Su "Tristar GR-2853" kontaktiniu griliu galite akimirksniu sveikai paruošti visų rūšių ingredientus. Kadangi kepsninę galite atidaryti 180⁰, ją taip pat galite naudoti kaip stalo kepsninę. Temperatūrą galite nustatyti patys, naudodami termostatą.
"Tristar GR-2853" Kontaktinio Grilio Savybės
Plaukiojantis Dangtis
"Tristar" kontaktinis grilis turi plaukiojantį dangtį, su kuriuo galite kepti visų rūšių ingredientus. Storesni produktai nesuplyš ir kiekvienas produktas bus tolygiai iškeptas. Galite atidaryti grilio dangtį 180⁰, todėl kontaktinį grilį galėsite naudoti ir kaip stalo kepsninę. Kepimo paviršius yra 29,7 x 23,5 cm, todėl turėsite daug vietos kepimui.
Sveikas Kepimo Rezultatas
"Tristar" kontaktiniame grilyje įrengta riebalų lašėjimo sistema, skirta kepimo metu išsiskiriantiems riebalams. Tokiu būdu riebalai pateks į riebalų padėklą, todėl patiekalai bus mažiau riebūs ir sveikesni. Be to, kepsninė padengta aukštos kokybės nelimpančia danga, todėl nereikia naudoti aliejaus ar sviesto. Be to, po naudojimo kepsninę galima lengvai išvalyti.
Prabangus Dizainas ir Praktiškumas
"Tristar" kontaktinės kepsninės nerūdijančio plieno korpusas suteikia jai prabangią išvaizdą. Dėl 2000 W galios kontaktinis grilis greitai pasiekia norimą temperatūrą. Termostatas leidžia patiems nustatyti norimą temperatūrą, todėl visada galėsite ją pritaikyti prie kepamo produkto.
"Tristar" kontaktinį grilį labai praktiška naudoti dėl kai kurių patogių papildomų funkcijų. Integruota rankena leidžia lengvai perkelti ar atidaryti kepsninę. Kontrolinės lemputės leidžia iš karto matyti, ar grilis įjungtas ir ar pasiekė reikiamą temperatūrą.
Techniniai duomenys
Savybė | Aprašymas |
---|---|
Produkto spalva | Juoda, nerūdijantis plienas |
Korpuso medžiaga | Plastikas, nerūdijantis plienas |
Formos faktorius | Stačiakampis |
Galia | 2000 W |
Įėjimo įtampa | 230 V |
Įėjimo dažnis | 50 / 60 Hz |
Plotis | 351 mm |
Gylis | 330.2 mm |
Aukštis | 119.7 mm |
Kepimo Skardos: Svarbus Indas Kiekvienoje Virtuvėje
Kepimo indai yra puiki priemonė tiems, kurie mėgsta mėsą, turi didelę šeimą ar kviečia draugus ar šeimą vakarienės - ne tik ypatingomis progomis. Kepimo skardos paprastai yra didesnės ir sunkesnės. Jos skirtos didelėms mėsos ir paukštienos porcijoms kepti, gaminamos iš skirtingų medžiagų (storesnių) ir dažnai būna su dangčiais.
Kulinoje siūlome platų kokybiškų, patikimų gamintojų kepimo skardų pasirinkimą. Jos skiriasi dydžiu ir forma (kai kurie yra ovalūs, kiti stačiakampiai), o kai kurie yra su dangteliu.
Verta investuoti į kepimo skardą, kadangi šis indas dažnai lieka jūsų virtuvėje visą gyvenimą, o kartais netgi perduodamos iš kartos į kartą. Ir jei perkate kepimo skardą, įsitikinkite, kad turite gražų padėkliuką ir orkaitės pirštines, todėl kepti skardoje bus saugu - ir jums, ir jūsų virtuvei.
Patarimai Naudojant Kepimo Padėklus
- Antitikliškumas yra ypač geras, paviršius yra lygus ir nėra lengva prilipti prie jokios medžiagos.
- Neleiskite alyvos dėmėms perpildytos iki krosnies dugno kepimo proceso metu.
Dėl skirtingo monitoriaus ir šviesos efekto tikroji daikto spalva gali šiek tiek skirtis nuo paveikslėlių parodytos spalvos.