pints and crafts

Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem ei est. Eos ei nisl graecis, vix aperiri elit

Get social:

Image Alt

Privatumo politika

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Shimeji grybai: receptas, kuris nustebins jūsų skonių receptorius!

Shimeji grybai: receptas, kuris nustebins jūsų skonių receptorius!

Naminė degtinė: kaip pasigaminti kokybišką gėrimą namuose?

Naminė degtinė: kaip pasigaminti kokybišką gėrimą namuose?

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Norint išvirti dešreles, jas reikia įdėti į puodą su verdančių vandenių ir virti 2 -5 minutes priklausomai nuo rūšies, virimo laikas dažniausiai nurodomas ant pakuotės.

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Grybai, perpus perpjauti Briuselio kopūstai, kąsnio dydžio gabalėliais supjaustytos kukurūzų burbuolės, storos cukinijų monetos, šparagai, raudonojo svogūno ir raudonųjų paprikų gabalėliai gražiai karamelizuosis ir suteiks naujų skonių.

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Lašišinės žuvys: kokias žinote?

Lašišinės žuvys: kokias žinote?

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Tobulas anties krūtinėlės marinatas: švelnus ir sultingas skonis

Tobulas anties krūtinėlės marinatas: švelnus ir sultingas skonis

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Užupio Klasika: Autentiški Itališki Dienių Pietūs Vilniuje

Užupio Klasika: Autentiški Itališki Dienių Pietūs Vilniuje

Kaip Tinkamai Išvirti Mėsą - Patarimai ir Metodai

Pašalintą skystį galima palaikyti kelias minutes, kol nusės krakmolas, o tada, skystį nupylus, krakmolą pridėti prie tarkių tai padės tešlai geriau laikytis.

Kaip Tinkamai Išvirti Mėsą - Patarimai ir Metodai

Lydytas Sviestas ir Cholesterolio Kiekis: Faktai ir Mitai

Lydytas Sviestas ir Cholesterolio Kiekis: Faktai ir Mitai

Ugniažolės preparatai kovai su vėžiu: receptai ir naudojimas

Ugniažolės preparatai kovai su vėžiu: receptai ir naudojimas

Plovas su Jautiena - Tradicinis Receptas

Kai morkos suminkštėja ir mėsos minkštumas jus tenkina, laikas dėti ryžius Ryžius suverčiau į puodą su mėsa, pamaišiau, tada užpyliau verdančio vandens tiek, kad apsemtų ir būtų maždaug 2 cm daugiau vandens, negu ryžių mėsos.

Plovas su Jautiena - Tradicinis Receptas

Kiaulienos Taukai: Receptai ir Faktai

Kiaulienos Taukai: Receptai ir Faktai

„Charlie Pizza“ valgiaraščiai ir atsiliepimai

„Charlie Pizza“ valgiaraščiai ir atsiliepimai

Jūros Gėrybių Receptai: Nuo Užkandžių Iki Gurmaniškų Patiekalų

Jūros Gėrybių Receptai: Nuo Užkandžių Iki Gurmaniškų Patiekalų

MB Velželio Duona: Kepkite Skanią Naminę Duoną

MB Velželio Duona: Kepkite Skanią Naminę Duoną

Užkandžiai Vienas Kasnis: Receptai Įdarytiems Šaukšteliams

Užkandžiai Vienas Kasnis: Receptai Įdarytiems Šaukšteliams

Suši užsakymas į namus: klientų atsiliepimai ir patirtys

Suši užsakymas į namus: klientų atsiliepimai ir patirtys

Gardžios menkių kepenėlių salotos: paprasti receptai

Gardžios menkių kepenėlių salotos: paprasti receptai

Raugintų kopūstų sriuba su šonkauliukais: tradicinis receptas

Raugintų kopūstų sriuba su šonkauliukais: tradicinis receptas

Kaip Tinkamai Išvirti Mėsą - Patarimai ir Metodai

Pašalintą skystį galima palaikyti kelias minutes, kol nusės krakmolas, o tada, skystį nupylus, krakmolą pridėti prie tarkių tai padės tešlai geriau laikytis.

Kaip Tinkamai Išvirti Mėsą - Patarimai ir Metodai

"Florame" eterinių aliejų naudojimas: gamtos dovana jūsų grožiui ir sveikatai

"Florame" eterinių aliejų naudojimas: gamtos dovana jūsų grožiui ir sveikatai

Lengvai Pagaminami Nealkoholiniai Gėrimai: Receptai Gaiviems Gurmaniškiems Potyriams

Lengvai Pagaminami Nealkoholiniai Gėrimai: Receptai Gaiviems Gurmaniškiems Potyriams

Obuolių Pyrago Receptas: Nuo Tradicinių Iki Modernių Variacijų

Obuolių Pyrago Receptas: Nuo Tradicinių Iki Modernių Variacijų

Tinginys Desertas: Klasikinis Receptas ir Variacijos

Tinginys Desertas: Klasikinis Receptas ir Variacijos