pints and crafts

Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem ei est. Eos ei nisl graecis, vix aperiri elit

Get social:

Image Alt

Pikantiškos Vištienos Salotos - Skanių Gyvenimą Suteikiantis Receptas

Pikantiškos vištienos salotos

Kategorija: Salotų, mišrainių receptai / Vegetariški / Veganiški patiekalai

Paskelbė: Lankytojas

11 Balandžio 2019

INGREDIENTAI
KAIP GAMINTI

Patiko receptas? Pasidalink!

Panašūs receptai

Kiniškos sojų varškės salotos

Šiltos daržovių salotos su krevetėmis

Gaivios salotos su kepta lašiša

KINIŠKOS VIŠTIENOS SALOTOS

Šiltos vištienos salotos su paprikomis, pomidorais ir žirnių daigais

Pekino kopūstų salotos su rūkyta vištiena ir marinuotais pievagrybiais

Cezario salotos su vištiena

Salotos su kepta kalakutiena

Vištienos salotos su obuoliais

Cezario salotų padažas su majonezu ir garstyčiomis

Cezario salotos su traškia vištiena

Pikantiskos vistienos salotos

Minkšti ir purūs varškėčiai - tarsi bandelės!

Varškės patiekalai

Lengvai ir greitai paruošiami traškūs vištienos sparneliai kepti orkaitėje

Patiekalai iš vištienos ir paukštienos

Skanios ir sultingos mėsos marinatas (vištienai; jautienai; kiaulienai; kalakutienai)

Marinatai / Kompotai / Uogienes / Vakavimas

20 naudingų patarimų daržininkams ir sodininkams

Naudingi patarimai jūsų virtuvėje

Kalafiorų salotos su sojos padažu

Daržovių patiekalų receptai / Salotų, mišrainių receptai

Saulės pica su kumpiu, feta, mocarela ir vyšniniais pomidorais

Makaronų ir picos patiekalų receptai

Veganiški "sūrio" pyragėliai Valentinui

Desertų receptai / Vegetariški / Veganiški patiekalai

Pupelių ir baklažanų troškinys be glitimo

Daržovių patiekalų receptai / Vegetariški / Veganiški patiekalai

PARUOŠIMO BŪDAS:

Paruošimo laikas: Apie 30 min.

Morkas sutarkuoti šiaudeliais. Jei neturite, galima ir burokine tarka ar supjaustyti labai plonais šiaudeliais peiliu.

Vištieną ir kiaušinius supjaustyti smulkiais kubeliais. Dėti prie morkų.

Įspausti ar smulkiai įtarkuoti česnaką. Pagardinti pipirais. Gerai nukošti kukurūzus ir sudėti prie vištienos.

Viską išmaišyti, tuomet dėti majonezą ir dar kartą viską išmaišyti. Majonezo kiekis apytikris, nes priklausys ir nuo morkų dydžio. Salotos neturi būti sausos, bet ir majonezo nepadauginkite.

Į indą (naudojau tortinę - žiedą) įklokite maistinę plėvelę, tolygiai paskirstykite salotas, truputį paspaudžiant, kad prisispaustų prie sienelių. Uždenkite maistine plėvele ir viršų.

Bent valandai, o geriau pernakt dėti į šaldytuvą. Patiekiant, nuo viršaus nuimti plėvelę, uždėti lėkštę ir apversti formą. Nuimti formą ir atsargiai nuimti plėvelę. Salotas galima patiekti ir ne taip puošniai, o tiesiog salotų inde. Skanaus!

Rūkytos vištienos salotos su pupelėmis

Autorius apie receptą: Sočios ir labai skanios salotos, kurios tiks tiek pietums, tiek kaip garnyras prie mėgstamų patiekalų. Sočios ir labai skanios salotos, kurios tiks tiek pietums, tiek kaip garnyras prie mėgstamų patiekalų. Odeta, Samčio užrašai

AKCIJOS:

Rodyti akcijas

TAIPPaspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymąINGREDIENTAI:Porcijų skaičius: 4
500 gramų rūkytos vištienos
200 gramų konservuotų pupelių (naudojau juodas)
180 gramų konservuotų kukurūzų
150 gramų fermentinio sūrio
2 vienetai paprikos (nedidelių, spalvotų)
1 vienetas poro (baltos dalies)
1 šaukštas majonezo
1 šaukštas graikiško jogurto
0.5 šaukšto garstyčių (arba pagal skonį)
pagal skonį druskos
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
pagal skonį krapų (smulkintų)