Virti mesos kukuliai padaze
Tandoori vištienos iešmeliai karšto oro gruzdintuvėje (arba orkaitėje)Brokolių, kalafiorų ir šoninės salotosAtsiųsk savo receptąPatiekalo tipasValentino dienaiValgome sveikiau!ApkepaiBlynai, vafliaiDesertaiGėrimaiGėrimai su alkoholiuKaršti patiekalaiKonservuoti patiekalaiKošės, tyrėsKremai ir padažaiPicosPyragai, kepiniaiSalotos, mišrainėsGarnyraiSriubosSumuštiniaiTroškiniaiUžkandžiaiPagr. ingredientasAvienaBulvėsDaržovėsGrybaiJautienaKiaulienaKiaušiniai ir pieno produktaiMiltai ir kruoposSojaVeršienaVaisiai ir uogosŽvėrienaPaukštienaMakaronaiŠokoladasŽuvis ir jūros gėrybėsRiešutaiProgaUžgavėnių idėjosMamos dienos skanėstaiTėvelių dienaiVelykiniai patiekalaiValentino dienaiKalėdų patiekalaiKūčių patiekalaiGimtadienio patiekalaiJoninių skanėstaiHelovinasNaujiesiems MetamsVestuviniai patiekalaiPyragų dienaPasaulio virtuvėAirijos virtuvėAmerikos virtuvėAnglijos virtuvėArgentinos virtuvėArmėnijos virtuvėAustrijos virtuvėBaltarusijos virtuvėBrazilijos virtuvėBulgariška virtuvėDanijos virtuvėGraikijos virtuvėGruzijos virtuvėIndijos virtuvėIspanijos virtuvėItalijos virtuvėJaponijos virtuvėKinijos virtuvėKorėjiečių virtuvėLenkijos virtuvėLietuvos virtuvėMaroko virtuvėMeksikos virtuvėNorvegiška virtuvėOlandijos virtuvėPrancūzijos virtuvėRusijos virtuvėŠvedijos virtuvėŠveicarijos virtuvėSlovakijos virtuvėSuomių virtuvėTailando virtuvėTibeto virtuvėTotorių virtuvėTurkijos virtuvėUkrainos virtuvėVengrijos virtuvėVokietijos virtuvėLatvijos virtuvėČekų virtuvėPagal paiešką: “virti mesos kukuliai” rasta receptų 1000Mėsos kukuliukaiVirti vištienos kukuliaiKukulių paruošimas
- Pirmiausia apviriau ryžius( neperviriau, nes dar troškinosi orkaitėje), atvėsinau.
- Tada svogūną ganėtinai smulkiai supjausčiau, morkas sutarkavau per burokinę tarką ir kartu pakepinau keptuvėje įpylusi šlakelį alyvuogių aliejaus, atvėsinau.
- Į maltą mėsą subėriau atvėsusius ryžius, kepintas morkas su svogūnais, įdėjau majonezo, česnako granulių, cukraus, Vegetos, pagardinau druska, bei maltais juodaisiais pipirais ir gerai išmaišiau.
- Suformavau nedidelius kukulius ir sudėjau juos į kepimo indą.
- Padažo paruošimas. Pomidorų padažą sumaišiau su grietine, majonezu bei miltais, po truputį maišydama supyliau vandenį bei viską gerai išmaišiau. Subėriau prieskonius, smulkintus krapus, išmaišiau ir padažą užpyliau ant kukulių.
- Kepimo indą uždengiau folija ir pašoviau į iki 200 C laipsnių temperatūros įkaitintą orkaitę.
Kepiau apie 50 minučių. Likus apie 10 minučių iki kepimo pabaigos, foliją nuėmiau, kad kukuliai gražiai apskrustų. - Tada indą išėmiau iš orkaitės, apibarsčiau tarkuotu fermentiniu sūriu bei trumpam vėl grąžinau į orkaitę, kad sūris išsilydytų.
Patiekiau su bulvių koše ir morkų salotomis su česnaku bei majonezu.
Visiems skanių pietų. ♥️♥️♥️

Ingredientai kukuliams:
- 500 g. maltos mėsos (pas mane buvo kiaulienos mentė);
- 80 g. ryžių (nevirtų);
- 1 morka;
- 1 svogūnas;
- 1 – 2 valgomieji šaukštai majonezo;
- Pagal skonį druskos;
- Pagal skonį maltų juodųjų pipirų;
- Šiek tiek cukraus;
- Šiek tiek Vegetos;
- Pagal skonį džiovinto česnako granulių;
- Alyvuogių aliejaus (kepimui).
- 5 valgomieji šaukštai pomidorų padažo;
- 3 valgomieji šaukštai grietinės;
- 3 valgomieji šaukštai majonezo;
- 2 valgomieji šaukštai miltų;
- 250 ml vandens;
- Pagal skonį mėgstamų prieskonių;
- Smulkintų krapų;
- Tarkuoto fermentinio sūrio (užberti ant iškepusių kukulių).

Mes naudojame vištienos faršą
Dėl dietos yra gerai tinka vištienos maltiniais grietinėlės padažu orkaitėje. Daugelis namų šeimininkės nedrįsta virėjas jas, tikėdami, kad patiekalas bus pasirodyti pernelyg sausas. Tačiau yra mažai gudrybės, kurios gali padėti jums išvengti šį problemų.
Pirma, būtina naudoti kimšimui ne tik vištienos krūtinėlė, bet filė su šlaunų ir blauzdos.
Kalbant apie poilsio, kepimo kukuliai vištiena nesiskiria nuo įprastų. Jie taip pat gali būti paruoštas su virtais ryžiais, pomidorų pasta naudojama kečupas ar padažu to. Ir orkaitė - puikus užtikrinti, kad ji tokius vištienos kukuliai - jie neturi pervirti ir išdžiūti, nes gali atsitikti, kai išleidimą į keptuvę, ir rasite nuostabų, skanus pluta.

žuvies maltinukai
Taip pat rekomenduojame virėjas žuvies kukuliai grietinėlės padaže orkaitėje. Tai yra idealus maitinti tuos namų ūkius, kurie nemėgsta žuvies. Be to, receptas yra idealiai tinka vaikams, nes mano mama nebūtų nerimauti, kad jūsų vaikas kris žuvų kaulų - į kukuliai, pagaminti iš smulkintos mėsos yra visiškai atmesta.
Taigi, kaip virėjas žuvies kukuliai grietinėlės padaže orkaitėje?
Pirmiausia turime pasiruošti įdarą. Kombinezonas jokių žuvų filė, bet tai geriau likti ant balto uolų, pavyzdžiui, menkės, rudagalves, europinių paprastųjų jūrinių lydekų. Geras pasirodyti kukuliai, ir lydekos. Filė sumalkite, todėl būtina pridėti ir daržovės: svogūnai, morkos. Tas faktas, kad žuvys yra labai subtilus, todėl daržovės kapotas su peiliu bus išsiskirti su savo fone. Be to, susmulkinti daržoves duoti sultingumo.
Kitas - standartinio receptą paruošimas: pridėti prie įdaru kiaušiniai, duonos mirkyti piene kepalą. Formuoti kamuoliukus, kukuliai, užpilkite grietinėlės padažu ir klasikiniu laivą į krosnį. Gaminimo laikas - iki 20 minučių 180 laipsnių.
