pints and crafts

Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem ei est. Eos ei nisl graecis, vix aperiri elit

Get social:

Image Alt

Privatumo politika

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Shimeji grybai: receptas, kuris nustebins jūsų skonių receptorius!

Shimeji grybai: receptas, kuris nustebins jūsų skonių receptorius!

Naminė degtinė: kaip pasigaminti kokybišką gėrimą namuose?

Naminė degtinė: kaip pasigaminti kokybišką gėrimą namuose?

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Žarnos parduodamos jau išplautos ir pasūdytos, tačiau jas rekomenduojame papildomai perplauti ir pamirkyti ne tiek dėl švaros, kiek nuplaunant druskos perteklių.

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Grybai, perpus perpjauti Briuselio kopūstai, kąsnio dydžio gabalėliais supjaustytos kukurūzų burbuolės, storos cukinijų monetos, šparagai, raudonojo svogūno ir raudonųjų paprikų gabalėliai gražiai karamelizuosis ir suteiks naujų skonių.

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Lašišinės žuvys: kokias žinote?

Lašišinės žuvys: kokias žinote?

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Tobulas anties krūtinėlės marinatas: švelnus ir sultingas skonis

Tobulas anties krūtinėlės marinatas: švelnus ir sultingas skonis

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Avinžirniai: Kaip Virti ir Patarimai

Avinžirniai: Kaip Virti ir Patarimai

Balta Duona: Kalorijų Skaičius ir Poveikis Mitybai

Balta Duona: Kalorijų Skaičius ir Poveikis Mitybai

Vaisinės Arbatos Uogų Mišinių Sudėtis: Skonis ir Nauda

Vaisinės Arbatos Uogų Mišinių Sudėtis: Skonis ir Nauda

Aštrūs patiekalai: receptai ir patarimai

Aštrūs patiekalai: receptai ir patarimai

Kaip kepti dešreles orkaitėje: patarimai ir receptai

Kaip kepti dešreles orkaitėje: patarimai ir receptai

Ūkininkai ir bulvės Lietuvos kariuomenei Pirmojo pasaulinio karo metais

Ūkininkai ir bulvės Lietuvos kariuomenei Pirmojo pasaulinio karo metais

Raudonėlis: ne tik picos prieskonis, bet ir naudingas sveikatai augalas

Raudonėlis: ne tik picos prieskonis, bet ir naudingas sveikatai augalas

Jautienos kukuliai su ryžiais: receptas

Jautienos kukuliai su ryžiais: receptas

Trolių Pica: Jūsų Mėgstamiausia Pica Raseiniuose

Trolių Pica: Jūsų Mėgstamiausia Pica Raseiniuose

Tikrasis anglų bulvės troškinys

Šitas veikėjas buvo vienas žinomiausių virėjų Vengrijoje, apie jį net rašė August Escoffier čia didis prancūzų virėjas, kuris sudėliojo visą kulinarijos fundamentą ir ištyrė beveik visas Europos šalių virtuves , taip pat Karoly buvo vienas sėkmingiausių viešbučių valdytojų, bet ne apie tai noriu parašyti.

Tikrasis anglų bulvės troškinys