pints and crafts

Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem ei est. Eos ei nisl graecis, vix aperiri elit

Get social:

Image Alt

Privatumo politika

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Shimeji grybai: receptas, kuris nustebins jūsų skonių receptorius!

Shimeji grybai: receptas, kuris nustebins jūsų skonių receptorius!

Naminė degtinė: kaip pasigaminti kokybišką gėrimą namuose?

Naminė degtinė: kaip pasigaminti kokybišką gėrimą namuose?

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Tikėjausi, kad kiaulienos dešrelės bus riebios, bet jei mėsą būčiau maišiusi aš, matyt būčiau įdėjusi dar daugiau lašinių Liesa ir švelni mėsa skaniausia buvo tada, kai šiek tiek apvirusi dešreles dar ir apkepiau.

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Ar vištiena išvirusi ganėtinai paprasta nustatyti šitaip jeigu mėsa lengvai atsiskiria nuo kaulų arba filė lengvai praduriame šakute - vištiena jau yra paruošta.

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Lašišinės žuvys: kokias žinote?

Lašišinės žuvys: kokias žinote?

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Tobulas anties krūtinėlės marinatas: švelnus ir sultingas skonis

Tobulas anties krūtinėlės marinatas: švelnus ir sultingas skonis

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Vasariška agurkų sriuba: greitas ir paprastas receptas

Vasariška agurkų sriuba: greitas ir paprastas receptas

Kaip džiovinti žuvies galvą: žvejo patarimai ir gudrybės

Kaip džiovinti žuvies galvą: žvejo patarimai ir gudrybės

Trolių pica Radviliškyje: skaniausios picos ir meniu apžvalga

Trolių pica Radviliškyje: skaniausios picos ir meniu apžvalga

„Čili Pica“ Draugų Kortelės Sąlygos: Išsamus Vadovas

„Čili Pica“ Draugų Kortelės Sąlygos: Išsamus Vadovas

Pyragas su chia sėklomis: receptai ir naudingos savybės

Pyragas su chia sėklomis: receptai ir naudingos savybės

Skaniausia Rūkyta Žuvis: Receptai ir Patarimai

Skaniausia Rūkyta Žuvis: Receptai ir Patarimai

Tarybinių Laikų Plovas: Receptas ir Paslaptys

Tarybinių Laikų Plovas: Receptas ir Paslaptys

Kas yra raudona mėsa?

O faršas jau yra mėsos pusgaminis, pagamintas iš šviežios mėsos, įskaitant smulkintą mėsą, į kurią pridėta maisto produktų, prieskonių ar priedų, kurios vidinė struktūra apdorojus nepakito neprarado šviežios mėsos savybių.

Kas yra raudona mėsa?

Kaip Kepti Kiaušinius: Receptai ir Patarimai

Kaip Kepti Kiaušinius: Receptai ir Patarimai

Šokoladiniai Keksiukai su Vyšniomis: Sodraus Skonio Džiaugsmas

Šokoladiniai Keksiukai su Vyšniomis: Sodraus Skonio Džiaugsmas

Amatininkų dienos pietūs tradicijos Lietuvoje

Amatininkų dienos pietūs tradicijos Lietuvoje

Alyvuogių Aliejaus Nauda Tarpvietės Masažui Nėštumo Metu

Alyvuogių Aliejaus Nauda Tarpvietės Masažui Nėštumo Metu

Naminė marcipano masė: receptas ir patarimai

Naminė marcipano masė: receptas ir patarimai

Mineralinis vanduo ir kava: kaip pasirinkti tinkamą vandenį tobulam puodeliui?

Mineralinis vanduo ir kava: kaip pasirinkti tinkamą vandenį tobulam puodeliui?

Geriausias Dregnas Keksas: Receptas, Kuris Pavergs Jūsų Širdį

Geriausias Dregnas Keksas: Receptas, Kuris Pavergs Jūsų Širdį

Mėsos Kukulių Sriubos Receptas

Mėsos Kukulių Sriubos Receptas

Burokėlių Salotos su Garstyčiomis: Receptai ir Patarimai

Burokėlių Salotos su Garstyčiomis: Receptai ir Patarimai