pints and crafts

Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem ei est. Eos ei nisl graecis, vix aperiri elit

Get social:

Image Alt

Privatumo politika

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Shimeji grybai: receptas, kuris nustebins jūsų skonių receptorius!

Shimeji grybai: receptas, kuris nustebins jūsų skonių receptorius!

Naminė degtinė: kaip pasigaminti kokybišką gėrimą namuose?

Naminė degtinė: kaip pasigaminti kokybišką gėrimą namuose?

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Tikėjausi, kad kiaulienos dešrelės bus riebios, bet jei mėsą būčiau maišiusi aš, matyt būčiau įdėjusi dar daugiau lašinių Liesa ir švelni mėsa skaniausia buvo tada, kai šiek tiek apvirusi dešreles dar ir apkepiau.

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Grybai, perpus perpjauti Briuselio kopūstai, kąsnio dydžio gabalėliais supjaustytos kukurūzų burbuolės, storos cukinijų monetos, šparagai, raudonojo svogūno ir raudonųjų paprikų gabalėliai gražiai karamelizuosis ir suteiks naujų skonių.

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Lašišinės žuvys: kokias žinote?

Lašišinės žuvys: kokias žinote?

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Tobulas anties krūtinėlės marinatas: švelnus ir sultingas skonis

Tobulas anties krūtinėlės marinatas: švelnus ir sultingas skonis

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Nuo mėsos ir pieno produktų iki saldumynų: mitybos įvairovė ir pasirinkimai

Nuo mėsos ir pieno produktų iki saldumynų: mitybos įvairovė ir pasirinkimai

Nakvišų aliejaus nauda sveikatai ir grožiui

Nakvišų aliejaus nauda sveikatai ir grožiui

Žalioji ir juodoji arbata: fermentacijos skirtumai ir nauda sveikatai

Žalioji ir juodoji arbata: fermentacijos skirtumai ir nauda sveikatai

Gaivi Rabarbarų Sriuba su Makaronais: Vasaros Skonis Jūsų Lėkštėje

Gaivi Rabarbarų Sriuba su Makaronais: Vasaros Skonis Jūsų Lėkštėje

Kaip kepti steiką keptuvėje - patarimai ir gudrybės

Kitą dieną dar pasigėrėjau elegantiškais Odetos ir Dano siūlomais receptais starkiui paruošti, pažadėjau sau, jog kitą kartą būtinai , o tuomet išklausinėjau mamos visas smulkmenas, kaip iškepti žuvį senu geru būdu.

Kaip kepti steiką keptuvėje - patarimai ir gudrybės

Karkos Marinavimo Ir Kepimo Receptai: Nuo Tradicijų Iki Šiuolaikinių Skonių

Karkos Marinavimo Ir Kepimo Receptai: Nuo Tradicijų Iki Šiuolaikinių Skonių

Greiti Receptai Gimtadieniui: Lengvi Užkandžiai Jūsų Šventei

Greiti Receptai Gimtadieniui: Lengvi Užkandžiai Jūsų Šventei

Rūgpienio ir Pieno Sūrio Gamyba Lietuvoje: Istorija ir Tradicijos

Rūgpienio ir Pieno Sūrio Gamyba Lietuvoje: Istorija ir Tradicijos

Kokosų Aliejus: Nauda Odai ir Grožiui

Kokosų Aliejus: Nauda Odai ir Grožiui

Lietiniai blynai: bazinis receptas ir įvairios interpretacijos

Lietiniai blynai: bazinis receptas ir įvairios interpretacijos

Rekomenduojamos Mitybos Normos Suaugusiems

Rekomenduojamos Mitybos Normos Suaugusiems

Kas yra sakramentai?

Kas yra sakramentai?

Nuo mėsos ir pieno produktų iki saldumynų: mitybos įvairovė ir pasirinkimai

Nuo mėsos ir pieno produktų iki saldumynų: mitybos įvairovė ir pasirinkimai

Su kuo valgyti sūdyta lašiša: receptai ir idėjos

Su kuo valgyti sūdyta lašiša: receptai ir idėjos

Kamado vištiena: sultinga ir aromatinga kaip niekada

Kamado vištiena: sultinga ir aromatinga kaip niekada

Kepsneliai Įvynioti Į Faršą: Receptai ir Idėjos

Kepsneliai Įvynioti Į Faršą: Receptai ir Idėjos

Saldainių "Majai" Sudėtis ir Apžvalga

Saldainių "Majai" Sudėtis ir Apžvalga

Keptas batonas su petražolėmis ir sūriu: gardūs receptai

Keptas batonas su petražolėmis ir sūriu: gardūs receptai

Žaliųjų prieskonių ruošimas žiemai: patarimai ir receptai

Žaliųjų prieskonių ruošimas žiemai: patarimai ir receptai