pints and crafts

Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem ei est. Eos ei nisl graecis, vix aperiri elit

Get social:

Image Alt

Privatumo politika

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Shimeji grybai: receptas, kuris nustebins jūsų skonių receptorius!

Shimeji grybai: receptas, kuris nustebins jūsų skonių receptorius!

Naminė degtinė: kaip pasigaminti kokybišką gėrimą namuose?

Naminė degtinė: kaip pasigaminti kokybišką gėrimą namuose?

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Žarnos parduodamos jau išplautos ir pasūdytos, tačiau jas rekomenduojame papildomai perplauti ir pamirkyti ne tiek dėl švaros, kiek nuplaunant druskos perteklių.

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Ar vištiena išvirusi ganėtinai paprasta nustatyti šitaip jeigu mėsa lengvai atsiskiria nuo kaulų arba filė lengvai praduriame šakute - vištiena jau yra paruošta.

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Lašišinės žuvys: kokias žinote?

Lašišinės žuvys: kokias žinote?

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Tobulas anties krūtinėlės marinatas: švelnus ir sultingas skonis

Tobulas anties krūtinėlės marinatas: švelnus ir sultingas skonis

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

"Statybų Duona" Radviliškyje: Apžvalga

"Statybų Duona" Radviliškyje: Apžvalga

Juodos duonos žala paukščiams: ką svarbu žinoti?

Juodos duonos žala paukščiams: ką svarbu žinoti?

Gardžioji Beatos bananų duona: lengvai pagaminamas desertas

Gardžioji Beatos bananų duona: lengvai pagaminamas desertas

Krevetės ir makaronai: tobuli pietūs per 20 minučių!

Krevetės ir makaronai: tobuli pietūs per 20 minučių!

Baltijos Jūros Žuvys: Rūšys, Nauda ir Įdomybės

Baltijos Jūros Žuvys: Rūšys, Nauda ir Įdomybės

Sultinga Jautienos Sprandinė: Geriausi Receptai Jūsų Stalui

Sultinga Jautienos Sprandinė: Geriausi Receptai Jūsų Stalui

Geriausi kebabai ir picos Šiauliuose: Saulės pica apžvalga

Geriausi kebabai ir picos Šiauliuose: Saulės pica apžvalga

Maistas, mažinantis cholesterolį: gardūs ir naudingi receptai

Maistas, mažinantis cholesterolį: gardūs ir naudingi receptai

Lietuviški Sausi Pusryčiai: Rūšys ir Kaip Teisingai Pasirinkti

Lietuviški Sausi Pusryčiai: Rūšys ir Kaip Teisingai Pasirinkti

Parma Kumpio Gamybos Procesas: Nuo Kiaulės Auginimo Iki Gurmaniško Delikateso

Parma Kumpio Gamybos Procesas: Nuo Kiaulės Auginimo Iki Gurmaniško Delikateso

Marinuoti Burokėliai Žiemai: Receptai ir Patarimai

Marinuoti Burokėliai Žiemai: Receptai ir Patarimai

Poilsis ir sveikatinimas Birštone: "Tulpės" sanatorijos apžvalga ir romantiškos vakarienės idėjos

Poilsis ir sveikatinimas Birštone: "Tulpės" sanatorijos apžvalga ir romantiškos vakarienės idėjos

Agurkų Sterilizavimas Orkaitėje: Išsamios Instrukcijos

Agurkų Sterilizavimas Orkaitėje: Išsamios Instrukcijos

Kas yra jautienos steiko mėsa?

Steikams dažniausiai renkuosi sauso brandinimo ne mažiau 35 dienų jautienos išpjovą, bet esu kepus ir iš nebrandintos Angus veislės išpjovos-pavyko puikiai.

Kas yra jautienos steiko mėsa?