Žarnos parduodamos jau išplautos ir pasūdytos, tačiau jas rekomenduojame papildomai perplauti ir pamirkyti ne tiek dėl švaros, kiek nuplaunant druskos perteklių.
Stambesnė karka iš užpakalinės kiaulės dalies geriausiai tinka ilgam kepimui, o priekinės dalies karkas, kurios liesesnės ir mažesnės, verčiau palikite mėsos rūkinimui.
Prieš pat jai baigiant virti pora šaukštų pomidorų pastos sodresniam skoniui, indelis mažesnio riebumo Philadelphia Light kreminio sūrio ir stiklinė grietinėlės maloniam sriubos švelnumui, kremiškumui ir skonio pilnumui.
Maistinė vertė 100 g Kiekis Energinė vertė 677 kJ 162 Kcal Riebalai 10 g Sočiosios riebalų rūgštys 0 g Angliavandeniai 0 g Cukrūs 0 g Baltymai 17 g Druska 0 g.
Mėsos broliai tai teisinga lietuvių augintojų užauginta kiauliena, burnoje tirpstanti jautiena, brandinta aviena ir tikrasis ant ugnies keptų kepsnių skonis.
Imkite mėgstamiausios duonos riekeles mano rekomendacija ir asmeninė silpnybė šviesi duona su saulėgrąžomis iš Lidl Lietuva ir plonai aptepkite tepamuoju sūriu.
Prieskoniai punšui suteikia išties puikų aromatą, todėl šis gėrimas puikiai sušildo ilgais žiemos vakarais, o svarbiausia jį išties nesunku pasigaminti.