pints and crafts

Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem ei est. Eos ei nisl graecis, vix aperiri elit

Get social:

Image Alt

Privatumo politika

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Naminė degtinė: kaip pasigaminti kokybišką gėrimą namuose?

Naminė degtinė: kaip pasigaminti kokybišką gėrimą namuose?

Shimeji grybai: receptas, kuris nustebins jūsų skonių receptorius!

Shimeji grybai: receptas, kuris nustebins jūsų skonių receptorius!

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Tikėjausi, kad kiaulienos dešrelės bus riebios, bet jei mėsą būčiau maišiusi aš, matyt būčiau įdėjusi dar daugiau lašinių Liesa ir švelni mėsa skaniausia buvo tada, kai šiek tiek apvirusi dešreles dar ir apkepiau.

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Grybai, perpus perpjauti Briuselio kopūstai, kąsnio dydžio gabalėliais supjaustytos kukurūzų burbuolės, storos cukinijų monetos, šparagai, raudonojo svogūno ir raudonųjų paprikų gabalėliai gražiai karamelizuosis ir suteiks naujų skonių.

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Lašišinės žuvys: kokias žinote?

Lašišinės žuvys: kokias žinote?

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Tobulas anties krūtinėlės marinatas: švelnus ir sultingas skonis

Tobulas anties krūtinėlės marinatas: švelnus ir sultingas skonis

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Eterinių aliejų nauda: nuo aromaterapijos iki odos priežiūros

Eterinių aliejų nauda: nuo aromaterapijos iki odos priežiūros

Idaryto Nugarinės Kepsnio Paslaptis

Įdarui susmulkintus krapus, petražoles, šalavijų lapus, riešutus ir prieskonius, medų ir kietai virtus kiaušinius sudėjau į maisto smulkintuvą ir smulkinau, kol pasidarė vientisa masė.

Idaryto Nugarinės Kepsnio Paslaptis

Vištos kolektyviniame sode: ką reikia žinoti prieš pradedant

Vištos kolektyviniame sode: ką reikia žinoti prieš pradedant

Kaip pradėti sveiką mitybą: žingsnis po žingsnio planas

Kaip pradėti sveiką mitybą: žingsnis po žingsnio planas

Pyragas su vyšniomis ir baltuoju šokoladu: receptas

Pyragas su vyšniomis ir baltuoju šokoladu: receptas

Keptas Avokadas: Naujas Būdas Mėgautis Šiuo Supermaistu

Keptas Avokadas: Naujas Būdas Mėgautis Šiuo Supermaistu

Avokadų Aliejus Veidui: Nauda ir Naudojimo Būdai

Avokadų Aliejus Veidui: Nauda ir Naudojimo Būdai

Virtos kalakutienos patiekalai: receptai ir patarimai

Virtos kalakutienos patiekalai: receptai ir patarimai

Kokosinis pyragas su maskarponės kremu: receptas ir gaminimo paslaptys

Kokosinis pyragas su maskarponės kremu: receptas ir gaminimo paslaptys

Cepelinų Sudėtis ir Istorija Lietuvoje

Cepelinų Sudėtis ir Istorija Lietuvoje