pints and crafts

Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem ei est. Eos ei nisl graecis, vix aperiri elit

Get social:

Image Alt

Privatumo politika

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Shimeji grybai: receptas, kuris nustebins jūsų skonių receptorius!

Shimeji grybai: receptas, kuris nustebins jūsų skonių receptorius!

Naminė degtinė: kaip pasigaminti kokybišką gėrimą namuose?

Naminė degtinė: kaip pasigaminti kokybišką gėrimą namuose?

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Žarnos parduodamos jau išplautos ir pasūdytos, tačiau jas rekomenduojame papildomai perplauti ir pamirkyti ne tiek dėl švaros, kiek nuplaunant druskos perteklių.

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Grybai, perpus perpjauti Briuselio kopūstai, kąsnio dydžio gabalėliais supjaustytos kukurūzų burbuolės, storos cukinijų monetos, šparagai, raudonojo svogūno ir raudonųjų paprikų gabalėliai gražiai karamelizuosis ir suteiks naujų skonių.

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Lašišinės žuvys: kokias žinote?

Lašišinės žuvys: kokias žinote?

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Tobulas anties krūtinėlės marinatas: švelnus ir sultingas skonis

Tobulas anties krūtinėlės marinatas: švelnus ir sultingas skonis

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Varškėčiai su bananais – puikus patiekalas visai šeimai

Varškėčiai su bananais – puikus patiekalas visai šeimai

Kavos kapsulių apžvalga: privalumai ir populiariausi tipai

Kavos kapsulių apžvalga: privalumai ir populiariausi tipai

Jautienos kumpio kepsnys 90 laipsnių temperatūroje: patarimai ir receptai

Jautienos kumpio kepsnys 90 laipsnių temperatūroje: patarimai ir receptai

Parduodu avienos skerdiena - patarimai, kaip pasirinkti ir paruošti skanią patiekalą

Skirtingose šalyse pagal savitas technologijas iš avių pieno gaminami įvairiausių pavadinimų sūriai feta, rokforo, jogurtinis, varškės, brinza, čanach, tušino, osetų, Jerevano, kačkavalo, pikonero, pekarino, rikota, urda ir t.

Parduodu avienos skerdiena - patarimai, kaip pasirinkti ir paruošti skanią patiekalą

Kalakutienos guliašas su grietine ir paprika: receptas įkvėptas Beatos Nicholson

Kalakutienos guliašas su grietine ir paprika: receptas įkvėptas Beatos Nicholson

Duonos raugas: viskas, ką reikia žinoti apie raugą

Duonos raugas: viskas, ką reikia žinoti apie raugą

Kaip Paruošti Jautieną - Patarimai ir Receptai

Jeigu kepimo metu per 2 valandas išgaravo daug skysčio, padažo liko labai nedaug ir jis per tirštas, tuomet praskieskite verdančiu vandeniu tiesiog is virdulio ir išmaišykite.

Kaip Paruošti Jautieną - Patarimai ir Receptai

Trapūs Sausainiai su Šokolado Gabaliukais: Geriausias Receptas

Trapūs Sausainiai su Šokolado Gabaliukais: Geriausias Receptas

Kaip Maitintis Greitesniam Žaizdų Gijimui

Kaip Maitintis Greitesniam Žaizdų Gijimui

Pati gardžiausia kava pasaulyje

Pati gardžiausia kava pasaulyje

„Rūta“ saldainiai: sudėtis ir įdomūs faktai

„Rūta“ saldainiai: sudėtis ir įdomūs faktai

Sausainių Receptai su Kondensuotu Pienu: Nuo Klasikos Iki Šiuolaikinių Variacijų

Sausainių Receptai su Kondensuotu Pienu: Nuo Klasikos Iki Šiuolaikinių Variacijų

Sluoksniuotas Maskarponės Desertas: Receptai ir Idėjos

Sluoksniuotas Maskarponės Desertas: Receptai ir Idėjos

Tinginys Desertas: Klasikinis Receptas ir Variacijos

Tinginys Desertas: Klasikinis Receptas ir Variacijos

Kinietiški makaronai su vištiena ir daržovėmis

Kinietiški makaronai su vištiena ir daržovėmis