pints and crafts

Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem ei est. Eos ei nisl graecis, vix aperiri elit

Get social:

Image Alt

Privatumo politika

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Shimeji grybai: receptas, kuris nustebins jūsų skonių receptorius!

Shimeji grybai: receptas, kuris nustebins jūsų skonių receptorius!

Naminė degtinė: kaip pasigaminti kokybišką gėrimą namuose?

Naminė degtinė: kaip pasigaminti kokybišką gėrimą namuose?

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Norint išvirti dešreles, jas reikia įdėti į puodą su verdančių vandenių ir virti 2 -5 minutes priklausomai nuo rūšies, virimo laikas dažniausiai nurodomas ant pakuotės.

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Bet neseniai įsigytas stiklainis labai nuvylė, jau etiketė pasirodė kitokia, o supylus padažą į puodą, nemaloniai nustebau trintais pomidorais net nekvepėjo, saulėje džiovintų įtariu ten taip pat nebuvo Atrodė, kad ten tiesiog konservuoti smulkinti pomidorai su prieskoniais.

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Lašišinės žuvys: kokias žinote?

Lašišinės žuvys: kokias žinote?

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Tobulas anties krūtinėlės marinatas: švelnus ir sultingas skonis

Tobulas anties krūtinėlės marinatas: švelnus ir sultingas skonis

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Subalansuotos Mitybos Sąvoka ir Apibrėžimas

Subalansuotos Mitybos Sąvoka ir Apibrėžimas

Greipfrutų ir Mocarelos Užkandis: Receptai ir Idėjos

Greipfrutų ir Mocarelos Užkandis: Receptai ir Idėjos

Vištienos Šašlykas: Receptai ir Paslaptys

Vištienos Šašlykas: Receptai ir Paslaptys

Tortilijų Laiveliai: Įdarymo Idėjos ir Gaminimo Būdai

Tortilijų Laiveliai: Įdarymo Idėjos ir Gaminimo Būdai

Vėlyvieji Pusryčiai Šilutėje: Kur Mėgautis Skaniu Brunch'u?

Vėlyvieji Pusryčiai Šilutėje: Kur Mėgautis Skaniu Brunch'u?

Miltinių blynų receptas: dideli ir purūs kaip pas močiutę

Miltinių blynų receptas: dideli ir purūs kaip pas močiutę

Ar Arbatos Kambaryje Būna Nemokamos? Viešbučio Etiketo Gairės

Ar Arbatos Kambaryje Būna Nemokamos? Viešbučio Etiketo Gairės

Valgyti gulant: pavojai ir rekomendacijos

Valgyti gulant: pavojai ir rekomendacijos

Gaivūs ir Paprasti Desertai: Lengvi Receptai Jūsų Stalui

Gaivūs ir Paprasti Desertai: Lengvi Receptai Jūsų Stalui

Peraugę agurkai žiemai: Originalūs receptai ir konservavimo idėjos

Peraugę agurkai žiemai: Originalūs receptai ir konservavimo idėjos

Įvairūs Kūčiukų Receptai: Nuo Tradicinių Iki Modernių

Įvairūs Kūčiukų Receptai: Nuo Tradicinių Iki Modernių

Bočių Duona: Tradicinis Lietuviškas Skonis

Bočių Duona: Tradicinis Lietuviškas Skonis

Barščių receptai stiklainyje: nuo tradicijų iki modernumo

Barščių receptai stiklainyje: nuo tradicijų iki modernumo

„California Tapas&Wine“: dienos pietų hitas ir geriausių barų įvertinimas

„California Tapas&Wine“: dienos pietų hitas ir geriausių barų įvertinimas

Linų Sėmenų Aliejus: Nauda ir Vartojimas

Linų Sėmenų Aliejus: Nauda ir Vartojimas