pints and crafts

Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem ei est. Eos ei nisl graecis, vix aperiri elit

Get social:

Image Alt

Sriuba su Mėsos Kukuliais ir Makaronais - Receptas ir Paruošimo Instrukcijos

Naminė sriuba su makaronais ir mėsos kukuliais

Kai reikia greitai ir skaniai pamaitinti šeimą karštu maistu, puikiai tinka mūsų naminės mėsos kukulių sriubos receptas. Šiai sriubai nereikia ilgai virti sultinio, mėsos kukulius galima paruošti iš anksto, užšaldyti ir naudoti pagal poreikį. Mėsos kukuliams tinka vištiena arba kalakutiena, galite juos pagaminti net žuvies iš baltosios arba raudonosios žuvies. Sriubos skonis priklausys nuo to, kokią mėsą ar žuvį pasirinksite, tačiau ji tikrai bus puiki.

Gaminimo laikas30 min.Laikas virtuvėje30 min.Kalorijos44 kcal.BaltymaiRiebalaiAngliavandeniaiSunkumas: 2/5Aštrumas: 1/5Reitingas: 3.95/5 (21 bal.)

Sriuba su makaronais ir mėsos kukuliais

Autorius apie receptą: Šį kartą dalinuosi labai paprasta ir skania sriuba. Seniai, jau iš viso šeimynai neviriau sriubos, tad ištaisiau padėtį! Šį kartą dalinuosi labai paprasta ir skania sriuba. Seniai, jau iš viso šeimynai neviriau sriubos, tad ištaisiau padėtį! Andželika

AKCIJOS:

Rodyti akcijas

TAIPPaspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymąINGREDIENTAI:Porcijų skaičius: 4
450 gramų maltos mėsos
150 gramų makaronų (apytikriai)
3 vienetai bulvių (didesnių arba 4 mažesnių)
3 vienetai pomidorų
2 vienetai morkų
1 vienetas svogūnų
3 šaukštai kreminio sūrio
1 lapelis lauro lapų
pagal skonį prieskonių mišinio (mėgstamų)
pagal skonį druskos
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
pagal skonį krapų

Mėsos kukuliams:

  • 300g. maltos mėsos
  • 1 kiaušinio
  • 1 galvutės svogūno
  • Šiek tiek aliejaus
  • Mėgiamų prieskonių maltai mėsai

Reklama

  • Keptuvėje įkaitiname šiek tiek aliejaus, beriame kapotą svogūną ir keletą minučių pakepiname.
  • Į dubenį beriame maltą kiaulienos kumpį, kepintus svogūnus, įmušame kiaušinį, pabarstome mėgiamais prieskoniais ir gerai išminkome.
  • Iš pasiruoštos maltos mėsos masės suformuojame nedidelius, vieno kąsnio kukulius.
  • Puode išlydome sviestą, beriame kapotą svogūną, smulkiai pjaustytą karštai rūkytą šoninę ir keletą minučių pakepiname.
  • Beriame griežinėliais pjaustytas morkas ir trumpai pakepiname.

Reklama

  • Užpilame švelniai sūdytu daržovių sultiniu, jam užvirus sudedame maltos mėsos kukulius. Verdame apie 6-8 minutes.

Reklama

  • Suberiame makaronus, smulkintus krapus, kvapiojo pipiro žirnelius ir dar keletą minučių paverdame.

Žingsnis 3

Tuo tarpu paruoškite kepsnį. Svogūnus smulkiai supjaustykite, morkas sutarkuokite ir kepkite keptuvėje su aliejumi, kol lengvai apskrus. Kol morkos ir svogūnai kepa, kubeliais supjaustykite pomidorus ir saldžiąsias paprikas. Jei pomidorai labai kieti, prieš tai pašalinkite jų odelę. Tada į keptuvę sudėkite kubeliais supjaustytus pomidorus ir paprikas ir kepkite dar 3-5 min.

10 skanių ir šildančių sriubų su mėsos kukuliais: nuo lietuviškos iki meksikietiškos

Sriuba – visada gera vakarienės idėja, ypač vėsesnę dieną. Jei daržovių sriuba atrodo kiek per lengva, norite sotesnės ir esat visavalgis, keli mėsos kukuliukai sriuboje bus pats tas. O mėsa, kaip puikiai žinom, tinka įvairiausia – nuo paukštienos iki jautienos ar kiaulienos. Pati sriuba gali būti švelni, tinkanti ir mažyliams, o gal atvirkščiai, pikantiška, gal net spaudžianti vieną kitą ašarą dėl aštrumo.

Šaltinis:Meksikietiška sriuba su kukuliais / Mariaus Žičiaus nuotr.A a A + A - AtstatytiSkaitykite vėliauPranešti klaidąTemos: 6 Receptai Kulinarija Mėsa Sriuba Maistas Mėsos patiekalai5 asmenimsPagaminsite per 1 val.Įvertinkite:3.5 / 72ReceptasIngredientaiJautiena : 200.00 g (maltos)Burokėliai : 6.00 vnt. (maži)Bulvės : 2.00 vnt.Morkos : 2.00 vnt.Daržovių sultinys : 2.00 lSvogūnai : 1.00 vnt.Kmynai : 1.00 valg. š.Sultys : 125.00 ml (nesaldintų obuolių)Pomidorų padažas : 4.00 valg. š. (natūralaus su bazilikais)Grybai : 5.00 vnt. (keli šaldyti arba džiovinti baravykai)Druska : 1.00 arbat. š. (pagal skonį)Juodieji pipirai : 1.00 arbat. š. (pagal skonį šviežiai maltų)Kaip gaminti

1. Burokėlius nušveiskite šepetėliu po tekančiu vandeniu, neluptus dėkite į karščiui atsparią formą ir kepkite apie 40 min. ant vidutinės ugnies. Tada nulupkite, supjaustykite ketvirčiais, užpilkite obuolių sultimis ir bent valandai palikite, kad pasimarinuotų.

2. Į faršą įmaišykite dalį kapoto svogūno, pagal skonį pasūdykite, pagardinkite pipirais ir formuokite mažyčius kukulaičius.

PARUOŠIMO BŪDAS:

Paruošimo laikas: Apie 30 min.

Į dubenį sudėti maltą mėsą, berti prieskonius, gerai išmaišyti, rankomis formuoti nedidelius kukuliukus.

Į puodą pilti vandenį, užvirti. Tuomet sudėti kukuliukus, dėti lauro lapą, įberti druskos, pipirų ir pavirti apie 5-6 minutes.

Morkas supjaustyti kubeliais, svogūną susmulkinti, pomidorus smulkiai supjaustyti. Bulves smulkiai supjaustyti.

Į keptuvę pilti aliejų, sudėti morkas, svogūną ir pomidorus. Apkepti iki kol morkos paminkštės.

Apkepusias daržoves sudėti į puodą, tuomet sudėti bulves. Virti apie 10 minučių iki kol bulvės bus beveik minkštos. Virimo laikas priklauso nuo to ar bulves supjaustėte smulkiau ar stambiau.

Į puodą su daržovėmis ir kukuliais berti makaronus. Kadangi naudojau smulkius, jiems virti reikėjo 3 minučių. Kai makaronai išvirs, dėti kreminį sūrį ir berti smulkintus krapus.