pints and crafts

Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem ei est. Eos ei nisl graecis, vix aperiri elit

Get social:

Image Alt

Privatumo politika

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Naminė degtinė: kaip pasigaminti kokybišką gėrimą namuose?

Naminė degtinė: kaip pasigaminti kokybišką gėrimą namuose?

Shimeji grybai: receptas, kuris nustebins jūsų skonių receptorius!

Shimeji grybai: receptas, kuris nustebins jūsų skonių receptorius!

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Žarnos parduodamos jau išplautos ir pasūdytos, tačiau jas rekomenduojame papildomai perplauti ir pamirkyti ne tiek dėl švaros, kiek nuplaunant druskos perteklių.

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Ar vištiena išvirusi ganėtinai paprasta nustatyti šitaip jeigu mėsa lengvai atsiskiria nuo kaulų arba filė lengvai praduriame šakute - vištiena jau yra paruošta.

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Lašišinės žuvys: kokias žinote?

Lašišinės žuvys: kokias žinote?

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Tobulas anties krūtinėlės marinatas: švelnus ir sultingas skonis

Tobulas anties krūtinėlės marinatas: švelnus ir sultingas skonis

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Capo Dienos Pietūs: Sicilijos Virtuvės Įkvėpimas Lietuvoje

Capo Dienos Pietūs: Sicilijos Virtuvės Įkvėpimas Lietuvoje

Nekeptas Šokoladinis Pyragas: Lengvas ir Skanus Receptas

Nekeptas Šokoladinis Pyragas: Lengvas ir Skanus Receptas

Vakarienė Tamsoje Daugirdas Restorane: Apžvalga ir Atsiliepimai

Vakarienė Tamsoje Daugirdas Restorane: Apžvalga ir Atsiliepimai

Viduriavimas: ką valgyti ir ko vengti

Viduriavimas: ką valgyti ir ko vengti

Cinamonų aliejaus nauda veido odai

Cinamonų aliejaus nauda veido odai

Keksiukai krepšinio kamuolio tema: receptas ir dekoravimo idėjos

Keksiukai krepšinio kamuolio tema: receptas ir dekoravimo idėjos

Mėsos laikymas vakuume: trukmė, patarimai ir gudrybės

Mėsos laikymas vakuume: trukmė, patarimai ir gudrybės

Naminiai sviestiniai sausainiai: receptai su nuotraukomis, žingsnis po žingsnio

Naminiai sviestiniai sausainiai: receptai su nuotraukomis, žingsnis po žingsnio

Kalakutienos kukulių su baklažanais receptas

Kalakutienos kukulių su baklažanais receptas

Skaniausi Kiaulienos Nugarinės Kepsnių Receptai

Skaniausi Kiaulienos Nugarinės Kepsnių Receptai

Bulvių Tortilija: Tradicinis Ispaniškas Receptas

Bulvių Tortilija: Tradicinis Ispaniškas Receptas

Geriausios Dienos Sodinti Bulves Pagal Mėnulio Kalendorių

Geriausios Dienos Sodinti Bulves Pagal Mėnulio Kalendorių

Pyragas "Negriukas" su Varške: Receptai ir Variacijos

Pyragas "Negriukas" su Varške: Receptai ir Variacijos

Jautienos Troškinys su Raudonu Vynu - Tobulas Receptas

Užvirus sumažiname ugnį, puodą uždengiame dangčiu ir troškiname maždaug pusvalandį, arba tol kol morkos išvirs kadangi jautiena kepta, mūsų tikslas leisti jai suminkštėti, na o morkos verda ilgiausiai.

Jautienos Troškinys su Raudonu Vynu - Tobulas Receptas

Granatų Salotos: Receptai Jūsų Stalui

Granatų Salotos: Receptai Jūsų Stalui

Geriausios Salotos Prie Vištienos Patiekalų

Aš paprastai renkuosi Graikiška Amfora natūralų jogurtą, kurio 100 grame produkto yra net 9 gramai baltymų, o jo konsistencija ir skonis man labai patinka.

Geriausios Salotos Prie Vištienos Patiekalų

Naminė riešutų duona: paprastas ir gardus receptas

Naminė riešutų duona: paprastas ir gardus receptas

Skanus Kopūstų Troškinys: Receptai ir Gaminimo Paslaptys

Skanus Kopūstų Troškinys: Receptai ir Gaminimo Paslaptys

Laukiniai Ryžiai: Maistinė Vertė ir Nauda Sveikatai

Laukiniai Ryžiai: Maistinė Vertė ir Nauda Sveikatai