pints and crafts

Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem ei est. Eos ei nisl graecis, vix aperiri elit

Get social:

Image Alt

Gardžiausi patiekalai su malta mėsa - receptai ir patarimai

Bulvės su malta mėsa ir sūriu orkaitėje

Sotus, skanus visavertis patiekalas visai šeimai. Klasikinis mėsos ir bulvių derinys, papildytas subtiliu padažu ir sūriu, tikrai nuostabiai skanus! Noriu pasidalinti su jumis nuostabia idėja, kaip kepti bulves su malta mėsa ir sūriu orkaitėje. Šiuo atveju naudojama jautiena, tačiau galite naudoti bet kokį jums patinkantį faršą. Kreminis pieno įdaras su grybais puikiai tiks prie šio patiekalo. Išbandykite šį paprastą ir labai šaunų patiekalą.

Paskirtis: Pietų receptaiReceptai pagal ingredientus: # Mėsa / # Pieno produktaiReklama

Traškūs vištienos kukuliai su sūriu orkaitėje

Nuostabus patiekalas, kuris vakarienę ar pietūs pavers įspūdingais. Šie kukuliai nuostabiai atrodo ir yra be galo skanūs! Paruošti visai nesunku, o tiekti labai tiks su bulvių koše ir mėgstamomis salotomis.

Nuotrauka Ⓒ Nuotraukos LaMaistas.lt redakcijos

10 receptų: patiekalai su malta mėsa

Vienus patiekalus gamindami sugaišite pusvalandį, o kitus – dvigubai ilgiau. Nusiteikite sočiam ir gardžiam pasisėdėjimui.

Maltos mėsos troškinys su kriauklelėmis / Neringos Kalasauskaitės nuotr.A a A + A - AtstatytiSkaitykite vėliauPranešti klaidąTemos: 6 Patiekalai Receptai Mėsa Jautiena Kiauliena Faršas6 asmenimsPagaminsite per 2 val.Įvertinkite:2.9 / 17ReceptasIngredientaiKiauliena : 200.00 g (malta)Jautiena : 200.00 g (malta)Bulvės : 500.00 gKopūstai : 1.00 vnt. (nedidelis)Cukinijos : 1.00 vnt. (vidutinio dydžio)Svogūnai : 2.00 vnt. (didesni)Morkos : 1.00 vnt. (didesnė)Paprikos : 3.00 vnt. (saldžiosios: 1 geltona, 1 raudona ir 1 žalia)Miltai : 1.00 valg. š.Krakmolas : 2.00 valg. š.Džiūvėsiai : 4.00 valg. š. (malti)Prieskoniai maltai mėsai 1.00 žiupsnelisVištienos sultinys : 2.00 vnt. (2 kubeliai)Pomidorų padažas : 2.00 valg. š.Majonezas : 4.00 valg. š.Sviestas : 1.00 valg. š.Grietinė : 1.00 valg. š.Petražolės : 10.00 g (žalios)Druska : 1.00 žiupsnelisJuodieji pipirai : 1.00 žiupsnelis (malti)Laurų lapai : 1.00 arbat. š. (žiupsnelis maltų)Imbieras : 1.00 vnt. (gabalėlis šaknies)Kaip gaminti

1. Nuluptas bulves supjaustykite riekelėmis, apibarstykite smulkintomis petražolėmis su žiupsneliu druskos ir išdėliokite inde, kuriame viską kepsite. Susmulkinkite kopūstą, morką bei vieną svogūną, išmaišykite su majonezu ir gautą masę užklokite ant bulvių sluoksnio. Cukiniją nulupkite, supjaustykite griežinėliais, išimkite sėklas ir išdėliokite ant kopūstų sluoksnio.

Ką dar iš faršo? 43 skanūs ir nesudėtingi maltos mėsos patiekalai

Nors iš maltos mėsos dažniausiai esame pratę kepti kotletus, tai - labai universalus ingredientas, kuris tinka ir kaip patiekalo pagrindas, ir kaip įdaras. Ne veltui mėgstamas bene visų šalių virtuvėse, o didžiulis jo privalumas - iškepa greičiau nei įprasta mėsa.

Žvalgotės idėjų gardžiai vakarienei ar pietums? Siūlome rinktis net iš 43 puikių, kvapnių ir labai skanių patiekalų receptų!

Klasikinė čili sriuba - mano gardžiausioji

Klasikinis, laiko ir daugybės ragautojų patikrintas Čili sriubos receptas. Sriuba soti, kvapni ir sušildanti, o patinka daugeliui, tad puikiai tiks ir šeimos pietums ar vakarienei, ir svečius pavaišinti. Sriubos tirštumą galima reguliuoti pagal skonį, galima ruošti kaip troškinį ar kaip sriubą. Jautieną galima naudoti maltą ar smulkiai kapotą, galima perpus maišyti su kiauliena, aitriųjų pipirų kiekį rinkitės pagal tai, kokio aitrumo patiekalus mėgstate.

Mėsos kukuliai grietinėlės ir špinatų padaže

Priklausomai nuo to, kaip kukulius patieksite, jie gali tapti sodriu rudenišku patiekalu, arba – maloniai nustebinti pavasarį pranašaujančiais skoniais. Skaičiuodami dienas iki vasaros, į meniu įtraukite daugiau žalių daržovių: šviežių špinatų lapelių, žaliųjų žirnelių. Pakepinkite šlakelyje aliejaus, užliekite grietinėle ir sultiniu, pagardinkite čederio sūriu, galiausiai – orkaitėje keptus sultingus kukuliukus paskandinkite šiame padaže, patroškinkite porą minučių. Patiekite nedelsiant, nes tiesiai nuo viryklės nukelti tokio tipo patiekalai patys gardžiausi – kol šilti, sultingi, švelnūs ir aromatingi. Išbandykite, labai gardu!

Nuotrauka Ⓒ Asta, Saulėta virtuvė
Reikalingi ingredientai:
Malta mėsa450 gramųBulvės450 gramųSvogūnas1 vntGrybai200 gramųPienas3/4 stiklinėsGrietinėlė110 mililitrųSūris300 gramųDruska ir pipiraipagal skonįAliejus2 šaukštaiReklama
Gaminimo eiga

1. Pirmiausia kubeliais supjaustykite svogūną. Pusę svogūno suberkite į puodą su augaliniu aliejumi. Kepkite iki skaidrumo. Suberkite smulkiai pjaustytus grybus ir kepkite ant vidutinės ugnies, kol suminkštės.

2. Kol grybai kepa, nuplaukite ir plonais griežinėliais supjaustykite bulves. Jei bulvės jaunos, negalima nulupti. Tuo pačiu metu į keptuvę sudėkite kepti likusį svogūną ir maltą mėsą. Pakepinkite, kol suminkštės, pagal skonį pasūdykite ir pipirai.