pints and crafts

Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem ei est. Eos ei nisl graecis, vix aperiri elit

Get social:

Image Alt

Tobuli Tarkiniai Blynai su Mėsa - Skani ir Sotumo Pusryčių Idėja

Bulviniai blynai su vištiena

Greitai paruošiami ir skanūs bulviniai blynai su vištiena gali tapti mėgstamu patiekalu ir dažnu svečiu ant Jūsų stalo 😉

Puikiai tiks pietums ar greitai vakarienei (aišku, bulves geriau sutarkuoti virtuviniu kombainu, o ne rankomis). Galima juos vadinti blynais, galima vadinti bulviniais blynais su vištiena – šito esmė niekaip nesikeičia, o receptas tikrai paprastas ir labai skanus!

Ingredientai:

Paruošimas:

  1. Vištienos filė nuplaukite šaltu vandeniu, nusausinkite ir supjaustykite mažais kubeliais.
  2. Bulves nuplaukite, nuvalykite ir sutarkuokite stambia tarka. Kartu su bulvėmis sutarkuokite nedidelį svogūną, kad bulvių masė nepatamsėtų.
  3. Sudėkite vištienos filė į bulves.
  4. Taip pat į bulves sudėkite: susmulkinta česnaką, krapus, majonezą, kiaušinius, druską ir šviežiai maltų pipirų. Viską gerai išmaišykite.
  5. Dedame krakmolą. Ir vėl gerai išmaišome. Tešla bulviniams blynams paruošta.
  6. Keptuvėje įkaitinkite aliejų. Bulvių masę sudedame blynelių pavidalu.
  7. Kepame bulvinius blynus iš abiejų pusių ant vidutinės ugnies iki auksinės rudos spalvos.
  8. Iškeptus bulvinius blynus su vištiena, dedame ant popierinio rankšluosčio, kad pašalintumėte aliejaus perteklių.

Patiekite su grietine ir skanaukite. Tai skanu, būtinai paragaukite!

Bulviniai blynai su mėsa

Bulviniai blynai su mėsa – labai skanus ir sotus patiekalas, kuris gali suteikti mums energijos ilgam, ypač jei patiekiame su grietine. Kokie skanūs šie bulviniai blynai įdaryti mėsa! Pavalgius tokių sočių blynų, alkio jausmas išnyksta ilgam.

Patys skaniausi lietiniai blynai su mėsa

Patys skaniausi lietiniai blynai su mėsa ant mūsų stalo atsiranda bent kartą per mėnesį. Šį receptą man perdavė draugė, kuri taip pat yra blynų mėgėja. Aš visuomet galvojau, kad blyneliams su mėsa reikia kažkokios ypatingos mėsytės ir daug laiko paruošti. Pasirodo, visa esmė slypi paprastume.

Įdarui naudojame kiaulienos-jautienos faršą su mėgstamais prieskoniais, NET BE KIAUŠINIO. Draugės teigimu, kiaušinis sutraukia mėsytę ir tuomet įdaras praranda visą savo sultingumą.

Lietiniai blynai su mėsa

Gaminame . Lietiniai blynai su mėsa
Lietinių blynų su mėsa tešlai miltus suberiame į dubenį, įmušame kiaušinius, įpilame truputį pieno, 1 šaukštą aliejaus, druskos ir gerai išmaišome. Supilame likusį pieną. Lietinių blynų tešla turi būti skysta. Keptuvę gerai įkaitiname, patepame aliejumi, pilame plona srovelę tešlą ir tolygiai ją paskirstome. Lietiniai blynai apkepami iš abiejų pusių.

Lietinių blynų įdarui virtą mėsą, svogūną sumalame, pasūdome, įberiame pipirų ir gerai išmaišome.

Ant kiekvieno iškepto lietinio blyno dedame po šaukštą mėsos įdaro.

Lietiniai blynai su mėsa suvyniojami.

Suvynioti lietiniai blynai su mėsa apkepinami iš abiejų pusių, kol gražiai pagelsta.

Lietiniai blynai su mėsa patiekiami su grietine ar padažu pagal skonį. Skanaus.

Panašūs receptai

Purūs blyneliai su braškėmis

Virtinukai su varške ir mėlynėmis

Lietiniai blynai su bananais

Lietiniai blynai su varške

Ryžių blyneliai su kriaušių padažu

Traškūs bulviniai blynai

Savotiška variacija populiarių bulvinių blynų tema. Skirtingai nuo jų, bulvės paskirstomos per visą keptuvės paviršių. Jums – receptas, kaip iškepti traškius bulvinius blynus. Pagrindinė traškių bulvių paslaptis – išspausti visą skystį, tuomet blynas išeis tikrai traškus. Blyneliai gali būti patiekiami pusryčiams, pavyzdžiui, su kiaušiniene, taip pat gaminami pietums, vakarienei arba kaip užkandis su grietine ar pomidorų padažu. Valgykite juos karštus.

Paskirtis: Pietų receptai

Receptai pagal ingredientus: # Daržovės

Reklama

Reikalingi ingredientai:

Aliejus

pagal poreikį

Bulvė

450~500 gramų

Druska ir pipirai

pagal skonį

Reklama

Gaminimo eiga

1. Bulves nulupkite ir nuplaukite, tada sutarkuokite stambia tarka arba virtuviniu kombainu.

2. Bulvių masę sudėkite į marlę, kelis kartus perlenktą.

Reklama

3. Gerai išspausti bulvių skystį, pasūdyti, pabarstyti pipirais, išmaišyti.

4. Įkaitinkite keptuvę su augaliniu aliejumi, bulvių masę padalinkite į 4 dalis ir vieną dalį dėkite ant įkaitinto paviršiaus, išlyginkite šakute vienu sluoksniu.

Reklama

6. Atsargiai apverskite bulvinį blyną į kitą pusę ir kepkite iki auksinės rudos spalvos.