pints and crafts

Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem ei est. Eos ei nisl graecis, vix aperiri elit

Get social:

Image Alt

Kiek Laiko Virti Vištienos Filė?

Kaip virti vištienos filė lėtoje viryklėje

Ne visuose multicookeriuose yra greitpuodžio funkcija, todėl jūs turite žinoti, kaip mėsą kepti įprastoje multivarke.

Šiam tikslui geriausiai tinka sriubos, troškinio ir garų režimai.

Prieš kepant filė nereikalauja jokio specialaus paruošimo. Reikia:

  • visiškai atšildykite šaldytą mėsą;
  • nuplaukite ir sudėkite į multivarkinę keptuvę (jei nuspręsite garinti, tada į specialų stovą);
  • pagal skonį įberkite šiek tiek druskos, pipirų ir lauro lapelio;
  • užpilkite karštu vandeniu, kad jis šiek tiek apsemtų mėsą;
  • Parduotuvės filė sriubos režimą įjunkite 15–20 minučių, naminę – 1,5–2,5 val., troškinimo režimą atitinkamai 20–30 minučių ir 2,5–3,5 valandos. Tačiau garų režimu naminės filė lėtoje viryklėje geriau nevirti. Šis prietaisas nėra skirtas nuolatiniam naudojimui šiuo režimu. Parduotuvės filė nustatykite laiką - 25-35 minutes.

Fukusnofakty

Jei vištienos filė verdama sriubai, svarbu sultinio sodrumas. Kad sultinys būtų sodrus, vištienos filė turi būti dedama į šaltą vandenį.

Jei vištienos filė verdama salotoms ar tolesniam kepimui (skrudinimui, kepimui), atitirpusią filė verta dėti į pasūdytą verdantį vandenį. Cezariui vištieną supjaustykite kubeliais ir virkite užvirus 15 min.

Dietai skirta vištienos filė verdama 20 minučių, įdedant mažiausiai druskos.

Vištienos filė yra dietinis produktas, vištienos filė kalorijų kiekis yra tik 110 kcal / 100 gramų. Vištienos krūtinėlėse gausu baltymų, kurių organizmui reikia laikantis dietos, nes ji labai lengvai virškinama.

Vištienos filė pasirengimą galite patikrinti pradurdami mėsą peiliu: jei mėsa balta ir lengvai perveriama, vadinasi, vištienos filė paruošta.

Rinkdamiesi vištienos filė atkreipkite dėmesį į jos spalvą: ji turi būti natūraliai rausva, be geltonumo. Jei vištienos filė ant padėklo turi daug dėmių, greičiausiai mėsa buvo perdirbta. Lengvai paspauskite vištienos filė: filė turi būti tankios struktūros, o ne iš karto pasiduoti spaudžiant pirštu.

Šiandien bus dar vienas skanus ir labai paprastas receptas, kuris patenka į pagrindinių kategoriją. Virtą vištienos krūtinėlę galima valgyti kaip patiekalą vieną arba gali būti kitų patiekalų dalis. Paliesiu terminologiją: šiandien kalbėsime apie virtą vištienos filė, kuri gaunama būtent iš krūtinėlės. Atkreipiu į tai ypatingą dėmesį, nes esu susidūręs su įvairiomis šių sąvokų interpretacijomis.

Kiek laiko virti vištieną?

Kategorija: Naudingi patarimai jūsų virtuvėje / Patiekalai iš vištienos ir paukštienos
Paskelbė: Lankytojas20 Lapkričio 2024

Virta vištiena yra itin maistingas ir gardus produktas. Ją itin gerai įsisavina žmogaus organizmas. Vištienoje yra labai didelis baltymų ir visai nedidelis riebalų kiekis, o tai labai vertinama sportuojant, taipogi laikantis svorio metimo dietos.

Šiame mano straipsnyje šiandien sužinosite:


- Kaip teisingai reikėtų virti vištieną?
- Kiek laiko reikėtų virti vištieną?
- - Kiek laiko reikia virti visą vištą?
- - Kiek laiko reikia virti vištienos krūtinėlę?
- - Kiek laiko reikia virti vištienos ketvirčius?
- - Kiek laiko reikia virti vištienos sparnelius?
- - Kiek laiko virti vištienos subproduktus?
- Kaip virti vištieną puode
- - Ir papildomais tirštos vištienos sriubos su daržovėmis receptas

🕑 Kiek laiko marinuoti vištieną?

Marinuokite vištieną nuo 1 iki 8 valandų. Jei vištieną paliekate marinuotis nakčiai ar užmarinuojate iš ryto vakarienei, tuomet geriausia ją uždengti maistine plėvele ir įdėti į šaldytuvą.

Jei marinuojate vištieną ilgiau nei 2 valandas, nesūdykite jos iškart. Pagardinkite druska prieš pat kepimą, įberkite druskos ir kruopščiai įtrinkite marinatu (dabar sūdytu). Taip mėsa išliks sultinga, o vištiena niekada nebus sausa.

Kaip virti vištienos filė mikrobangų krosnelėje

Vištienos filė dažniausiai kepama mikrobangų krosnelėje tiek viena, tiek su kitais produktais. Bet jei reikia skubiai, galite tiesiog virti.

Norėdami tai padaryti, jums reikia specialaus indo mikrobangų krosnelei su dangčiu. Paruošta filė ten nuleidžiama, pagal pageidavimą pridedama druskos ir pipirų, visa tai užpilama karštu vandeniu ir siunčiama 20–25 minutėms 900–1000 vatų galia.