PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.Sviestą reikėtų pasiruošti iš anksto, kad jis sustingtų. Sviestą sumaišome su prieskoniais ir žalumynais, dedame ant maistinės plėvelės, susukame į storesnę virvelę, dedame į šaldiklį porai valandų arba paliekame pernakt sustingti.
Vištienos krūtinėles perpjauname išilgai perpus, kad turėtume 4 pjausnius.Visus pjausnius apibarstome druska ir pipirais iš abiejų pusių. Ant vieno pjausnio krašto dedame maždaug rodomojo piršto ilgio sviesto gabalėlį. Sviestą pradedame sukti į pjausnį, užlenkiame pjausnio kraštus, kad kepant, sviestas neišbėgtų. Šiek tiek suspaudžiame kotletą. Susuktus mėsos gabalėlius iš visų pusių pabarstome šiek tiek druskos ir pipirų. Galime dėti į šaldytuvą valandai, kad sustingtų, bet nebūtina.
Kijevo kotletai
Autorius apie receptą: Kai ruošite mėsą kotletams svarbu gerai išmušti vištieną, kad ji būtų plona ir galėtumėte lengvai susukti į kotletą. Gaminimo procesas ilgai neužtruks, jeigu iš anksto Kai ruošite mėsą kotletams svarbu gerai išmušti vištieną, kad ji būtų plona ir galėtumėte lengvai susukti į kotletą. Gaminimo procesas ilgai neužtruks, jeigu iš anksto turėsite pasiruošę sviestą. Jei sviestui neturite šviežių krapų ir petražolių, tuomet puikiai tiks ir džiovinti. (. daugiau) (. mažiau) Liucija
AKCIJOS:Rodyti akcijas
TAIPPaspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymąINGREDIENTAI:Porcijų skaičius: 4
Naminiai kotletai keptuveje
Tandoori vištienos iešmeliai karšto oro gruzdintuvėje (arba orkaitėje)Brokolių, kalafiorų ir šoninės salotosAtsiųsk savo receptąPatiekalo tipasValentino dienaiValgome sveikiau!ApkepaiBlynai, vafliaiDesertaiGėrimaiGėrimai su alkoholiuKaršti patiekalaiKonservuoti patiekalaiKošės, tyrėsKremai ir padažaiPicosPyragai, kepiniaiSalotos, mišrainėsGarnyraiSriubosSumuštiniaiTroškiniaiUžkandžiaiPagr. ingredientasAvienaBulvėsDaržovėsGrybaiJautienaKiaulienaKiaušiniai ir pieno produktaiMiltai ir kruoposSojaVeršienaVaisiai ir uogosŽvėrienaPaukštienaMakaronaiŠokoladasŽuvis ir jūros gėrybėsRiešutaiProgaUžgavėnių idėjosMamos dienos skanėstaiTėvelių dienaiVelykiniai patiekalaiValentino dienaiKalėdų patiekalaiKūčių patiekalaiGimtadienio patiekalaiJoninių skanėstaiHelovinasNaujiesiems MetamsVestuviniai patiekalaiPyragų dienaPasaulio virtuvėAirijos virtuvėAmerikos virtuvėAnglijos virtuvėArgentinos virtuvėArmėnijos virtuvėAustrijos virtuvėBaltarusijos virtuvėBrazilijos virtuvėBulgariška virtuvėDanijos virtuvėGraikijos virtuvėGruzijos virtuvėIndijos virtuvėIspanijos virtuvėItalijos virtuvėJaponijos virtuvėKinijos virtuvėKorėjiečių virtuvėLenkijos virtuvėLietuvos virtuvėMaroko virtuvėMeksikos virtuvėNorvegiška virtuvėOlandijos virtuvėPrancūzijos virtuvėRusijos virtuvėŠvedijos virtuvėŠveicarijos virtuvėSlovakijos virtuvėSuomių virtuvėTailando virtuvėTibeto virtuvėTotorių virtuvėTurkijos virtuvėUkrainos virtuvėVengrijos virtuvėVokietijos virtuvėLatvijos virtuvėČekų virtuvėPagal paiešką: “kotletai kepti keptuveje” rasta receptų 1000Keptuvėje keptas kondensuoto pieno tortas su Medučio kremuGreiti pyragėliai keptuvėje su faršu ir sūriuPurūs, minkšti ir labai sultingi tradiciniai naminiai kotletai.
Būna dienų, kai labai užsinori tiesiog paprastų tradicinių naminių kotletų. Be jokių įmantrybių. Su piene mirkytu batonu. Tokių minkštų, sultingų ir labai gardžių. Šie būtent tokie.
Reklama
Labai paprasti, tačiau tikrai neprasti kotletukai. Patiekti su šviežių agurkų, kopūstų ir ridikėlių salotomis ir apkeptomis bulvytėmis – tiesiog pasakiškai skanūs pietūs.