pints and crafts

Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem ei est. Eos ei nisl graecis, vix aperiri elit

Get social:

Image Alt

Privatumo politika

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Naminė degtinė: kaip pasigaminti kokybišką gėrimą namuose?

Naminė degtinė: kaip pasigaminti kokybišką gėrimą namuose?

Shimeji grybai: receptas, kuris nustebins jūsų skonių receptorius!

Shimeji grybai: receptas, kuris nustebins jūsų skonių receptorius!

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Žarnos parduodamos jau išplautos ir pasūdytos, tačiau jas rekomenduojame papildomai perplauti ir pamirkyti ne tiek dėl švaros, kiek nuplaunant druskos perteklių.

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Ar vištiena išvirusi ganėtinai paprasta nustatyti šitaip jeigu mėsa lengvai atsiskiria nuo kaulų arba filė lengvai praduriame šakute - vištiena jau yra paruošta.

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Lašišinės žuvys: kokias žinote?

Lašišinės žuvys: kokias žinote?

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Tobulas anties krūtinėlės marinatas: švelnus ir sultingas skonis

Tobulas anties krūtinėlės marinatas: švelnus ir sultingas skonis

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Paprastas padažas kotletams - skanūs ir lengvai pagaminti

Padažui yra daug įvairių variantų, bet čia aš jums siūlau savo mėgstamą klasikinį padažo kotletams receptą, kuriame kaip pagrindinius ingredientus naudojame pomidorų pastą ir svogūnus, bet prieskonius galite rinktis pagal savo skonį.

Paprastas padažas kotletams - skanūs ir lengvai pagaminti

Duona darželinukui: mitybos aspektai ir pasirinkimo rekomendacijos

Duona darželinukui: mitybos aspektai ir pasirinkimo rekomendacijos

Skanių Cukinijos Patiekalų Idėjos

Kitaip tariant kai mėsos nėra daug, arba kaip užmaskuoti mėsą 4-6 porcijos 1-2 marinuoti agurkai 2 kiaušiniai 300 ml vandens 200 g miltų 300 g maltos mėsos 100-200 g tarkuoto fermentinio sūrio druskos juodųjų.

Skanių Cukinijos Patiekalų Idėjos

Aviečių Kauliukų Aliejus: Nauda, Savybės ir Kur Įsigyti

Aviečių Kauliukų Aliejus: Nauda, Savybės ir Kur Įsigyti

Kaip Išvengti Pelėsių Augimo Šaldytuve?

Jei laikysite apie porą savaičių ir nelabai karštai, tai gausite panašią į parduotuvinę, bet žymiai skanesnę vytintą mėsą, greitai negendančią žygiuose ir stovyklavime apie kainos santykius tarp pirktinės ir taip paruošimos mėsos net nekalbu.

Kaip Išvengti Pelėsių Augimo Šaldytuve?

Gardus Varškės Pyragas: Receptai ir Patarimai

Gardus Varškės Pyragas: Receptai ir Patarimai

Brokolio ir Vištienos Salotų Receptai

Brokolio ir Vištienos Salotų Receptai

Kiek laiko virti kiaulienos išpjova, kad būtų minkšta

Kiek laiko virti kiaulienos išpjova, kad būtų minkšta

Vištienos Krūtinėlė: Geriausi Prieskoniai Tobulam Skoniui

Vištienos Krūtinėlė: Geriausi Prieskoniai Tobulam Skoniui

Lazdynų Riešutų Valgymo Nauda: Ką Turėtumėte Žinoti

Lazdynų Riešutų Valgymo Nauda: Ką Turėtumėte Žinoti

Žuvų Šėryklos: Tipai, Pasirinkimas ir Naudojimas

Žuvų Šėryklos: Tipai, Pasirinkimas ir Naudojimas

Šlamučių Eterinis Aliejus: Jaunystės Šaltinis ir Nauda Odai

Šlamučių Eterinis Aliejus: Jaunystės Šaltinis ir Nauda Odai