pints and crafts

Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem ei est. Eos ei nisl graecis, vix aperiri elit

Get social:

Image Alt

Zaliųjų stalai stiklainiuose - Gamtos grožis ir sveika gyvensena

MEDŽIOKLĖ AMŽINA — KEIČIASI TIK VARYMŲ KVARTALAI

mane symet vienas medziotojas vaisino bebrienos konservais, jie buvo skardinese dezutese, tokiose kaip parduotuvej, tik be uzrasu. skonis nerealus gaila tik kad nepasake kur taip daro. gal kas girdejot kur taip galima padaryt ?? galima didesni kieki mesos susimest ir pristampuos dezuciu

30-06 Administratorius
Posts: 2079 Joined: 2006-Jul-07 20:49 Location: Vilnius

Zalia mesa stiklainiuose

Tandoori vištienos iešmeliai karšto oro gruzdintuvėje (arba orkaitėje)Brokolių, kalafiorų ir šoninės salotosAtsiųsk savo receptąPatiekalo tipasValentino dienaiValgome sveikiau!ApkepaiBlynai, vafliaiDesertaiGėrimaiGėrimai su alkoholiuKaršti patiekalaiKonservuoti patiekalaiKošės, tyrėsKremai ir padažaiPicosPyragai, kepiniaiSalotos, mišrainėsGarnyraiSriubosSumuštiniaiTroškiniaiUžkandžiaiPagr. ingredientasAvienaBulvėsDaržovėsGrybaiJautienaKiaulienaKiaušiniai ir pieno produktaiMiltai ir kruoposSojaVeršienaVaisiai ir uogosŽvėrienaPaukštienaMakaronaiŠokoladasŽuvis ir jūros gėrybėsRiešutaiProgaUžgavėnių idėjosMamos dienos skanėstaiTėvelių dienaiVelykiniai patiekalaiValentino dienaiKalėdų patiekalaiKūčių patiekalaiGimtadienio patiekalaiJoninių skanėstaiHelovinasNaujiesiems MetamsVestuviniai patiekalaiPyragų dienaPasaulio virtuvėAirijos virtuvėAmerikos virtuvėAnglijos virtuvėArgentinos virtuvėArmėnijos virtuvėAustrijos virtuvėBaltarusijos virtuvėBrazilijos virtuvėBulgariška virtuvėDanijos virtuvėGraikijos virtuvėGruzijos virtuvėIndijos virtuvėIspanijos virtuvėItalijos virtuvėJaponijos virtuvėKinijos virtuvėKorėjiečių virtuvėLenkijos virtuvėLietuvos virtuvėMaroko virtuvėMeksikos virtuvėNorvegiška virtuvėOlandijos virtuvėPrancūzijos virtuvėRusijos virtuvėŠvedijos virtuvėŠveicarijos virtuvėSlovakijos virtuvėSuomių virtuvėTailando virtuvėTibeto virtuvėTotorių virtuvėTurkijos virtuvėUkrainos virtuvėVengrijos virtuvėVokietijos virtuvėLatvijos virtuvėČekų virtuvėPagal paiešką: “mesos konservavimas stiklainiuose autoklave” rasta receptų 1000Konservuota žalia mėsaKiaulienos kotletai su džiovintais baravykais

Kokiais kiekiais reikėtų šerti šunį?

Prieš pradedant šunį šerti žalia mėsa svarbu nustatyti, kokį kiekį jis turi suvartoti. Per dieną suaugusiam šuniui reikėtų 2-3 % kūno svorio žalios mėsos, t. y. šuo sveriantis 16 kg turėtų gauti nuo 320 g (2%) iki 480 g (3%) žalios mėsos. Mėsos kiekis turėtų būti keičiamas priklausomai nuo šuns savijautos. Sveiki šunys turi užčiuopiamus šonkaulius, liemenį bei paslėpsnį.

Galite rinktis iš dviejų variantų: atvėsintas kalakutas arba sausas pašaras ir žalia mėsa. Mano šunims puikiai tiko atšaldytas kalakutas, nes jie jau buvo pratinami prie vištos sparnelių, kurie buvo duodami kaip skanėstai. Tačiau jūs galite rinktis tai, kas jums patogiausia. Daug kas nerekomenduoja šerti sausu maistu ir žalia mėsa tuo pačiu metu, kadangi šie produktai virškinami skirtingu greičiu. Taip pat nebūsite užtikrinti, kad jūsų augintinis gauna tikrai subalansuotą maistą. Vis dėlto, yra augintojų, kurie renkasi šį variantą.

Pradžiai, rekomenduojama pasirinkti vieną baltymų šaltinį, mėsos rūšį, ir vesti dienoraštį. Rekomenduoju pradėti nuo vištienos, nes ji lengvai smulkinama, ir dauguma šunų ją toleruoja. Pradėčiau nuo vištienos faršo ir kelių sparnelių ar pusės vištos, pavyzdžiui, faršas pusryčiams ir keletas sparnelių „desertui“. Stebėkite šunį savaitę. Tapsite šuns išmatų ekspertų, kadangi šuns išmatos geriausiai parodo, ar ėdalas tinkamas. Pastebėsite, kad išmatos tampa mažesnės ir tvirtesnės dėl maisto pasisavinimo. Naudinga pradėti nuo specializuoto faršo, turinčio reikiamų medžiagų, kad palaipsniui išmoktumėte paruošti mėsą namų sąlygomis.

Pastebėję, kad jūsų augintinis toleruoja vištieną, galite pradėti jį šerti kita mėsa ir taip pildyti baltymų šaltinių sąrašą. Rekomenduojama anksti pradėti šerti jautienos skrandžiais, nes ne visi šunys mielai užkandžiauja šiuo supermaistu laikomu ėdalu.

Ar norėtumėte šuns, kuris …

  • Neskleidžia blogo kvapo,
  • Nepatiria pilvo skausmų,
  • Nereikalauja dažnų vizitų pas veterinarą,
  • Mažiau tuštinasi,
  • Turi glotnų kailį, blizgančius dantis, ir malonų snukio kvapą,
  • Džiaugiasi savo maistu,
  • Turi nedaug sveikatos problemų,
  • Yra mažiau nervingas,
  • Negadina oro,
  • Atrodo laimingesnis ir labiau patenkintas?
  • Jeigu TAIP, šerkite šunį žalia mėsa ir kontroliuokite situaciją!

Naudinga literatūra

Skaitykite literatūrą susijusią su šunų mitybą. Kuo daugiau žinosite, tuo bus lengviau.

Natural Nutritions for Dogs and Cats – The Ultimate Diet. Autorius – Kymuthy Schultze

Honey’s Natural Feeding Handbook for Dogs. Autorius – Jonathan Self

Raw Dog Food: Making It Work for You and Your Dog. Autorius – Carina Bh Macdonald

Works Wonders – Feed Your Dog Raw Meaty Bones. Autorius – Tom Lonsdale

Raw Meaty Bones: Promote Health. Autorius – Tom Lonsdale

Give Your Dog a Bone. Autorius – Ian Billinghurst

The Complete Herbal Handbook for the Dog and Cat. Autorius – Juliette de Bairacli Levy

Re: žvėrienos konservai

Post by 30-06 » 2008-Jul-15 22:11

Gedasas wrote: kucus ir kitus serninius gyvunus nelabai patartina i koservus det

A kol tep manai. I konservus, gaminamus naudojant auksta slegi,gali kist netgi trichineliuota mesa.Nekalbu jau apie sarkocistomis ar aliarijomis apkresta mesa.Isstimpa viskas,kadangi po spaudimu susidaro kur kas aukstesne nei virimo temperatura .
Zinau tiksliai nes keleta metu dirbau vet. gydytoju mesos perdirbimo fabrikelyje .O ten kazkaip reikejo dometis maisto ruosimo technologijomis .

Geras veterinorius visad gali padeti blogam sokejui
Neaiskinkit ka turiu daryti,ir as nesakysiu kur turite eiti

Gedasas Super Men
Posts: 1592 Joined: 2006-Aug-10 15:25 Location: Pirčiupiai