pints and crafts

Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem ei est. Eos ei nisl graecis, vix aperiri elit

Get social:

Image Alt

Troskinti Kopūstai Be Mėsos - Skaniausias Receptas Be Mėsos Mėgėjams

Vieno kąsnio užkandžiai

  • Parašė Maisto mėgėja
  • gruodžio‎‎‎‏‏‎ ‎4, 2024

Prenumeruokite maisto patiekalų naujienlaiškį

Pažymėdami šį laukelį patvirtinate, kad perskaitėte ir sutinkate su mūsų privatumo politika dėl šioje formoje pateiktų duomenų saugojimo.

Mes naudojame slapukus, kad užtikrintume Jums geriausią naudojimosi svetaine patirtį. Paspaudę „Sutinku“ išreiškiate sutikimą su visų slapukų naudojimu. Daugiau informacijos rasite mūsų privatumo politikoje.

Manage consent
Privacy Overview
NecessaryAlways Enabled
CookieDurationDescription
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
FunctionalPerformanceAnalyticsAdvertisementOthers

Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.

Reikalingi ingredientai:
Mėsa300 gramų (krūtininė)Rauginti kopūstai500 gramųSvogūnai3 vntPrieskoniai, augalinis aliejuspagal skonįReklama
Gaminimo eiga
1. Krūtinėlę nuplaukite, nusausinkite, supjaustykite.

2. Keptuvėje su aukšta sienele įkaitinkite šiek tiek aliejaus ir sudėkite mėsą. Kepkite ant vidutinės ugnies iki auksinės rudos spalvos.

Reklama3. Suberkite susmulkintą svogūną ir toliau kepkite ant vidutinės ugnies.4. Nuo kopūstų nupilkite sūrimą, tačiau neišpilkite, jo gali prireikti.Reklama

5. Sudėkite kopūstą prie mėsos. Suberkite aromatinius prieskonius, švelniai išmaišykite. Palikti porą valandų troškintis ant silpnos ugnies.

6. Norėdami ryškesnės spalvos, galite įdėti pomidorų pastos. Jei kopūstas tampa per sausas, užpilkite šiek tiek sūrymu. Gero apetito!

Troškinti kopūstai su mėsa ir bulvėmis

Troškinti kopūstai su mėsa ir bulvėmis yra ko gero tradicinis Lietuvos patiekalas, kuris gali būti paruoštas įvairiais būdais. Patiekalas iš kiaulienos ir paprasčiausių daržovių gausis labai kvapnus ir skanus.

Vokiškas raugintų kopūstų troškinys su šonine

Raugintų kopūstų patiekalai – neatsiejama vokiškos virtuvės dalis. Kaip ir mūsų virtuvėje, taip ir vokiškoje yra ne vienas raugintų kopūstų troškinio receptas. Vokiečiai taip pat dažniausiai troškina kopūstus su mėsa, o patiekia su virtomis bulvėmis.

Pasigaminti Sauerkraut užtruks apie 1,5 val.

Porcijų skaičius: 4 porcijos

Ingredientai:

Gaminimo eiga:

  1. Pirmiausiai šoninę supjaustome kubeliais. Svogūną ir česnaką nulupame ir smulkiai supjaustome.
  2. Puode arba aukštoje keptuvėje įkaitiname sviestą ir jame pakepiname svogūną iki šis pagels, tuomet suberiame smulkiai pjaustytą česnaką ir trumpai pakepame nuolat maišydami.
  3. Suberiame šoninę ir pakepiname, kol ši gražiai apskrus.
  4. Įberiame žiupsnelį cukraus ir viską gerai išmaišome.
  5. Tada įpilame jautienos sultinį, suberiame kadagio uogas, kmynus, lauro lapelį. Pagardiname žiupsneliu druskos ir pipirais.
  6. Galiausiai sudedame raugintus kopūstus, uždengiame ir troškiname ant silpnos ugnies apie 1 val.