pints and crafts

Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem ei est. Eos ei nisl graecis, vix aperiri elit

Get social:

Image Alt

Privatumo politika

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Shimeji grybai: receptas, kuris nustebins jūsų skonių receptorius!

Shimeji grybai: receptas, kuris nustebins jūsų skonių receptorius!

Naminė degtinė: kaip pasigaminti kokybišką gėrimą namuose?

Naminė degtinė: kaip pasigaminti kokybišką gėrimą namuose?

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Tikėjausi, kad kiaulienos dešrelės bus riebios, bet jei mėsą būčiau maišiusi aš, matyt būčiau įdėjusi dar daugiau lašinių Liesa ir švelni mėsa skaniausia buvo tada, kai šiek tiek apvirusi dešreles dar ir apkepiau.

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Prieš pat jai baigiant virti pora šaukštų pomidorų pastos sodresniam skoniui, indelis mažesnio riebumo Philadelphia Light kreminio sūrio ir stiklinė grietinėlės maloniam sriubos švelnumui, kremiškumui ir skonio pilnumui.

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Lašišinės žuvys: kokias žinote?

Lašišinės žuvys: kokias žinote?

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Tobulas anties krūtinėlės marinatas: švelnus ir sultingas skonis

Tobulas anties krūtinėlės marinatas: švelnus ir sultingas skonis

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Kiaulienos Suktinukai: Gardūs Receptai ir Gaminimo Paslaptys

Kiaulienos Suktinukai: Gardūs Receptai ir Gaminimo Paslaptys

Totoriškas jautienos troškinys - tradicija ir skonis viename puode

Į puodą su mėsa ir apkeptomis daržovėmis sudedame ir visus likusius prieskonius džiovintus baravykus, rozmariną, čiobrelius, įberiame šiek tiek druskos.

Totoriškas jautienos troškinys - tradicija ir skonis viename puode

Autentiški japoniškos sriubos receptai: nuo miso iki ramen

Autentiški japoniškos sriubos receptai: nuo miso iki ramen

Šokoladinis trupininis pyragas su varške

Šokoladinis trupininis pyragas su varške

Karštai Rūkytos Krekenavos Dešrelės: Skonis ir Sudėtis

Karštai Rūkytos Krekenavos Dešrelės: Skonis ir Sudėtis

Beatos Lašišos Tartaras: Greitas ir Įspūdingas Užkandis Jūsų Stalui

Beatos Lašišos Tartaras: Greitas ir Įspūdingas Užkandis Jūsų Stalui

Ką Negalima Valgyti Sergant Žvyneline: Mitybos Rekomendacijos

Ką Negalima Valgyti Sergant Žvyneline: Mitybos Rekomendacijos

Sultingi šašlykai iš maltos avienos: tobulo skonio garantas

Sultingi šašlykai iš maltos avienos: tobulo skonio garantas

Marinuoti afrikietiški agurkai: originalus ir egzotiškas skonis jūsų stalui

Marinuoti afrikietiški agurkai: originalus ir egzotiškas skonis jūsų stalui

Keptos krabų lazdelės: įvairūs receptai

Keptos krabų lazdelės: įvairūs receptai

Magde pyragas: senas geras receptas

Magde pyragas: senas geras receptas

Ką daryti suvalgius supelijusios duonos?

Ką daryti suvalgius supelijusios duonos?

Duonos gamyba: anaerobinis kvėpavimas ir fermentacija

Duonos gamyba: anaerobinis kvėpavimas ir fermentacija

Rauginti Agurkai: Mitybos Nauda ir Paruošimo Būdai

Rauginti Agurkai: Mitybos Nauda ir Paruošimo Būdai