pints and crafts

Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem ei est. Eos ei nisl graecis, vix aperiri elit

Get social:

Image Alt

Skaniųjų Mėsos Konservų Receptas Orkaitei

virimo įdaras

Geriausia jautiena, iš kurių galite virėjas kukuliai grietinėlės padaže orkaitėje - padarė nepriklausomai nuo jautienos ir kiaulienos mėsa. Suderinti savo santykį - 50 iki 50 procentų.

Galite imtis visą jautieną ar kiaulieną, bet tada pirmoje atveju kukuliai taps šiurkštus ir sausas, o antrasis - per riebi. Kitas geras derinys suteikia maltą kiaulieną ir vištieną, ir nuo 50 iki 50.

Įdaras turi būti druskos ir įtraukti į jį paragauti šviežiai maltų pipirų. Jei malūnas ūkyje netinka pramonės ir maltų juodųjų pipirų. Dar didesnis kvepalų bus pridėti 5 pipirais ir šviežiai maltų mišinio. Jūs taip pat turite įvesti į įdarą kiaušinį.

Kai namų šeimininkės, pakepinti daržoves sviestą, pusę ir sudėkite į įdarą - tai gali būti padaryta, jei pageidaujama. Po to, kai, kad įdaras yra pašalinamas, toje pusėje, kurioje ingredientai yra "susijęs" viena su kita.

žuvies maltinukai

Taip pat rekomenduojame virėjas žuvies kukuliai grietinėlės padaže orkaitėje. Tai yra idealus maitinti tuos namų ūkius, kurie nemėgsta žuvies. Be to, receptas yra idealiai tinka vaikams, nes mano mama nebūtų nerimauti, kad jūsų vaikas kris žuvų kaulų - į kukuliai, pagaminti iš smulkintos mėsos yra visiškai atmesta.

Taigi, kaip virėjas žuvies kukuliai grietinėlės padaže orkaitėje?

Pirmiausia turime pasiruošti įdarą. Kombinezonas jokių žuvų filė, bet tai geriau likti ant balto uolų, pavyzdžiui, menkės, rudagalves, europinių paprastųjų jūrinių lydekų. Geras pasirodyti kukuliai, ir lydekos. Filė sumalkite, todėl būtina pridėti ir daržovės: svogūnai, morkos. Tas faktas, kad žuvys yra labai subtilus, todėl daržovės kapotas su peiliu bus išsiskirti su savo fone. Be to, susmulkinti daržoves duoti sultingumo.

Kitas - standartinio receptą paruošimas: pridėti prie įdaru kiaušiniai, duonos mirkyti piene kepalą. Formuoti kamuoliukus, kukuliai, užpilkite grietinėlės padažu ir klasikiniu laivą į krosnį. Gaminimo laikas - iki 20 minučių 180 laipsnių.

Mėsos kukuliai grietinėlės padaže orkaitėje: receptas su nuotrauka

Mėsos kukuliai grietinėlės padaže orkaitėje - Indų naveivaet prisiminimai vaikystės. Iš tiesų, vaikų darželis, kuris buvo vienas iš jo mėgstamų maisto produktų, valgyti be liekanos. Ir retas suaugęs atsisako patiekalas kvepiančių kukuliai virti su meile. Tai širdingas patiekalas yra ne tik labai skanus, bet taip pat lengva paruošti. Produktai jam ten į šaldytuvą kiekvienos šeimos, ir rezultatas yra visada puikus. Mėsa, žuvis, vištiena - galimybės gali būti daug, bet rezultatas visada tas pats: Cheers vidaus paklausa ir priedai. Receptų kukuliai orkaitėje, į grietinėlės padažu paruošti, ir aptarti išsamiau straipsnyje.

Siekiant parengti širdingas skanus kukuliai reikia paprasto rinkinį produktus. Ką reikia pasiruošti kukuliai, kepti į orkaitę grietinėlės padažu, gauna atšaukimą. Klasikinis receptas reikalingi šie ingredientai:

  1. Smulkinta mėsa. Jo teisingai paruošimas, mes užsiimame tolesniuose skyriuose, kol tik pasakyti, kad tai yra geriau tai padaryti patys - tai tikrai patiekalas bus galima duoti net labai mažiems vaikams be baimės sukelti alergines reakcijas ir neperevarivanie laikyti produktus. Tai užtruks 700 gramų.
  2. Kiaušiniai taip pat yra privalomas. Jie bus pridėti svorį ir lipnumą nebus palūžti terminio apdorojimo metu. Dvi pjesės bus pakankamai.
  3. Dėl vieno gabalo daržovės: morkos, svogūnai, ir daug namų šeimininkės pridedami pipirų.
  4. Mažai riebalų grietinės padažas maisto ruošimui.
  5. Mėgstamiausios prieskoniai. Klasikinis receptas siūlo druskos buvimą, juodieji pipirai (šviežiai maltų geriausia).
  6. Taip pat kepimo proceso reikės šiek tiek miltų ir augalinio aliejaus.

Karpis su grikiais, daržovėmis ir grybų padažu 4 asm.

Karpis puikiai dera ne tik su daržovėmis bei grybais, bet ir grikiais. Pats metas išbandyti!

Žymės: grybai, grikiai, daržovės, karpis, žuvies patiekalai , grikiai su daržovėmis

Ši mėsa tokia skani, kad neužteks tik vieno gabalėlio. Privalote jos paragauti!

Šią skanią, stiklainiuose mėsą paruoštą pagal „YouTube“ kanalo receptą galėsite naudoti beveik visą mėnesį. Tai jums sutaupys labai daug laiko, nes nebereikės kasdien ruošti maisto. Tiesiog atidarykite stiklainį kada tik norite, pašildykite ir patiekite su mėgstamu garnyru!

Taip pat šią mėsą galite pasiimti išvykdami į keliones.

Gaminimo eiga:

Pirmiausia supjaustykite mėsą tokio dydžio gabalėliais, kad ji tilptų į uždaromus stiklainius.

Į dubenį išspauskite česnaką, įberkite 1 šaukštą druskos, 1 šaukštą susmulkintų kmynų, 1 šaukštą kalendros, džiovintų rozmarinų ir kitų prieskonių pagal savo skonį.

Gerai viską išmaišykite.

Kiekvieną mėsos gabalėlį įdėkite į prieskonių mišinį ir kruopščiai įtrinkite iš visų pusių.

Dabar sudėkite mėsą į sterilizuotus stiklainius.

Į kiekvieną stiklainį įdėkite po 1 lauro lapą ir kelis grūdelius nesmulkintų juodųjų ir kvapniųjų pipirų.

Uždenkite puodą dangčiu ir virkite 3 valandas nuo vandens užvirimo.

Praėjus šiam laikui, mėsa bus išvirusi savo sultyse ir bus paruošta!

Išimkite paruoštus stiklainius iš puodo, apklokite juos antklode ir leiskite palaipsniui atvėsti.

Atvėsusius stiklainius laikykite šaldytuve ir suvartokite mėsą per 30 dienų.

Linkime gero skonio!