Pyragėliai su mėsa
Mėsos pyragėliai yra skanūs. Aš nepažįstu žmonių, kurie nemėgtų pyragėlių, o mėsą mėgsta beveik visi. Kepkite juos savaitgaliais, nes mielinė tešla nemėgsta būti skubinama. Kepti mėsos pyragėlius yra ir paprasta. Minkoma ne per kietai, kuo puresnė tešla, tuo pyragėliai skanesni. Kadangi tešla mielinė, reikia leisti jai šiek tiek paaugti ir vėl suminkyti.
Paskirtis: Užkandžių receptai
Receptai pagal ingredientus: # Mėsa / # Miltai
Reklama
Pyragėlių tešlai:
Aptepimui:
- 2 šaukštai pieno;
- 1 kiaušinio trinys.
- Į dubenį supyliau šiltą vandenį, cukrų, mieles ir išmaišiusi palikau 10 minučių pastovėti. Po to supyliau šiltą pieną, įdėjau majonezo ir išmaišiau. Subėriau druską, persijotus miltus ir gerai išminkiau tešlą apie 6 – 7 minutes.
- Dubenį ištepiau aliejumi, sudėjau tešlą, uždengiau maistine plėvele ir palikau pakilti šiltoje vietoje apie 1 valandą.
- Įdarui maltą mėsą sudėjau į dubenį, įmušiau kiaušinį, įtarkavau svogūną, mocarelą, česnaką, supyliau sultinį, sudėjau grietinę, prieskonius,smulkintus žalumynus. Viską gerai išmaišiau ir palikau pastovėti, kol tešla pakilo.
- Pakilusią tešlą padalinau į 12 dalių, iškočiojau paplotėlius, dėjau įdarą, suformavau norimos formos bandeles ir gerai užspaudžiau kraštus.
- Bandeles sudėjau į kepimo formą, išklotą kepimo popieriumi. Bandeles aptepiau kiaušinio – pieno plakiniu ir kepiau iki 175 C laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje apie 40 minučių.
Iškepusias bandeles uždengiau švariu rankšluosčiu ir palikau trumpam atvėsti.
Pyrageliai su mesa kepti aliejuje
Tandoori vištienos iešmeliai karšto oro gruzdintuvėje (arba orkaitėje)Brokolių, kalafiorų ir šoninės salotosAtsiųsk savo receptąPatiekalo tipasValentino dienaiValgome sveikiau!ApkepaiBlynai, vafliaiDesertaiGėrimaiGėrimai su alkoholiuKaršti patiekalaiKonservuoti patiekalaiKošės, tyrėsKremai ir padažaiPicosPyragai, kepiniaiSalotos, mišrainėsGarnyraiSriubosSumuštiniaiTroškiniaiUžkandžiaiPagr. ingredientasAvienaBulvėsDaržovėsGrybaiJautienaKiaulienaKiaušiniai ir pieno produktaiMiltai ir kruoposSojaVeršienaVaisiai ir uogosŽvėrienaPaukštienaMakaronaiŠokoladasŽuvis ir jūros gėrybėsRiešutaiProgaUžgavėnių idėjosMamos dienos skanėstaiTėvelių dienaiVelykiniai patiekalaiValentino dienaiKalėdų patiekalaiKūčių patiekalaiGimtadienio patiekalaiJoninių skanėstaiHelovinasNaujiesiems MetamsVestuviniai patiekalaiPyragų dienaPasaulio virtuvėAirijos virtuvėAmerikos virtuvėAnglijos virtuvėArgentinos virtuvėArmėnijos virtuvėAustrijos virtuvėBaltarusijos virtuvėBrazilijos virtuvėBulgariška virtuvėDanijos virtuvėGraikijos virtuvėGruzijos virtuvėIndijos virtuvėIspanijos virtuvėItalijos virtuvėJaponijos virtuvėKinijos virtuvėKorėjiečių virtuvėLenkijos virtuvėLietuvos virtuvėMaroko virtuvėMeksikos virtuvėNorvegiška virtuvėOlandijos virtuvėPrancūzijos virtuvėRusijos virtuvėŠvedijos virtuvėŠveicarijos virtuvėSlovakijos virtuvėSuomių virtuvėTailando virtuvėTibeto virtuvėTotorių virtuvėTurkijos virtuvėUkrainos virtuvėVengrijos virtuvėVokietijos virtuvėLatvijos virtuvėČekų virtuvėPagal paiešką: “mieliniai pyrageliai su grybais virti aliejuje” rasta receptų 1000Pyragėliai su grybaisTraškūs vieno kąsnio pyragėliai su grybais orkaitėje
Greiti pyragėliai keptuvėje su faršu ir sūriu
Įdarui faršą pagardinti prieskoniais, įtarkuoti sūrį ir kiaušinį.Nuo tešlos atgnybti gabaliuką, jį pakočioti, į vidurį dėti faršo, užlenkti ir užspausti kraštus.Kepti keptuvėje įkaitintame aliejuje ant mažos ugnies.Skaityti komentarusSpausdintiDalintis šiuo receptuIšbandykite!Naminis tinginysNostalgiškas Kuršėnų vyniotinisPaprasti šokoladiniai keksiukai - labai skanūs!Tinginys su kondensuotu pienuKomentarai (13)AtsakytiNuotrauka pasirinkta sėkmingai!Tik JPG, PNG arba JPEG formatai yra leistini!Zilvinas2022-02-27 00:01Labai skanus gavosi ATSAKYTIViktorija2021-10-14 13:17nelabai kokie, nerekomduoju ATSAKYTIGreta2021-09-25 17:14Labai skanūs gavosi ATSAKYTILina2020-05-07 08:06O kefyra galima pakeisti kuom kitu? ATSAKYTIRegina2020-05-07 09:33Galima su rūgpieniu, skystesniu natūraliu jogurtu, tik gali reikėti šiek tiek pakoreguoti miltų kiekį, kad tešla būtų tinkamos konsistencijos :) ATSAKYTI
Ingrida2019-01-26 21:55Prastas receptas, kad tešla neliptų prie rankų, teko dėti daugiau miltų, galiausiai pyragėliai gavosi kieti ir niekam tikę. Niekam nerekomenduočiau naudotis šiuo receptu. ATSAKYTI
Laimutė2019-01-27 21:44Labai geras ir išbandytas receptas :) Todėl pyragėliai ir buvo kieti, kad dėjote per daug miltų. Miltai, priklausomai nuo malimo, brinksta nevienodai - įbėrus nurodyti kiekį, reikia pirmiausia paminkyti, tik tuomet žiūrėti, ar reikia dar miltų, tekstūra kinta beminkant. Tešla turi nebūti labai lipni, bet išlikti minkšta ir putli. ATSAKYTI
Indre2018-09-03 14:56Kiek mazdaug aliejaus pilti i keptuve? Ar turi semt iki puses? Ar tik ant dugno? ATSAKYTIAna2018-09-03 16:50Aš pyliau ant dugno ir kepiau vartydama (labai skanu buvo), nes nemėgstu, kai per daug aliejaus prisigeria kepiniai, bet jeigu norite tokių labiau beliašų ar spurgų tipo, tada pilkite aliejaus daugiau, kad semtų taip iki pusės. ATSAKYTI
