Tortilijų čeburekai
- Parašė Maisto mėgėja
Super greitas ir super skanus tortilijų ir maltos mėsos patiekalas – ale čeburekai 😉. Minkšta ir sultinga mėsa,…
- 36,1K views
- 1 m. skaitymo
- Be kiaušinių
- Kažko nevalgantiems
- Užkandžiai
Vieno kąsnio užkandžiai
- Parašė Maisto mėgėja
- gruodžio 4, 2024
Pažymėdami šį laukelį patvirtinate, kad perskaitėte ir sutinkate su mūsų privatumo politika dėl šioje formoje pateiktų duomenų saugojimo.
Mes naudojame slapukus, kad užtikrintume Jums geriausią naudojimosi svetaine patirtį. Paspaudę „Sutinku“ išreiškiate sutikimą su visų slapukų naudojimu. Daugiau informacijos rasite mūsų privatumo politikoje.
Manage consentPrivacy Overview
NecessaryAlways EnabledCookie | Duration | Description |
---|---|---|
cookielawinfo-checkbox-analytics | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics". |
cookielawinfo-checkbox-functional | 11 months | The cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional". |
cookielawinfo-checkbox-necessary | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary". |
cookielawinfo-checkbox-others | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other. |
cookielawinfo-checkbox-performance | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance". |
viewed_cookie_policy | 11 months | The cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data. |
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.

Pyragėliai su kumpiu ir sūriu
Jei kyla klausimas, ką gaminti į darbą ar kelyje, atkreipkite dėmesį į sūrio pyragų užkandžių versiją. Jų įdaras – kumpis ir sūris. Tai puiki idėja užkandžiui! Kumpio ir sūrio pyragėlius pagaminti lengva ir paprasta. Į įdarą galite įdėti rauginto agurko ar šviežio pomidoro. Eksperimentuokite ir kiekvieną kartą turėsite naujo skonio sūrio pyragus.
Paskirtis: Užkandžių receptaiReceptai pagal ingredientus: # Pieno produktai / # MiltaiReklamaPyragėliai su kumpiu ir sūriu
Pristatau savo skoniu ir aromatu mane maloniai nustebinusius pikantiškus pyragėlius su kumpiu ir dviejų rūšių sūriais. Tiesa, nuo gaminimo pradžios iki garuojančių ant stalo pyragėlių praėjo beveik pusantros valandos, tačiau laukti buvo verta. Šiuos pyragėlius puikiai tiktų pasigaminti iškylai, kadangi net ir atšalusių skonis nenusileidžia šviežiai iškeptiems.
Jums prireiks (25 pyragėliams):
įdarui:
100 g virto arba rūkyto kumpio (aš naudojau rūkytą – jis aromatingesnis);
250 g tarkuoto fermentinio sūrio;
50 g sukapoto pelėsinio sūrio;
2 kiaušinių;
druskos;
juodųjų pipirų;
picos prieskonių;
dar 1 kiaušinio aptepimui.
Pirmiausiai pasiruoškite pyragėlių tešlą. Dubenyje sumaišykite sūrį, mieles, miltus, druską, cukrų, picos prieskonius. Tada supilkite aliejų, šiltą vandenį, įplakite kiaušinį. Viską geraii išmaišykite, apibarstykite miltais ir palikite 40 minučių pastovėti, kad pakiltų.
Tuo metu pasiruoškite įdarą – sumaišykite visas sudedamąsias dalis.
Kai iškils tešlą, iškočiokite tešlą ant gausiai miltuoto paviršiaus. Stikline ar kitokiu turimu įrankiu išspauskite apskritimus. Ant gauto apskritimo negailėdami dėkite įdaro, užvožkite kitu apskritimuku ir gerai užspauskite kraštus. Sudėkite į skardą, aptepkite išplaktu kiaušiniu ir kepkite 20-25 minutes 175 laipsnių orkaitėje.
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.Į didesnį dubenį suberti miltus. Šaltą sviestą vis pamiltuoti ir tarkuoti stambai tarka į miltus. Kai visas sviestas bus sutarkuotas, pirštais trinti miltus su sviestu, kol susiformuos smulkūs trupiniai. Suberti cukrų, druską, dėti varškę ir minkyti tešlą.
Tešlą uždengti maistine plėvele ir dėti į šaldytuvą, kol ruošiamas įdaras.Įdarui kumpį kuo smulkiau supjaustyti, sūrį stambiai sutarkuoti. Bulves ir morką supjaustyti mažais kubeliais. Svogūną smulkiai supjaustyti ir nuplikyti verdančiu vandeniu. Viską išmaišyti su druska, pipirais, raudonėliu, muskatu ir grietine.
Tešlą padalinti į 16 - 18 gabalėlių. Iš kiekvieno formuoti rutuliuką ir kočioti iki 0.5 - 0.7 cm storio. Į vidurį dėti šaukštą įdaro ir užspausti trikampėliais: iš trijų pusių suglausti kraštus link vidurio. Sudėti į kepimo popieriumi išklotą skardą ir aptepti kiaušinio tryniu, sumaišytu su trupučiu vandens. Galima pabarstyti džiovintomis žolelėmis (nepersistenkite, nes gali apsvilti). Kiekviename pyragėlyje pradurti po nedidelę skylutę, kad kepdami neplyštų.
Sluoksniuotos tešlos suktinukai su kumpiu ir sūriu
Greitai pagaminami sluoksniuotos tešlos suktinukai su kumpiu, sūriu ir žalumynais.
Vos keli ingredientai ir kelios minutės praleistos virtuvėje – tik tiek reikia, kad pagaminti nuostabių užkandžių.
Skanūs tiek šilti, tiek ir atvėsę, todėl jei svarstote, ką išsikepti iškylai gamtoje – išsisaugokite šį receptą – pravers 🙂.
O dar šie labai gardūs užkandukai – raitūziukai – puiki idėja savaitgalio pusryčiams 😉!
IngredientaiReikės:
500g sluoksniuotos tešlos (4 lapeliai)
100g fermentinio sūrio
2 šaukštų smulkintų svogūnų laiškų