pints and crafts

Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem ei est. Eos ei nisl graecis, vix aperiri elit

Get social:

Image Alt

Geriausi Krienų Padažai Mėsos Patiekalams

Ką dabar gaminame:

viskasvalentino dienaivalgome sveikiau!karšti patiekalaisriubosužkandžiaipyragai, kepiniaisalotos, mišrainėsTandoori vištienos iešmeliai karšto oro gruzdintuvėje (arba orkaitėje)Brokolių, kalafiorų ir šoninės salotosKaramelinis tiramisu su juodaisiais serbentaisSotus vištienos, ryžių ir daržovių apkepasCitrininis tiramisu - gaivus ir be galo skanusSluoksniuotas maskarponės desertas su braškėmis ir šokoladuVištiena švelniame citrinų ir bazilikų padažeŠviežių kopūstų sriuba su pupelėmisVirti varškėtukai su šoninės ir grietinėlės padažuKaršti crostini su krevetėmis ir sūriuItališka pupelių ir pomidorų sriuba

Miltus pakepiname svieste. Maišant miltus pamažu supilame vandenį. Įgautą padažą įspaudžiame citrinos sultis, pasūdome, įberiame pipirų ir tarkuoto muskato riešuto. Nukaitę supilkite išplaktus kiaušinio trynius. Padažas labiausiai tinka prie žuvies patiekalų.

1 kiaušinio trynys
150 g aliejaus
70 g kieto fermentinio sūrio
druskos
maltų pipirų
citrinos sulčių

Trynys ištrinamas su druska ir į jį po truputį pilamas aliejus. Paskui į gaminamą majonezą įberiama pipirų, įpilama citrinos sulčių, o į gatavą įmaišoma tarkuoto sūrio. Tiekiama su balta mėsa, žuvies patiekalais

*100 g varškės
*0,2-0,75 stiklinės pieno arba sultinio
*2-3 šaukštai aliejaus
*druskos, garstyčių, pipirų
*acto arba rūgščių sulčių
*aštraus padažo

Varškę trinti, kol pasidarys vientisa masė, į ją sudėti prieskonius, įpilti skysčio, aliejaus ir viską gerai išplakti. Jei varškė riebi arba padažas duodamas prie riebios mėsos, vietoj aliejaus pilti sultinio.
Tinka prie kiaulienos, avienos, žąsienos ir antienos valgių.

  • 1 Aš žinau labai gerą: ketčupas Anonimas
  • 1 as dazniausiai darau grybu padaza,pakepinu svieste pievagrybius supjaustytus,supilu grietinele druskytes,patroskinu,ir greita ir skanu:) sandritute
  • 1 as zinau baltaji padaza..pakepini lasinukus su svogunais,idedi druskos..pakepini miltus ir ipeli pieno,,bet as dar visokiu morku,kecupo dedu.. nade
  • 1 Zinau pora:) musu seima labai megsta:

    Skaniausi padažai prie mėsos ir makaronų

    Be įvairiausių padažų mėsos, makaronų patiekalai būtų prėski ir neįdomūs. Skanus padažas gali išgelbėti net perkepusią mėsą ar pervirusius makaronus. Todėl visiems reikėtų mokėti paruošti bent kelis skirtingus padažus – kiekvienam pagal nuotaiką arba skonį. Kartais visa padažo magija – viena arba kelios ypatingos sudedamosios dalys. Štai kelios idėjos: padažas su riešutais ir džiovintais vaisiais, su pievagrybiais ir kumpiu bei su konservuotais saldžiaisiais kukurūzais.

    Padažas su riešutais

    • 600 g pomidorų pastos
    • 50 g sviesto
    • 100 g džiovintų slyvų
    • 50 g razinų
    • 2 šaukštai kapotų graikinių riešutų
    • 100 ml raudonojo vyno
    • Druskos, maltų, juodųjų pipirų pagal skonį

    Gaminimas

    Į pomidorų pastą supilti raudonąjį vyną, įberti juodųjų pipirų, sudėti smulkintas džiovintas slyvas ir pavirti 10 – 15 minučių. Kai šiek tiek atvės, sudėti kapotus graikinius riešutus, sviestą, razinas ir vėl užvirti, kol pradės burbuliuoti.

    100 g apie 137 kcal

    Paruošimo laikas: 30 min

    4 – 6 porcijos

    Itališkas padažas

    • 500 g pomidorų pastos
    • 100 g pievagrybių
    • 60 g kumpio
    • 2 svogūnai
    • 30 g sviesto
    • 100 ml sauso, baltojo vyno
    • Gvazdikėlių, žalumynų pagal skonį

    Gaminimas

    Kumpį ir pievagrybius smulkiai supjaustyti ir pakepinti keptuvėje su šlakeliu aliejaus, kol gražiai apskrus. Pomidorų pastą sumaišyti su kepintais svogūnų žiedais, smulkintais žalumynais. Sumaišyti su kumpiu ir pievagrybiais. Supilti vyną ir įmesti 3 – 4 gvazdikėlius. Virti padažą dar 8 – 10 minutes.

    100 g apie 73 kcal

    Paruošimo laikas: 30 min

    4 – 6 porcijos

    Baltasis padažas su konservuotais kukurūzais

    • 360 ml pieno
    • 2 šaukštai sviesto
    • 3 šaukštai miltų
    • 340 g konservuotų kukurūzų
    • Druskos, maltų, juodųjų pipirų pagal skonį

    Gaminimas

    Ištirpinti sviestą, suberti miltus ir nuolatos maišant pakepinti apie 3 minutes ant lėtos ugnies. Sudėti konservuotus kukurūzus, paskaninti druska bei pipirais. Viską gerai išmaišyti. Supilti pieną ir nuolatos maišant virti dar 5 minutes ant lėtos ugnies, kol padažas pradės tirštėti.

    Krienu padazas prie mesos

    Tandoori vištienos iešmeliai karšto oro gruzdintuvėje (arba orkaitėje)Brokolių, kalafiorų ir šoninės salotosAtsiųsk savo receptąPatiekalo tipasValentino dienaiValgome sveikiau!ApkepaiBlynai, vafliaiDesertaiGėrimaiGėrimai su alkoholiuKaršti patiekalaiKonservuoti patiekalaiKošės, tyrėsKremai ir padažaiPicosPyragai, kepiniaiSalotos, mišrainėsGarnyraiSriubosSumuštiniaiTroškiniaiUžkandžiaiPagr. ingredientasAvienaBulvėsDaržovėsGrybaiJautienaKiaulienaKiaušiniai ir pieno produktaiMiltai ir kruoposSojaVeršienaVaisiai ir uogosŽvėrienaPaukštienaMakaronaiŠokoladasŽuvis ir jūros gėrybėsRiešutaiProgaUžgavėnių idėjosMamos dienos skanėstaiTėvelių dienaiVelykiniai patiekalaiValentino dienaiKalėdų patiekalaiKūčių patiekalaiGimtadienio patiekalaiJoninių skanėstaiHelovinasNaujiesiems MetamsVestuviniai patiekalaiPyragų dienaPasaulio virtuvėAirijos virtuvėAmerikos virtuvėAnglijos virtuvėArgentinos virtuvėArmėnijos virtuvėAustrijos virtuvėBaltarusijos virtuvėBrazilijos virtuvėBulgariška virtuvėDanijos virtuvėGraikijos virtuvėGruzijos virtuvėIndijos virtuvėIspanijos virtuvėItalijos virtuvėJaponijos virtuvėKinijos virtuvėKorėjiečių virtuvėLenkijos virtuvėLietuvos virtuvėMaroko virtuvėMeksikos virtuvėNorvegiška virtuvėOlandijos virtuvėPrancūzijos virtuvėRusijos virtuvėŠvedijos virtuvėŠveicarijos virtuvėSlovakijos virtuvėSuomių virtuvėTailando virtuvėTibeto virtuvėTotorių virtuvėTurkijos virtuvėUkrainos virtuvėVengrijos virtuvėVokietijos virtuvėLatvijos virtuvėČekų virtuvėPagal paiešką: “karsti padazai prie mesos” rasta receptų 1000Degintų agurkų padažas prie mėsosSvogūnų padažas prie mėsos

    Krienų padažas

    Miltai pakepinami svieste, į juos sudedami krienai, atskiedžiama sultiniu, įspaudžiamos citrinos sultys, pasūdoma ir užvirinama ant silpnos ugnies. Padažas gardinamas grietine. Padažas tinka prie mėsos patiekalų.

    AUTORIUS: MamosReceptai.ltRašyti komentarąSpausdintiDalintis šiuo receptuIšbandykite!Naminė karamelė - pats lengviausias receptasBaltasis padažasNaminis tepamas sūrelis - Boursin tipoBaltas padažas kotletamsKomentaraiAtsakytiNuotrauka pasirinkta sėkmingai!Tik JPG, PNG arba JPEG formatai yra leistini!Romantiški užkandžiai Valentino dienai - 29 nesudėtingos, bet įspūdingos idėjosReceptai Valentino dienai - 34 gardžios idėjos nuo vakarienių iki desertųKam pirkti, jei gali pasigaminti? 37 idėjos nuo sūrio iki vytintos mėsos!Desertai Valentino dienai pasaldinti - 38 receptai nuo greitukų iki prancūziškos konditerijos pažibųReceptai su brokoliais - 38 skanios idėjos!Dalyvaukite!Konkurse: Jaukūs patiekalai

    Sveikata

    Reabilitacija – investicija į geresnę gyvenimo kokybę
    Tulžies pūslė – nedidelis, bet svarbus organas
    Kūno tipas išduoda gresiančias ligas