pints and crafts

Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem ei est. Eos ei nisl graecis, vix aperiri elit

Get social:

Image Alt

Kaip Iškepti Sernienos Kepsnius Orkaitėje - Žingsnis po Žingsnio Vadovas

  • Geriausi
  • Naujausi
  • 2 Aš šernieną kepu orkaitėje, supjaustau mėsą gabalais, pridedu česnako, prieskonių žvėrienai, majonezo, viska gerai išmaišau ir dedu į kepimo maišą, viskas kepa savo sultyse, nereikia nei aliejaus nei dar kažko, ir labai skaniai gaunasi, mėsa būna tiesiog minkšta.. laimike
  • 1 Man draugė rekomendavo šitą receptą, tai dariau pagal jį (iš šernienos kumpio likučių). Kadangi neturėjau kai kurių prieskonių, tiesiog dėjau žvėrienos prieskonius.

    PIKANTIŠKAS ŽVĖRIENOS TROŠKINYS

    Ingredientai:
    750 g žvėrienos
    2 kadagių uogos
    4 pipirų grūdeliai
    4 šaukštai aliejaus
    2 šaukštai miltų
    druskos, juodųjų pipirų
    1/4 l raudonojo vyno
    8 maži svogūnėliai
    250 g mažų pievagrybių
    3 šaukštai sviesto
    Kaip gaminti?
    Mėsą supjaustyti 2 cm storio gabaliukais, išpjauti visas plėveles.
    Sugrūstais prieskoniais, aliejumi ir miltais aptepti mėsą, uždengti puodą ir atšaldyti.
    Keptuvę įkaitinti, mėsą padalyti į dvi dalis, kiekvieną porciją apkepinti vartant ir išimti. Į keptuvėje likusius riebalus supilti raudonąjį vyną ir užvirinti ant silpnos ugnies.
    Mėsą įdėti į padažą, paskaninti druska bei pipirais ir troškinti uždengtame puode, kol suminkštės.
    Nuluptus svogūnus supjaustyti kubeliais, 10 minučių patroškinti su šaukštu sviesto, pasūdyti. Nuvalytus pievagrybius nuplauti, nusausinti ir 5 minutes pakepti su 2 šaukštais sviesto. Svogūnus ir pievagrybius pagardinti prieskoniais, sukrėsti į troškinį, gerai išmaišyti ir patiekti. elegancija 1 erika, tikrai šernieną reikia ruošti kitaip, nes ji nėra tokia pat mėsa kaip jautiena, o tuo labiau kiauliena:)))) Nežinai - nerašyk. Šerniena yra labai sausa iškepta, todėl ją ruošiant reikia "įdėti" daugiau darbo nei su paprasta mėsa.

    Esu dariusi tik vieną kartą, kepiau šerno kumpį orkaitėje, rankovėje. Prieš tai visą parą laikiau marinate su žvėrienos prieskoniais. Į patį kumpį įpjovus kas kelis cm prikaičiojau lašinukų. Dariau padažą, nes mėsa vis tiek gavosi sausoka.
    Kažko ypatingo nepasakysiu, nes receptų ieškojau internete. Kadangi tai buvo vienetinis atvejis, kai reikėjo pačiai "pasirūpinti" patiekalo gaminimu, tai labiau nesigilinau. elegancija

  • 1 Viska taip pat kaip ir su kiauliena ar jautiena, nieko neiprasto nedarome. Erika_P
  • 1 As sernienos dar nesu valgiusi.Bet esu ruosusi elniena.Troskinau su voveruskom,svogunais,grietines padaze.Ir valgoma su virtom bulvem ir brukniu uogiene. vilem

    Ingredientai

    1. Sausus marinato ingredientus (čiobrelius, rozmariną, lauro lapelius, papriką, druską, pipirus) sumaišyti dubenėlyje ar piestoje, kad susidarytų vienalytė prieskonių masė.

    2. Gautu prieskonių mišiniu kruopščiai įtrinti šerno kumpį, kad visi paviršiai būtų padengti.

    3. Kumpį įtrinti aliejumi ir dižono garstyčiomis, kad būtų užtikrintas papildomas skonis ir sultingumas kepimo metu.

    5. Marinuoti mėsą 12–24 valandas šaldytuve, kad prieskoniai įsigertų į mėsą ir ji būtų minkštesnė.

    6. Įkaitinti orkaitę iki 190 laipsnių Celsijaus. Šernienos kumpį dėti į kepimo rankovę, užrišti jos galus, kad neišbėgtų sultys, ir kepti apie 2 valandas.

    7. Likus 15 minučių iki kepimo pabaigos, galima prakirpti kepimo rankovę, kad mėsa lengvai apskrustų ir įgautų traškų paviršių.

    8. Iškepus mėsai, išimti iš orkaitės ir leisti kelioms minutėms "pailsėti", kad sultys pasiskirstytų tolygiai, o mėsa būtų dar sultingesnė.

    9. Santrauka: Keptas šernienos kumpis orkaitėje yra puikus pasirinkimas ieškantiems išskirtinio patiekalo su unikaliu skoniu. Šernienos mėsa ne tik skani, bet ir sveikatai naudinga, nes yra liesa ir turtinga naudingomis medžiagomis. Svarbu tinkamai paruošti ir marinuoti mėsą, kad būtų pasiektas geriausias rezultatas. Šis receptas suteiks Jums malonumą ir pasitenkinimą gaminant bei valgant išskirtinį patiekalą su šeima ar draugais.

    Sernienos kepsniai orkaiteje

    Minkšti ir purūs varškėčiai - tarsi bandelės!Varškės patiekalaiLengvai ir greitai paruošiami traškūs vištienos sparneliai kepti orkaitėjePatiekalai iš vištienos ir paukštienosSkanios ir sultingos mėsos marinatas (vištienai; jautienai; kiaulienai; kalakutienai)Marinatai / Kompotai / Uogienes / Vakavimas20 naudingų patarimų daržininkams ir sodininkamsNaudingi patarimai jūsų virtuvėjeKalafiorų salotos su sojos padažuDaržovių patiekalų receptai / Salotų, mišrainių receptaiSaulės pica su kumpiu, feta, mocarela ir vyšniniais pomidoraisMakaronų ir picos patiekalų receptaiVeganiški "sūrio" pyragėliai ValentinuiDesertų receptai / Vegetariški / Veganiški patiekalaiPupelių ir baklažanų troškinys be glitimoDaržovių patiekalų receptai / Vegetariški / Veganiški patiekalai

    Kaip orkaitėje iškepti pačius skaniausius, sultingus šonkauliukus? Patarimai ir receptai!

    Minkštutė, nuo kaulo krentanti mėsa, varvantis padažas ir iš malonumo priverčiantis užsimerkti keptų šonkauliukų aromatas - tikra kiekvieno mėsos mėgėjo svajonė. Dalinamės šonkauliukų marinavimo, kepimo ir prie jų tinkančių padažų ruošimo patarimais. O straipsnio apačioje rasite mūsų pačių mėgstamiausių šonkauliukų receptų, kurie visada sulaukia didžiulio pasisekimo!