pints and crafts

Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem ei est. Eos ei nisl graecis, vix aperiri elit

Get social:

Image Alt

Tortilijos su Vištiena ir Sūriu - Receptas ir Gaminimo Patarimai

Naujausi receptai

  • Morkų bananų pyragas
  • Vieno kąsnio užkandėlės
  • Dešrainių receptas
  • Salotos su vištiena
  • Burokėlių salotos su kukurūzais
Įdomiausi patiekalai
Sultinga ir minkšta kiaulienos nugarinė orkaitėje
  • 56,3K views
Varškės apkepas be manų kruopų
  • 47,1K views
Tortilijų čeburekai
  • 40,3K views
Avižinių dribsnių duona
  • 36,1K views
Varškės pyragas
  • 35,6K views
Kategorijos
  • Be kategorijos (1)
  • Gėrimai (6)
  • Kažko nevalgantiems (101)
    • Be glitimo (10)
    • Be kiaušinių (28)
    • Be pieno (13)
    • Veganiški (35)
    • Vegetariški (54)
    • Desertai (110)
    • Pagrindiniai patiekalai (147)
    • Pietūs (198)
    • Pusryčiai (195)
    • Sriubos (22)
    • Užkandžiai (247)
    • Vakarienė (312)
    • Gimtadienio proga (52)
    • Kalėdų patiekalai (75)
    • Kūčių patiekalai (35)
    • Motinos diena (73)
    • Naujiesiems Metams (110)
    • Tėvo diena (77)
    • Užgavėnių idėjos (40)
    • Valentino dienai (27)
    • Velykų patiekalai (83)
    • 814 peržiūrų
    • 1 m. skaitymo
    • Kalėdų patiekalai
    • Kažko nevalgantiems
    • Kūčių patiekalai
    • Užkandžiai
    • Vakarienė
    • Veganiški

    Krabų lazdelių mišrainė su ryžiais

    • Lašiša grietinėlės padaže su špinatais ir slyviniais pomidoriukais
    • Obuolių pyragas
    • Kaukazinė slyvų uogienė
    • Keptos voveraitės grietinėlės sviesto padaže su bulvių koše
    • Kaukazinių Slyvų Kompotas

    Labas!

    Ačiū, kad skaitai mano blogą! Kaip visada, su džiaugsmu dalinuosi skaniais, išbandytais ir nelabai sudėtingais receptais, kuriuos pamilau ir kuriuos gali lengvai išbandyti kiekvienas.

    Šiuose receptuose rasite ne tik tradicinius skonius, bet ir modernius posūkius, kurie suteiks naujų spalvų jūsų virtuvei. Kiekvienas patiekalas yra kruopščiai išbandytas, kad galėtumėte mėgautis gardžiais valgiais be didelių pastangų. Nuo kasdienių vakarienių iki ypatingų progų – čia rasite idėjų kiekvienam skoniui ir kiekvienai progai.

    Pagal Temą
    • Airijos virtuvė
    • Airiška
    • Alkoholiniai kokteiliai
    • Amatai
    • Amerikietiška
    • Amerikietiški patiekalai
    • Angliška
    • Angliški patiekalai
    • Antienos patiekalai
    • Augintiniai
    • Aziijietiška
    • Azijietiška
    • Azijietiški patiekalai
    • Belgijos
    • Belgiška
    • Belgų virtuvė
    • Bulgarų virtuvė
    • Bulvių patiekalai
    • Čekiška
    • Danų virtuvė
    • Dekoracijos
    • Dekoras
    • Dekoravimas
    • Desertai
    • Desertas
    • Duona
    • Eksperimentas
    • Eksperimentinis
    • Europietiška
    • Europietiška virtuvė
    • Gaivinantys gėrimai
    • Garnyrai
    • Garnyras
    • Gėrimai
    • Graikiška
    • Graikiška virtuvė
    • Greitas maistas
    • Gruzijos virtuvė
    • Gruziniška
    • Gruzinų
    • Gruzinų virtuvė
    • Helovinas
    • Indiška
    • Indiški patiekalai
    • Instrukcija
    • Ispaniška
    • Itališka
    • Itališki patiekalai
    • Japoniška
    • Japonų
    • Japonų virtuvė
    • Kalėdiniai patiekalai
    • Karaimų virtuvė
    • Kaukazietiška
    • Kaukazo virtuvė
    • Kazacho
    • Kazano patiekalai
    • Kepiniai
    • Kiniška
    • Kiniški patiekalai
    • Konservai
    • Konservavimas
    • Konservuoti
    • Korejietiška
    • Kūrybinė veikla
    • Kūrybinė virtuvė
    • Kūrybiniai projektai
    • Latviška
    • Lietuviška
    • Lietuviška virtuvė
    • Lietuviška/Angliška
    • Lietuviški patiekalai
    • Marinatai
    • Marinuoti produktai
    • Marinuotos daržovės
    • Marokietiška
    • Medicinos prietaisai
    • Meksikietiška
    • Meksikietiški patiekalai
    • Mėsa
    • Mėsos gaminiai
    • Mėsos patiekalai
    • Mišrainės
    • Namų aksesuarai
    • Namų sodininkystė
    • Netradicinė
    • Norvegiška
    • Norvegiška virtuvė
    • Norvegų virtuvė
    • Padažai
    • Padažai ir pagardai
    • Padažai ir priedai
    • Pagardai
    • Pagrindiniai patiekalai
    • Pagrindinis
    • Pagrindinis patiekalas
    • Pasaulio virtuvė
    • Patarimai
    • Patiekalai pietums
    • Patiekalai pusryčiams
    • Patiekalai vakarienei
    • Patiekalai Velykoms
    • Patiekalai visai šeimai
    • Pavakariai
    • Pieno produktai
    • Pietūs
    • Prancūziška
    • Prancūziški patiekalai
    • Priedai
    • Prieskoniai
    • Prieskoniai ir padažai
    • Prieskoniai ir užtepai
    • Puošimas
    • Puošybos elementai
    • Pusryčiai
    • Rankų darbas
    • Rusiška
    • Rusiški patiekalai
    • Rusų virtuvė
    • Rytietiški patiekalai
    • Sakartveliška
    • Salotos
    • Šalti užkandžiai
    • Sirupai
    • Skandinaviška
    • Sriuba
    • Sriubos
    • Sriubos ir troškiniai
    • Sultiniai
    • Sumuštiniai
    • Suomiška
    • Sūris
    • Švediška
    • Sveika virtuvė
    • Sveikinimai
    • Šventės
    • Šventiniai
    • Šventiniai patiekalai
    • Šventinis
    • Šventinis dekoras
    • Šventinis dekoravimas
    • Šventinis patiekalas
    • Šventinis receptas
    • Šventinis stalas
    • Tailandietiška
    • Tailandietiški patiekalai
    • Techninė informacija
    • Tex-Mex
    • Tradicijos
    • Tradiciniai
    • Tradiciniai patiekalai
    • Triukas
    • Turkiška
    • Ukrainietiška
    • Uogienės
    • Uogienės ir drebučiai
    • Uzbekiška virtuvė
    • Užkandis
    • Užkandžiai
    • Užtepėlės
    • Vakarienė
    • Vakarienės
    • Vegetariška
    • Velykiniai papuošimai
    • Velykiniai patiekalai
    • Velykinis dekoras
    • Velykinis stalas
    • Velykos
    • Velykų
    • Velykų dekoracijos
    • Velykų dekoravimas
    • Velykų papročiai
    • Velykų papuošimai
    • Vėlykų patiekalai
    • Velykų tradicija
    • Vengriška
    • Vidurio Azijos virtuvė
    • Viduržemio jūros
    • Viduržemio jūros virtuvė
    • Virtuvės įranga
    • Virtuvės patarimai
    • Vokietiška
    • Vokiška
    • Žiemai
    • Žiemos atsargos
    • Žydiška
    • Žydiška virtuvė
    • Žydų virtuvė
    Reikalingi ingredientai:
    Tortilija2 vntGrietinė100 mililitrų (padažas)KečupasAštri česnako druskapagal skonį (padažas)Vištienos filė250 gramųAugalinis aliejus1 valgomasis šaukštas (vištienos kepimui)Salotų lapai1 krūvaPomidorai2~3 vntSaldžiosios paprikos1 vntDruskapagal skonįMalti juodieji pipiraipagal skonįReklama
    Gaminimo eiga
    1. Paruoškite visus reikalingus ingredientus.Reklama

    3. Vištieną apkepkite augaliniame aliejuje, kol suminkštės, pagal skonį pasūdykite ir papipiriuokite.

    4. Paruoškite padažą: sumaišykite grietinę, kečupą, druską. Įdėjau česnako druskos, kurią galima pakeisti įprasta druska ir trupučiu šviežio arba džiovinto česnako.

    Reklama

    6. Tortilijos vidurį aptepkite padažu, o vienu kraštu išdėliokite nuplautus ir nusausintus salotų lapus.

    Vieno kąsnio užkandžiai

    • Parašė Maisto mėgėja
    • gruodžio‎‎‎‏‏‎ ‎4, 2024

    Prenumeruokite maisto patiekalų naujienlaiškį

    Pažymėdami šį laukelį patvirtinate, kad perskaitėte ir sutinkate su mūsų privatumo politika dėl šioje formoje pateiktų duomenų saugojimo.

    Mes naudojame slapukus, kad užtikrintume Jums geriausią naudojimosi svetaine patirtį. Paspaudę „Sutinku“ išreiškiate sutikimą su visų slapukų naudojimu. Daugiau informacijos rasite mūsų privatumo politikoje.

    Manage consent
    Privacy Overview
    NecessaryAlways Enabled
    CookieDurationDescription
    cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
    cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
    cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
    cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
    cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
    viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
    FunctionalPerformanceAnalyticsAdvertisementOthers

    Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.

    Tortilijų suktinukai su vištiena ir daržovėmis

    Tortilijos su kepta vištiena ir daržovėmis – fantastiškai skanios ir sočios; tikiu, kad patiks visiems! Mūsų šeimoje jos populiarios dar ir todėl, kad kiekvienas galim susisukti tokią tortiliją, kokios norisi. Aš visad būnu ta, kuri priedų nori visokių ir kuo daugiau, bet turim šeimoje ir veikėją, kuris valgo tik vištieną ir nieko daugiau (pirštais nerodysim, bet galit pabandyt atspėt), šypt.

    Ar mėgstat tokius tortilijų suktinukus? Išbandykit! Pikantiška ir sultinga vištiena, kremiški avokadai, minkšti pomidoriukai, saldūs kukurūzai, gaivus graikiško jogurto padažas. Dera tobulai! (Pa)tiks ir savaitgalio pietums, ir draugų susibūrimui.

    Mėgstat grilinti? Užsukit į „Lidl Lietuva“ – grilio sezono asortimentas čia šiemet kaip niekad gausus! Viskas šviežia ir kokybiška, o pagaminti labai paprasta – tereikia iškepti. Mūsų šeimos absoliutus „Grill&Fun“ favoritas jau keletą metų – vištienos filė kepsnelių žolelių marinate. Jos švelnios, minkštos, sultingos. Skanios vienos, bet puikiai tinka ir tortilijoms, salotoms, mėsainiams, sumuštiniams.

    P.S. Nėra griliui blogo oro, bet jei netyčia pasitaikytų tikrai blogas, turiu patarimą iš asmeninės patirties – visada galima persikelti į virtuvę ir vištieną bei daržoves kepti orkaitėje. Net jei už lango šalta, vėjas ar liūtis, net jei pavasaris erzina – bus skanu be kalbų!