
Norint išvirti dešreles, jas reikia įdėti į puodą su verdančių vandenių ir virti 2 -5 minutes priklausomai nuo rūšies, virimo laikas dažniausiai nurodomas ant pakuotės.
Bet neseniai įsigytas stiklainis labai nuvylė, jau etiketė pasirodė kitokia, o supylus padažą į puodą, nemaloniai nustebau trintais pomidorais net nekvepėjo, saulėje džiovintų įtariu ten taip pat nebuvo Atrodė, kad ten tiesiog konservuoti smulkinti pomidorai su prieskoniais.
Labai lėtai, po mažą žiupsnelį suberkite citrinos rūgštį neberkite visos iš karto, nes vanduo staigiai suputos, išbėgs iš puodo, o Jūs galite apsiplikyti.
nerealus skonis mano vyras isrankus ir daznai sako kad man nesigauna,bet si karta liko be zado ir rizotta ir ceburekai sake nerealus dabar tik pagal jus gaminsiu.