pints and crafts

Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem ei est. Eos ei nisl graecis, vix aperiri elit

Get social:

Image Alt

Troskinta Cukinija su Mėsa - Skanus ir Maistingas Receptas

Maltos mėsos troškinys su cukinijomis

Troškinys su malta mėsa ir cukinijomis yra skanus, sveikas ir sotus patiekalas, leidžiantis kartu gaminti mėsą ir garnyrą. Priklausomai nuo sezono, troškinį galima ruošti įvairiai – pravers visi produktai. Maltos mėsos ir cukinijų troškinį pradėkime ruošti nuo daržovių lupimo. Tada jas reikia supjaustyti maždaug vienodais kubeliais. Pakepinkite svogūną ir česnaką, tada sudėkite maltą mėsą. Palaipsniui įdėkite visas daržoves ir prieskonius. Troškinkite, kol daržovės bus paruoštos.

Paskirtis: Pietų receptaiReceptai pagal ingredientus: # Daržovės / # MėsaReklama

Irutes kambariukas

Foto ne mano. Mano troskinys tik spalvingesnis ir grazesnis gavosi. Gal as jau neberasinesiu, kad sugedo fotikas ir t.t.

Si karta gaminsiu kiauliena. Tai aplamai man skaniausia mesa, nes deka vyro darbo-vistos saldytuve visada yra, tik ne visada yra noras ja valgyti.

Naudosiu 2 gabalelius zalios mesos ir du gabalelius parukyto anglisko kumpio.

Supjaustyti reikia nedideliais gabaleliais. Uzpilam balzamiko actu ir prieskoniais itrinam. Reiktu palikti nakciai marinuotis, bet as neturiu laiko, tai marinuosis tiek, kiek paruosiu darvozes.

Viena is mano keistenybiu yra ta, kad as nekenciu maisto maisyti rankomis. Na pvz dabar mesa reikia itrinti actu, prieskoniais-nekenciu, mane tai erzina :)

Kita mano erzinanti keista dalyka dauguma zinot-niekada duse neslapinu veido, net tai irgi be galo ERZINA :D tikrai nezinau kodel taip yra, bet labai susinervuoju, jei netycia uzkrenta bent lasiukas vandens ant veido. Visi mes turim kazkokiu keistu dalyku. Normalu.

Bet si karta mesa maisiau rankomis, nes idejau ir meiles :) atitinkama muzika-mano drauge ;)

Pirmiausia i skarda desiu svogunu ziedus. Skarda pries tai patepkit riebalais. Taigi svogunus lupam, pjaustom ziedais ir dedam i skardos dugna.

Isverkiau visa savo liudesi, kurio dar turiu savyje. Angliski svogunai vercia verkti net lupant, o ne pjaustant. Apie pjaustyma is vis tyliu. Saltas vanduo nebepadeda.

Sunaudojau 3 svogunus.

Jaunos merginos kartais susikuria busimu vyru idealus, tai jei dabar tokia buciau, vienas is kriteriju butu- kad tas vyras visada luptu ir pjaustytu svogunus :D :D O kuri taip nenoretu.

Skarda isklojame svogunais. Kaip skarda istepu riebalais? Ogi uzpilu aliejaus ir pavartau skarda. Neissigalvokit sudetingu dalyku, kam sunkinti gyvenima.

Patikrinu ka dukra veikia vien akambaryje-viskas tvarkoje-statomas knygeliu bokstas. Ji tikrai bus kokia architekte, nes pastaruoju metu pilys, bokstai statomi is visko kas tik laikosi ant virsaus :)

Mesa delioju ant svogunu. Tada pjaustau darzoves didesniais kubeliais.

Darzoves: Oranzine paprika, zalia paprika, pievagrybiai, salieras, bulves, cukinija, sparagines pupeles, mazuciukai marinuoti kapareliai ir dideli kapariai (nezinau ar teisingai pavadinau). Zodziu, visko po truputi, po kelias riekeles, nes susidarys visumoj daug cia.

Cukinijos su mėsa

Paskirtis: Pietų receptaiReceptai pagal ingredientus: # Daržovės / # MėsaReklamaCukinijos1 kilogramasMalta mėsa500 gramųMorkos200 gramųSvogūnai150 gramųSūris100 gramųDruskapagal skonįAugalinis aliejus20 mililitrųReklama
Gaminimo eiga
1. Svogūną smulkiai supjaustykite.2. Morką smulkiai sutarkuokite.Reklama3. Puode su trupučiu aliejaus pakepinkite svogūną. Žodžiu, 3-4 minutes, kol suminkštės.4. Tada į svogūną suberkite faršą, išmaišykite ir kepkite, kol faršas bus paruoštas.Reklama

5. Cukinijas išvalome, o jei senos cukinijos nulupame ir nuo ​​odelę. Supjaustykite dideliais kubeliais.

6. Keptuvėje apkepkite morkas augaliniame aliejuje.Reklama7. Į morkas suberkite cukinijas ir kepkite apie 5-7 minutes.8. Cukinijas nukelkite nuo ugnies, sumaišykite su malta mėsa.Reklama

Receptą man davė šeimininkė iš Indijos. Dabar cukinijas gaminu skaniau už mėsą

Botanikai atskleidė, kad cukinija iš tikrųjų nėra daržovė. Cukinija yra panašesnė į uogas nei į kitus augalus. Tačiau paprastam žmogui keista cukiniją laikyti uoga. Ji nėra saldi ir neturi jokių būdingų savybių.

Dėl šios priežasties vidutiniam žmogui cukinija išlieka daržove. Iš šios daržovės galima paruošti daug įdomių patiekalų. Tam svarbu turėti fantazijos ir šiek tiek kulinarinių žinių.

Papasakosime, kaip iš cukinijos pasigaminti suktinukus.

Cukinijų suktinukų ingredientai:

Cukinijų suktinukų paruošimas:

Tuo metu sūrį susmulkinkite stambiomis tarkavimo pjaustyklėmis, į sūrio masę įspauskite česnaką per presą.

Jei norite, į sūrį galite suberti žalumynus – krapus ir petražoles. Į sūrio ir česnakų mišinį sudėkite grietinę ir gerai išmaišykite.

Dideliame dubenyje suplakite kiaušinius, supilkite į atskirą plokščią lėkštę miltus. Iš cukinijų nusausinkite skystį

ir kiekvieną cukiniją pirmiausia apvoliokite miltuose, tada kiaušinių mišinyje ir vėl miltuose.

Kepkite cukinijas iš abiejų pusių, kol taps auksinės spalvos. Pomidorą ir agurką supjaustykite mažais griežinėliais.