pints and crafts

Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem ei est. Eos ei nisl graecis, vix aperiri elit

Get social:

Image Alt

Kaip paruošti avienos kumpį - Gaminimo patarimai ir receptai

Ilgai keptas kiaulienos kumpis ir troškinti raudonieji kopūstai

2.5 kg kiaulienos gabalo su visa oda, kurios, ginkdie, negalima lupti, nes ji labai jau svarbi dalis.

Druska, pipiraiŠaukšto maltos kalendrosTrupučio maltų lauro lapųKmynų0,5 raudono kopūsto galvos2 svogūnų2 dviejų obuolių (geriau, kad tokie paprastesni, rūgštesni būtų)4 šaukštų raudono vyno acto1,5 šaukšto cukraus (aš dedu rudą)keleto patarkavimų muskato riešutošaukšto aliejaus, šaukšto sviesto (pabaigoje, jei norėsis)100 ml apelsinų sulčiųBulviųŽąsų, ančių taukų arba aliejausAlyvuogių aliejausKaip gaminti?Reklama38285

Ruošiam kumpį:

Kai jau mėsa paruošta, orkaitę įkaitinti iki maximumo – kokių 220-240 C.

Kumpio odą įpjauti 2-3 cm iki riebalų, įtrinti negailint druska, pabarstyti kmynais (nes ta druska turi ištraukti drėgmę kepant ir apskrusti).

Reklama41011

Kumpį – į kepimo indą ir į karštą orkaitę, maždaug 20-30 min., kad riebalai pradėtų čirškėti, kepti ir bėgti, ir oda įrustų gražiai.

Tada kaitrą sumažinti iki 150 C ir palikti apie 3 val. ramiai kepti.

Mėsą, beje, aš pabaigoje vieną kartą apverčiu ir leidžiu apačiai apkepti, bet paskui vėl verčiu oda į viršų, kad oda neprarastų traškumo ir spalvos.

Taigi jau visai pabaigoje mėsą išimti, suvynioti į foliją, ant jos uždėti rankšluostį ir leisti jai pailsėti kokias 10–15 minučių. Pabaigti kepti bulves. Pašildyti lėkštes ir ruoštis dishing up operacijai.

Koūstai:

Kol kiauliena kepasi, paruošti troškinimui kopūstus. Viską reikės troškinti ant nedidelės ugnies, taigi geriausiai pasirinkti storasienį sunkų puodą, jei toks yra, jei ne, tai puodą, kurio dangtis tvirtai laikosi.

Svogūną supjaustyti smulkiai ir šaukšte aliejaus ant nedidelės ugnelės pakepinti, kad pasidarytų permatomas.

Kopūstą supjaustyti, obuolius sutarkuoti.

Reklama41011

Tada ant svogūnų dėti obuolius ir kopūstus, pilti actą, cukrų, prieskonius, apelsinų sultis.

Tada viską truputį pamaišyti, kad vienodai pasiskirstytų viskas ir, uždėjus dangtį, ant mažiausios įmanomos ugnelės palikti bent valandai ramiai troškintis.

Po valandos pažiūrėti, kaip einasi, pamaišyti ir dar pusvalandžiui palikti troškintis. Pabaigoje viskas turėtų būti minkšta, saldžiarūgščiai skanu, dar įdėti truputį druskos ir sviesto truputėlį, jei norisi. Šiaip, visas troškinimosi laikas turbūt iki dviejų valandų trunka.

Bulvės:

Bulves nuskusti ir pasūdytam vandenyje pavirti apie 10 minučių, kad jos tik pradėtų minkštėti.

aviena

2025/01/02 2025/01/02 pagal Kviečiu į virtuvę

Paruošimas: 15 min Gaminimas: 25 min Porcijos: 2 Avienos troškinys su svogūnais ir garstyčių padažu yra tradicinis patiekalas, kuris sujungia švelnią avienos mėsą su pikantišku garstyčių padažu ir aromatingais prieskoniais. Šis sotus ir šildantis troškinys puikiai tinka vėsiems vakarams, kai norisi pasimėgauti naminiu maistu. Galimos ingredientų alternatyvos: Aviena: Jei neturite avienos, galite naudoti jautienos kumpį … Skaityti toliau

Kaip užmarinuoti avieną

Jauną mėsą pakanka marinuoti 2–4 ​​valandas. Jei avis sena, geriau mėsą palikti per naktį ar visai parai. Tokiu atveju mėsą dėkite į vėsią vietą.

Visi ingredientai skirti 3 kg mėsos.

Svogūnų marinatas

Minimalus kiekis ingredientų ir nuostabus rezultatas.

Ingredientai:

  • 1-2 kg svogūnų;
  • druska pagal skonį;
  • maltų juodųjų pipirų – pagal skonį.

Paruošimas
Supjaustykite svogūną plonais pusžiedžiais. Kuo daugiau svogūnų, tuo aromatingesnis bus šašlykas. Į mėsą sudėkite svogūnus, prieskonius ir gerai paminkykite rankomis.

Vyno marinatas


Jame marinuota mėsa bus minkšta ir švelni.

Ingredientai:

  • 1 kg svogūnų;
  • šašlyko prieskoniai – pagal skonį;
  • druska pagal skonį;
  • 800 ml sauso baltojo vyno.

Paruošimas:
Supjaustykite svogūną plonais pusžiedžiais. Paminkykite mėsą rankomis kartu su svogūnais ir prieskoniais. Supilkite vyną ir išmaišykite.

Maritatas su svogūnais, česnakais ir pomidorais

Daržovės suteiks mėsai sodrų skonį ir aromatą.

Ingredientai:

  • 1,5 kg svogūnų;
  • 1,5 galvos česnako;
  • 2-3 pomidorai;
  • šašlyko prieskoniai – pagal skonį;
  • druska pagal skonį;
  • maltų juodųjų pipirų – pagal skonį.

Paruošimas:
Supjaustykite svogūną plonais pusžiedžiais, suberkite į mėsą ir paminkykite rankomis. Susmulkinkite česnaką ir supjaustykite pomidorus į didelius kubelius. Į avieną suberkite daržoves, prieskonius, druską, pipirus ir išmaišykite.

Ingredientai

  • avienos kumpių: 1 (manasis svėrė maždaug 1,5 kilogramo)
  • maltų juodųjų pipirų
  • malto kumino
  • aštrių raudonųjų paprikų
  • druskos
  • šviežio rozmarino
  • šviežio čiobrelio
  • raudono vyno: 1 taurės
  • česnako.

1. Pirmiausia subadome avienos kumpį peiliu.

2. Tada susmulkiname česnaką.

3. Įtriname mėsą prieskoniais ir apipilame vynu.

4. Paliekame marinuotis keletą dienų, labai skubant, užtenka ir vienos paros.

5. Kepame maždaug 1 valandą 45 minutes iki 200 laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje (kepame kepimo rankovėje). Po 60 minučių kepimo, rankovę apverčiame, kad ir kita pusė mėsytės pasitroškintų vyne. Jei kepdami neapversite, tai gana ryškiai pajausite skonio skirtumą, kur kepė vyne, o kur ne.

6. Patiekite su savo mėgstamu garnyru ir skanaukite!

Rekomendacija: Daugiau receptų iš kumpio rasite: Kumpio receptai.

. kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

Turite savo nuomone, tapk autoriumi, prisijunk ir rašykite bloge. Dalinkitės receptais, sveikatos patarimais, nutikimais, susidūrėte su nekasdieniškais reiškiniais. Galite išversti iš užsienio kalbos, talpinkite su nuoroda. Laukiame Jūsų straipsnių, naujienų, apžvalgų ar istorijų!

Kaip paruosti avienos kumpi

Minkšti ir purūs varškėčiai - tarsi bandelės!Varškės patiekalaiLengvai ir greitai paruošiami traškūs vištienos sparneliai kepti orkaitėjePatiekalai iš vištienos ir paukštienosSkanios ir sultingos mėsos marinatas (vištienai; jautienai; kiaulienai; kalakutienai)Marinatai / Kompotai / Uogienes / Vakavimas20 naudingų patarimų daržininkams ir sodininkamsNaudingi patarimai jūsų virtuvėjeKalafiorų salotos su sojos padažuDaržovių patiekalų receptai / Salotų, mišrainių receptaiSaulės pica su kumpiu, feta, mocarela ir vyšniniais pomidoraisMakaronų ir picos patiekalų receptaiVeganiški "sūrio" pyragėliai ValentinuiDesertų receptai / Vegetariški / Veganiški patiekalaiPupelių ir baklažanų troškinys be glitimoDaržovių patiekalų receptai / Vegetariški / Veganiški patiekalai