pints and crafts

Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem ei est. Eos ei nisl graecis, vix aperiri elit

Get social:

Image Alt

Privatumo politika

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Shimeji grybai: receptas, kuris nustebins jūsų skonių receptorius!

Shimeji grybai: receptas, kuris nustebins jūsų skonių receptorius!

Naminė degtinė: kaip pasigaminti kokybišką gėrimą namuose?

Naminė degtinė: kaip pasigaminti kokybišką gėrimą namuose?

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Tikėjausi, kad kiaulienos dešrelės bus riebios, bet jei mėsą būčiau maišiusi aš, matyt būčiau įdėjusi dar daugiau lašinių Liesa ir švelni mėsa skaniausia buvo tada, kai šiek tiek apvirusi dešreles dar ir apkepiau.

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Ar vištiena išvirusi ganėtinai paprasta nustatyti šitaip jeigu mėsa lengvai atsiskiria nuo kaulų arba filė lengvai praduriame šakute - vištiena jau yra paruošta.

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Lašišinės žuvys: kokias žinote?

Lašišinės žuvys: kokias žinote?

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Tobulas anties krūtinėlės marinatas: švelnus ir sultingas skonis

Tobulas anties krūtinėlės marinatas: švelnus ir sultingas skonis

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Keptas Tinginys su Bananais: Paprastas ir Skanus Receptas

Keptas Tinginys su Bananais: Paprastas ir Skanus Receptas

"Damų pirštelių" sausainių receptas ir Tiramisu istorija

"Damų pirštelių" sausainių receptas ir Tiramisu istorija

Ekologiški prieskoniai maisto pramonei: nauda ir pasirinkimo aspektai

Ekologiški prieskoniai maisto pramonei: nauda ir pasirinkimo aspektai

Gardūs mėsos kukuliai: receptai ir patarimai

Gardūs mėsos kukuliai: receptai ir patarimai

Saldyta plekšnė: receptai ir patarimai

Saldyta plekšnė: receptai ir patarimai

Knygos, muzika, kava – sielos atgaiva ir nauda

Knygos, muzika, kava – sielos atgaiva ir nauda

Gardžios keptos duonos mišrainės: nustebinkite savo svečius!

Gardžios keptos duonos mišrainės: nustebinkite savo svečius!

Kipariso eterinio aliejaus nauda

Kipariso eterinio aliejaus nauda

Atvirukai apie kavą: nuo kolekcionavimo iki kelionių

Atvirukai apie kavą: nuo kolekcionavimo iki kelionių

Kaip Iškepti Duoną, Kad Nesukristų

Kaip Iškepti Duoną, Kad Nesukristų

Lietinių Blynų Kepimas: Paprastas Receptas ir Gudrybės Tobuliems Blynams

Lietinių Blynų Kepimas: Paprastas Receptas ir Gudrybės Tobuliems Blynams

Gardus obuolių ir varškės pyragas: receptas

Gardus obuolių ir varškės pyragas: receptas

Skani kepta antis: puikus receptas su ryžių įdaru

Skani kepta antis: puikus receptas su ryžių įdaru

Sveika mityba kaip kepta samprata

Sveika mityba kaip kepta samprata

Sotūs guliašo sriuba: klasikinis receptas

Sotūs guliašo sriuba: klasikinis receptas

Rapsų aliejus prieš saulėgrąžų aliejų: išsamus palyginimas

Rapsų aliejus prieš saulėgrąžų aliejų: išsamus palyginimas