pints and crafts

Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem ei est. Eos ei nisl graecis, vix aperiri elit

Get social:

Image Alt

Privatumo politika

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Tikėjausi, kad kiaulienos dešrelės bus riebios, bet jei mėsą būčiau maišiusi aš, matyt būčiau įdėjusi dar daugiau lašinių Liesa ir švelni mėsa skaniausia buvo tada, kai šiek tiek apvirusi dešreles dar ir apkepiau.

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Editos Mildažytės Garsusis Agurkų Receptas Žiemai

Editos Mildažytės Garsusis Agurkų Receptas Žiemai

Naminės Vyšnių Trauktinės Receptas: Žingsnis po Žingsnio Gidas

Naminės Vyšnių Trauktinės Receptas: Žingsnis po Žingsnio Gidas

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Kaip Teisingai ir Kiek Laiko Virti Šaldytus Cepelinus?

Kaip Teisingai ir Kiek Laiko Virti Šaldytus Cepelinus?

Velykiniai Mėsos Patiekalai - Gardžiausi Receptai ir Idėjos Šventei

Stambesnė karka iš užpakalinės kiaulės dalies geriausiai tinka ilgam kepimui, o priekinės dalies karkas, kurios liesesnės ir mažesnės, verčiau palikite mėsos rūkinimui.

Velykiniai Mėsos Patiekalai - Gardžiausi Receptai ir Idėjos Šventei

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Ar vištiena išvirusi ganėtinai paprasta nustatyti šitaip jeigu mėsa lengvai atsiskiria nuo kaulų arba filė lengvai praduriame šakute - vištiena jau yra paruošta.

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Rūkyta žuvis: geriausi receptai ir patarimai

Rūkyta žuvis: geriausi receptai ir patarimai

Kepšniai iš vištienos gabaliukų - skanumas su kiekviena kąsne

Man skaniausia kepti karščiau bet trumpiau, tada gražiai apskrunda ir neišdžiūva - aš vištienos iešmukus šaunu į iki 220 laipsnių įkaitintą orkaitę ATSAKYTI.

Kepšniai iš vištienos gabaliukų - skanumas su kiekviena kąsne

Kiaulienos kepenėlės: kodėl verta įtraukti į savo mitybą?

Kiaulienos kepenėlės: kodėl verta įtraukti į savo mitybą?

Žiedinių kopūstų kaloringumas ir maistinė vertė

Žiedinių kopūstų kaloringumas ir maistinė vertė

Kaip Kepti Tuno Steiką?

Juodkazienės, iš šios žuvies gaminami įvairiausi tartarai, ceviche , tatakiai, sušiai, sašimiai ar dabar ypač išpopuliarėję japoniški ryžių, daržovių ir žalios žuvies dubenėliai.

Kaip Kepti Tuno Steiką?

Jautienos Skerdenos Išpjaustymo Schemos

Jautienos Skerdenos Išpjaustymo Schemos

Beatos kepta antis su obuoliais: receptas, kuris nustebins jūsų svečius

Beatos kepta antis su obuoliais: receptas, kuris nustebins jūsų svečius

Greitai marinuoti kopūstai: traškūs ir skanūs!

Greitai marinuoti kopūstai: traškūs ir skanūs!

Minkšti ir Purūs Keksiukai Pagal Beatos Receptus: Geriausi Patarimai

Minkšti ir Purūs Keksiukai Pagal Beatos Receptus: Geriausi Patarimai

Lengva tešla žuviai: pasigaminkite traškią žuvį namuose

Lengva tešla žuviai: pasigaminkite traškią žuvį namuose

Tobuli biskvitiniai tortai: receptai, patarimai ir dekoravimo idėjos

Tobuli biskvitiniai tortai: receptai, patarimai ir dekoravimo idėjos