pints and crafts

Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem ei est. Eos ei nisl graecis, vix aperiri elit

Get social:

Image Alt

Skanių Mesos Kukulių Receptas su Baltu Padažu

Kukulių paruošimas

  1. Pirmiausia apviriau ryžius( neperviriau, nes dar troškinosi orkaitėje), atvėsinau.
  2. Tada svogūną ganėtinai smulkiai supjausčiau, morkas sutarkavau per burokinę tarką ir kartu pakepinau keptuvėje įpylusi šlakelį alyvuogių aliejaus, atvėsinau.
  3. Į maltą mėsą subėriau atvėsusius ryžius, kepintas morkas su svogūnais, įdėjau majonezo, česnako granulių, cukraus, Vegetos, pagardinau druska, bei maltais juodaisiais pipirais ir gerai išmaišiau.
  4. Suformavau nedidelius kukulius ir sudėjau juos į kepimo indą.
  5. Padažo paruošimas. Pomidorų padažą sumaišiau su grietine, majonezu bei miltais, po truputį maišydama supyliau vandenį bei viską gerai išmaišiau. Subėriau prieskonius, smulkintus krapus, išmaišiau ir padažą užpyliau ant kukulių.
  6. Kepimo indą uždengiau folija ir pašoviau į iki 200 C laipsnių temperatūros įkaitintą orkaitę.
    Kepiau apie 50 minučių. Likus apie 10 minučių iki kepimo pabaigos, foliją nuėmiau, kad kukuliai gražiai apskrustų.
  7. Tada indą išėmiau iš orkaitės, apibarsčiau tarkuotu fermentiniu sūriu bei trumpam vėl grąžinau į orkaitę, kad sūris išsilydytų.

Patiekiau su bulvių koše ir morkų salotomis su česnaku bei majonezu.

Visiems skanių pietų. ♥️♥️♥️

Skaniausi mėsos kukuliai! Dalinamės 39 mūsų mėgstamiausiais

Švediški, itališki, azijietiški. Mėsos kukulių pasirinkimas didžiulis! Tirštame padaže (grietinėlės ar pomidorų), lipnūs, ar traškūs? Mes atrinkome net 39 mėgstamiausius mėsos kukulių receptus, kuriais norime pasidalinti su Jumis. Skanių eksperimentų!

Mėsos kukuliai padaže

Norėdami paįvairinti kiekvienos dienos meniu, noriu pasiūlyti įdomų ir labai paprastą receptą. Švelnūs, sultingi kukuliai puikiai tiks prie bet kokio garnyro. Ir jie nuostabūs su padažu. Šis variantas, kaip gaminti kukulius padaže, yra ne tik paprastas, bet ir neįtikėtinai sėkmingas. Mėsos ir kreminio grybų padažo derinys visada yra puiki idėja. Patiekalas puikiai tiks pietums ar vakarienei visai šeimai. Be to, visada galite eksperimentuoti su padažu, įdėdami, pavyzdžiui, įdomių prieskonių. Tikrai rekomenduoju perskaityti receptą.

Paskirtis: Vakarienės receptai

Receptai pagal ingredientus: # Mėsa / # Pieno produktai

Reklama

Ingredientai kukuliams:

  • 500 g. maltos mėsos (pas mane buvo kiaulienos mentė);
  • 80 g. ryžių (nevirtų);
  • 1 morka;
  • 1 svogūnas;
  • 1 – 2 valgomieji šaukštai majonezo;
  • Pagal skonį druskos;
  • Pagal skonį maltų juodųjų pipirų;
  • Šiek tiek cukraus;
  • Šiek tiek Vegetos;
  • Pagal skonį džiovinto česnako granulių;
  • Alyvuogių aliejaus (kepimui).
  • 5 valgomieji šaukštai pomidorų padažo;
  • 3 valgomieji šaukštai grietinės;
  • 3 valgomieji šaukštai majonezo;
  • 2 valgomieji šaukštai miltų;
  • 250 ml vandens;
  • Pagal skonį mėgstamų prieskonių;
  • Smulkintų krapų;
  • Tarkuoto fermentinio sūrio (užberti ant iškepusių kukulių).