pints and crafts

Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem ei est. Eos ei nisl graecis, vix aperiri elit

Get social:

Image Alt

Privatumo politika

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Žarnos parduodamos jau išplautos ir pasūdytos, tačiau jas rekomenduojame papildomai perplauti ir pamirkyti ne tiek dėl švaros, kiek nuplaunant druskos perteklių.

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Editos Mildažytės Garsusis Agurkų Receptas Žiemai

Editos Mildažytės Garsusis Agurkų Receptas Žiemai

Naminės Vyšnių Trauktinės Receptas: Žingsnis po Žingsnio Gidas

Naminės Vyšnių Trauktinės Receptas: Žingsnis po Žingsnio Gidas

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Kaip Teisingai ir Kiek Laiko Virti Šaldytus Cepelinus?

Kaip Teisingai ir Kiek Laiko Virti Šaldytus Cepelinus?

Velykiniai Mėsos Patiekalai - Gardžiausi Receptai ir Idėjos Šventei

Šventiniams Velykų pusryčiams dažniausiai yra patiekiami įvairūs šaltieji patiekalai kiaušiniai ir iš jų pagaminti patiekalai, šviežiai kepta duona, kumpiai ir dešros, salotos, įvairūs sumuštiniai, velykiniai pyragai.

Velykiniai Mėsos Patiekalai - Gardžiausi Receptai ir Idėjos Šventei

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Prieš pat jai baigiant virti pora šaukštų pomidorų pastos sodresniam skoniui, indelis mažesnio riebumo Philadelphia Light kreminio sūrio ir stiklinė grietinėlės maloniam sriubos švelnumui, kremiškumui ir skonio pilnumui.

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Rūkyta žuvis: geriausi receptai ir patarimai

Rūkyta žuvis: geriausi receptai ir patarimai

Skanus keptas žiobris: senovinis receptas

Skanus keptas žiobris: senovinis receptas

Mesos Vytinimo Technologija - Nuo Tradicijų iki Modernumo

Išsimarinavusią, sūdytą mėsą reikia vėl nuplauti ir nusausinti, galima paskutinį kartą ištrinti nedideliu prieskonių kiekiu ir standžiai įsukti į švarų audinį ar marlę.

Mesos Vytinimo Technologija - Nuo Tradicijų iki Modernumo

Naminės Tortilijos: Paprastas Žingsnis Po Žingsnio Receptas

Naminės Tortilijos: Paprastas Žingsnis Po Žingsnio Receptas

Avokado salotos: receptas, kuris nustebins savo paprastumu ir skoniu!

Avokado salotos: receptas, kuris nustebins savo paprastumu ir skoniu!

Avių supirkimas mėsai - tradicija ir ekonominė nauda

Slapukai paprastai galioja trumpai, priklauso nuo slapuko tipo vieną dieną, savaitę ar mėnesį , bet kai kuriais atvejais gali galioti ir iki dvejų metų.

Avių supirkimas mėsai - tradicija ir ekonominė nauda

Vištos žiemą: kaip užtikrinti gerovę ir kiaušinių dėjimą

Vištos žiemą: kaip užtikrinti gerovę ir kiaušinių dėjimą

Kaip Paruošti Tobulą Burgerio Mėsą - Žingsnis po Žingsnio Vadovas

Ir išvis prie daugelio lietuviškų pavadinimų sunku priprasti tokie kaip gargžgarsės, daugiaryžis ar dar kokie nors išrasti naujadarai man tikriausiai sunkiai prigis.

Kaip Paruošti Tobulą Burgerio Mėsą - Žingsnis po Žingsnio Vadovas

Beatos Avienos Kumpis - Receptai ir Paruošimo Patarimai

Taigi reikės 1 1,5 kilogramo kumpio arba jo dalies kiaulienos kumpis gali sverti keletą kilogramų idant paskui nereikėtų valgyti dvi savaites to paties.

Beatos Avienos Kumpis - Receptai ir Paruošimo Patarimai

Vandenis ir Žuvis: astrologinis suderinamumas, santykių iššūkiai ir galimybės

Vandenis ir Žuvis: astrologinis suderinamumas, santykių iššūkiai ir galimybės

Elegantiški vieno kąsnio sumuštiniai su silke: receptai šventėms

Elegantiški vieno kąsnio sumuštiniai su silke: receptai šventėms

Orkaitėje Kepta Kiaulienos Sprandinė: Tobulas Receptas

Orkaitėje Kepta Kiaulienos Sprandinė: Tobulas Receptas

"Mielinės spurgos su mėsa virtos aliejuje"

Jas būtinai reikia valgyti karštas, tiesiai iš gruzdintuvės ar keptuvės, bet jei jau atvėsę, galite nesunkiai pašildyti mikrobangų krosnelėje ir bus lyg ką tik iškepę.

"Mielinės spurgos su mėsa virtos aliejuje"

Naminiai kebabai su tortilija: lengvai pagaminamas patiekalas

Naminiai kebabai su tortilija: lengvai pagaminamas patiekalas

Kaip Marinuoti Avienos Kumpį - Žingsnis po Žingsnio Gidas

Tada į indą sudėkite smulkintas mėtas, česnaką, supilkite aliejų, citrinos sultis ir tarkuotą žievelę, pagardinkite druska bei pipirais - viską gerai išmaišykite ir tokiu pasiruoštu marinatu gerai įtrinkite mėsą.

Kaip Marinuoti Avienos Kumpį - Žingsnis po Žingsnio Gidas

Naminis obuolių actas: pasigaminkite patys!

Naminis obuolių actas: pasigaminkite patys!

Tobulas vištienos šašlykas: marinavimo paslaptys

Tobulas vištienos šašlykas: marinavimo paslaptys

Suslavičiaus padažas: tobulas salotų akcentas

Suslavičiaus padažas: tobulas salotų akcentas

Sluoksniuotos Tešlos Sausainių Receptai: Lengvai ir Greitai Paruošiami Skanėstai

Sluoksniuotos Tešlos Sausainių Receptai: Lengvai ir Greitai Paruošiami Skanėstai

Atsiliepimai apie piceriją "Pegasas" Mažeikiuose

Atsiliepimai apie piceriją "Pegasas" Mažeikiuose