Kiaulienos kepsniai – išleiskite su centais
Kiaulienos kepsnys yra minkšti kiaulienos gabalėliai, kurie greitai paruošiami savaitės vakarienei.
Kiaulienos kepsniai, pagardinti šviežiomis žolelėmis, patiekiami su kreminiu sviesto padažu, kuris bet kokį patiekalą paverčia šedevru!
- Kiaulienos kepsniai yra gražiai marmuriniai, juos išlaiko švelnus ir drėgnas.
- Šiam receptui reikia labai nedaug ingredientų.
- Nors kepsniai tiesiog pagardinti, sviestinis padažas turi puikų skonį.
- Šis receptas yra kaip lengva, nes ji yra elegantiška! Patiekite su paprastomis išmaišytomis salotomis, vakarienės suktinukais ir taure vyno!
Ingredientai
1. Mėsą supjaustykite vidutinio dydžio kepsneliais, tada apibarstykite druska ir pipirais bei lengvai pamuškite, kad ji būtų minkštesnė.
2. Sūrį sutarkuokite, česnaką sutrinkite arba smulkiai sukapokite, sudėkite į sūrį kartu su majonezu ir viską gerai išmaišykite, kol susidarys vienalytė masė.
3. Svogūnus supjaustykite žiedeliais ir išdėliokite ant paruoštų mėsos gabalėlių.
4. Ant svogūnų uždėkite sūrio ir majonezo mišinį, kad kiekvienas kepsnelis būtų tolygiai padengtas.
5. Įkaitinkite orkaitę iki 190°C ir kepkite mėsą apie 35–40 minučių arba kol sūris išsilydys ir kepsneliai taps auksinės spalvos.
6. Santrauka: "Kiaulienos sprandinės kepsniai su sūriu ir majonezu, kepti orkaitėje" – tai sotus ir sultingas patiekalas, kurio sūris, majonezas ir prieskoniai puikiai dera su kiaulienos sprandine. Šis receptas suteikia galimybę eksperimentuoti su įvairiais ingredientais ir pritaikyti pagal savo skonį.
Kepsniai is kiaulienos
Minkšti ir purūs varškėčiai - tarsi bandelės!Varškės patiekalaiLengvai ir greitai paruošiami traškūs vištienos sparneliai kepti orkaitėjePatiekalai iš vištienos ir paukštienosSkanios ir sultingos mėsos marinatas (vištienai; jautienai; kiaulienai; kalakutienai)Marinatai / Kompotai / Uogienes / Vakavimas20 naudingų patarimų daržininkams ir sodininkamsNaudingi patarimai jūsų virtuvėjeKalafiorų salotos su sojos padažuDaržovių patiekalų receptai / Salotų, mišrainių receptaiSaulės pica su kumpiu, feta, mocarela ir vyšniniais pomidoraisMakaronų ir picos patiekalų receptaiVeganiški "sūrio" pyragėliai ValentinuiDesertų receptai / Vegetariški / Veganiški patiekalaiPupelių ir baklažanų troškinys be glitimoDaržovių patiekalų receptai / Vegetariški / Veganiški patiekalaiPuikioji orkaitėje kepta šoninė pagal Kūmutės receptą
Galbūt galėtų pasirodyti, kas čia tokio ypatingo - kepta šoninė? O patikėkite, taip kepta šoninė tikrai labai ypatinga! Svarbu pasirinkti kokybišką mėsą, nes nuo to ir priklauso galutinis rezultatas. Pasiruošimo šiam patiekalui reikia visai neilgo, o vėliau tereikės pašauti į orkaitę ir galima drąsiai užsiimti kitais darbais, kol čirška šoninė. Šio kepsnio ruošimas turi net tris paslaptis, kaip jį paruošti tobulą, ir visas jas autorė atskleidžia recepte!
Nuotrauka Ⓒ Renata, KumutesVirtuve.ltNuotrauka Ⓒ Dangira, DuokDruskos.com