pints and crafts

Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem ei est. Eos ei nisl graecis, vix aperiri elit

Get social:

Image Alt

Skanių bulvinės blynai su mėsa

Patys skaniausi žemaičių blynai

Autorius apie receptą: Recepto sudėtis labai gera ir patikrinta, todėl drąsiai galite gaminti, be baimės, kad masė kepant subyrės! Labai skanūs žemaičių blynai puikiai tiks pietums. Recepto sudėtis labai gera ir patikrinta, todėl drąsiai galite gaminti, be baimės, kad masė kepant subyrės! Labai skanūs žemaičių blynai puikiai tiks pietums. Edita, Oditėlės blogas

AKCIJOS:

Rodyti akcijas

TAIPPaspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymąINGREDIENTAI:Porcijų skaičius: 4

Bulviniai blynai su mėsa

Bulviniai blynai su mėsa tokie skanūs! Puikus patiekalas, sotus, kaloringas, šildantis esant bet kokiam šalčiui. Pagaminti bulvinius blynus su mėsa nėra sunku – štai mano receptas! Bulviniai blynai su mėsa patiekiami su grietine arba spirgučiais. Man patinka saulėgrąžų aliejuje kepti daug svogūnų iki auksinės rudos spalvos ir užpilti ant blynų. Maltą mėsą bulviniams blynams paruošti paprasta: reikia sutarkuoti svogūną ir sumaišyti su mėsa, pagal skonį įberti druskos, pipirų. Faršą reikia paskleisti plonu sluoksniu, kad iškeptų. Bulvinius blynus su mėsa paruošti visai nesunku, jei turite įrangą. Sėkmės ir gero apetito!

Paskirtis: Pietų receptaiReceptai pagal ingredientus: # Daržovės / # MėsaReklama

Ingredientai

  • Bulvės: 1 kg
  • Svogūnas: 1/2 vidutinio
  • Kiaušinis: 1 vnt.
  • Druska: žiupsnelis
  • Maltų pipirų mišinys: žiupsnelis
  • Kvietiniai miltai: 3–4 valg. šaukštai
  • Aliejus kepimui: pagal poreikį
  • Grietinė: 4–6 valg. šaukštai

1. Nulupkite bulves ir sutarkuokite jas burokine tarka.

2. Smulkiai supjaustykite svogūną.

3. Į dubenį su bulvėmis įmuškite kiaušinį, suberkite svogūną, pagardinkite druska ir maltų pipirų mišiniu.

4. Maišydami suberkite miltus, kad gautumėte vientisą masę.

5. Įkaitinkite keptuvę su aliejumi.

6. Šaukštu dėkite tešlą į keptuvę, formuodami blynus.

7. Kepkite iš abiejų pusių, kol blynai taps auksinės spalvos ir traškūs.

8. Iškepusius blynus dėkite ant popierinio rankšluosčio, kad susigertų aliejaus perteklius.

9. Patiekite su grietine arba pasirinktu padažu.

10. Santrauka: Alfo Ivanausko traškūs bulviniai blynai – tai puikus tradicinio patiekalo atnaujinimas, suteikiantis naujų skonio potyrių. Laikydamiesi pateiktų patarimų ir alternatyvų, galite pritaikyti receptą pagal savo skonį ir mitybos poreikius. Nepamirškite, kad svarbiausia – mėgautis gaminimo procesu ir rezultatu.

PAČIŲ SKANIAUSIŲ ŽEMAIČIŲ BLYNŲ PARUOŠIMO BŪDAS:

Paruošimo laikas: Apie 45 min.

Išvirkite bulves (nepjaustytas, su lupena), o kai atvės, nulupkite. Tuomet sumalkite ir sudėkite kiaušinius, miltus, krakmolą, druska bei gerai viską išminkykite. Bulvių krakmolingumas skirtingas, tad jeigu masė atrodo per lipnį ir neformuojama, įdėkite dar krakmolo.

Faršą pakepinkite keptuvėje, sudėkite smulkiai pjaustytą svogūną. Pabaigoje pagardinkite druska ir juodaisiais pipirais.

Iš bulvių masės formuokite blynus, į jų vidų įdėdami mėsos įdaro.

Keptuvėje įkaitinkite aliejų ir jame ant vidutinės ugnies kepkite blynus, apkepdami iš abiejų pusių, kol gražiai apskrus. Iškepusius blynus sudėkite į dubenį su dangčiu, kad sušustų.

Padažui keptuvėje išlydykite sviestą, sudėkite smulkiai supjaustytą česnaką. Supilkite išplaktą grietinę ir pieną su miltais. Kaitinkite keletą minučių, kol padažas sutirštės ir tuomet sudėkite krapus.

Skaityti komentarusSpausdintiDalintis šiuo receptuIšbandykite!Vaikystės skonio čirviniai blynaiPatys skaniausi lietiniai blynaiMaltos mėsos šnicelis su balta duona ir padažuČirviniai blynaiKomentarai (174)AtsakytiNuotrauka pasirinkta sėkmingai!Tik JPG, PNG arba JPEG formatai yra leistini!Ona2025-01-14 18:06

Tragiškas receptas. Viskas suėjo į šiukšliadėžę. Neįmanoma buivo tų blynelių suformuoti. Autorius parašė receptą iš idėjos. ATSAKYTI

Ona2025-01-14 18:20

Galvojau dar išgelbėsiu, kugelį padarysiu. Gavosi visiškas mėšlas, išmestas laikas veltui. Gaidys, o ne receptas. Autorė pšla nax ATSAKYTI

Receptas GAIDYS ir kažkoks nesusipratimas2025-01-11 20:01

Kažkoks mulkio receptas, visi priedai sugadinti, recepto autorių patį tuose miltuose išvilioti. ATSAKYTI

Pranius2024-12-15 16:20

15 bulviu mazu dideliu ar vidutiniu ? Kilogramais geriau butu . Ir porcija tai kiek du ar vienas blynai ? Nes kitam recepte maciau 12 vidutiniu bulviu ir porciju skaicius 8 ATSAKYTI

Kristina2024-10-28 17:08

Bandziau palei sita recepta viska dariau kaip parasyta vistiek lipo tesla viskas plysta kaskoks kosmaras ir slapinau rankas nieko gero tiek varksti diel nieko geriausei viena moterys komentare parase sudejo viska i viena ir padare blynukus tapati padariau ir as nes kitaip neimanoma. ATSAKYTI