pints and crafts

Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem ei est. Eos ei nisl graecis, vix aperiri elit

Get social:

Image Alt

Privatumo politika

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Naminė degtinė: kaip pasigaminti kokybišką gėrimą namuose?

Naminė degtinė: kaip pasigaminti kokybišką gėrimą namuose?

Shimeji grybai: receptas, kuris nustebins jūsų skonių receptorius!

Shimeji grybai: receptas, kuris nustebins jūsų skonių receptorius!

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Tikėjausi, kad kiaulienos dešrelės bus riebios, bet jei mėsą būčiau maišiusi aš, matyt būčiau įdėjusi dar daugiau lašinių Liesa ir švelni mėsa skaniausia buvo tada, kai šiek tiek apvirusi dešreles dar ir apkepiau.

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Bet neseniai įsigytas stiklainis labai nuvylė, jau etiketė pasirodė kitokia, o supylus padažą į puodą, nemaloniai nustebau trintais pomidorais net nekvepėjo, saulėje džiovintų įtariu ten taip pat nebuvo Atrodė, kad ten tiesiog konservuoti smulkinti pomidorai su prieskoniais.

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Lašišinės žuvys: kokias žinote?

Lašišinės žuvys: kokias žinote?

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Tobulas anties krūtinėlės marinatas: švelnus ir sultingas skonis

Tobulas anties krūtinėlės marinatas: švelnus ir sultingas skonis

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Makaronai su Vištiena ir Morkomis - Skani ir Lengva Receptūra

Sausas baltas vynas padažui suteikia daugiau skonio gilumo, bet jeigu jo neturite po ranka ar nenorite naudoti, tiesiog praleiskite ir iškart keliaukite prie kito gaminimo žingsnio t.

Makaronai su Vištiena ir Morkomis - Skani ir Lengva Receptūra

Receptai kepti sausainiai vaikams

Receptai kepti sausainiai vaikams

Naminis Karkos Vyniotinis: Žingsnis po Žingsnio Receptas

Naminis Karkos Vyniotinis: Žingsnis po Žingsnio Receptas

Ką valgyti viduriuojant: mitybos rekomendacijos ir patarimai

Ką valgyti viduriuojant: mitybos rekomendacijos ir patarimai

Gardus pomidorų padažas: paprastas receptas namuose

Gardus pomidorų padažas: paprastas receptas namuose

Šalto spaudimo nerafinuoto aliejaus nauda

Šalto spaudimo nerafinuoto aliejaus nauda

Šernienos Šašlyko Marinato Receptai: Paslaptys ir Patarimai

Šernienos Šašlyko Marinato Receptai: Paslaptys ir Patarimai

Sveikuoliškas Pyragas: Saldus Malonumas Be Sąžinės Graužaties

Sveikuoliškas Pyragas: Saldus Malonumas Be Sąžinės Graužaties

Kaip Pasigaminti Skanią Jautienos Steiką Orkaitėje

Steikams dažniausiai renkuosi sauso brandinimo ne mažiau 35 dienų jautienos išpjovą, bet esu kepus ir iš nebrandintos Angus veislės išpjovos-pavyko puikiai.

Kaip Pasigaminti Skanią Jautienos Steiką Orkaitėje

Kapoti Vištienos Kepsneliai - Kaip Paruošti Skanius ir Sultingus Mėsos Kepsnius

Dar skanesni, dar sultingesni, su dar daugiau daržovių ir žalumynų, o tas išsilydęs mocarelos sūris Valgydama nesilioviau kartoti kaip skanu, kaip skanu.

Kapoti Vištienos Kepsneliai - Kaip Paruošti Skanius ir Sultingus Mėsos Kepsnius

Artrito Mityba: Kaip Maistas Gali Padėti Sumažinti Simptomus

Artrito Mityba: Kaip Maistas Gali Padėti Sumažinti Simptomus

Kaip paruošti skanią kavą namuose

Kaip paruošti skanią kavą namuose

Vidutinio Keptumo Steikas - Kaip Jį Paruošti Tobulai

Iš abiejų pabarstome šviežiai sumaltais juodaisiais pipirais tuo tarpu druską dėsim, kai mėsa jau keps keptuvėje druska ištraukia skysčius, geriau kad jų daugiau pasiliktų mėsoje, todėl sūdome paskutinę minutę.

Vidutinio Keptumo Steikas - Kaip Jį Paruošti Tobulai

Naminis Pomidorų Padažas Picai: Paprasta ir Neprilygstama

Naminis Pomidorų Padažas Picai: Paprasta ir Neprilygstama

Džiovinti obuoliai orkaitėje: žingsnis po žingsnio

Džiovinti obuoliai orkaitėje: žingsnis po žingsnio

Kava: Didysis mitas ar tiesa?

Kava: Didysis mitas ar tiesa?

Kaip Maitintis Padidėjus Skrandžio Rūgštingumui: Mitybos Principai Ir Rekomendacijos

Kaip Maitintis Padidėjus Skrandžio Rūgštingumui: Mitybos Principai Ir Rekomendacijos

Kaip Teisingai Vakumuoti Maistą Stiklainiuose

Kalbant apie prieskonius - apskritai, kiekvienas prieskonius dedasi pagal savo skonį, bet yra kai kas svarbaus šiame marinate pipirus geriau naudoti tik juodus, o geresniam kvapui - kvapniuosius.

Kaip Teisingai Vakumuoti Maistą Stiklainiuose