Norint išvirti dešreles, jas reikia įdėti į puodą su verdančių vandenių ir virti 2 -5 minutes priklausomai nuo rūšies, virimo laikas dažniausiai nurodomas ant pakuotės.
Bet neseniai įsigytas stiklainis labai nuvylė, jau etiketė pasirodė kitokia, o supylus padažą į puodą, nemaloniai nustebau trintais pomidorais net nekvepėjo, saulėje džiovintų įtariu ten taip pat nebuvo Atrodė, kad ten tiesiog konservuoti smulkinti pomidorai su prieskoniais.
Ačiū už priminimą, kad norint pagaminti gardžią vakarienę visai nebūtina verstis per galvą dažnai mažiau yra daugiau, jei tik renkamės kokybiškus ingredientus ir gaminame tai, apie ką kartu gyvenantys garsiai.
Minkštos mėsos dalys labiau tinka kepimui, o kietos troškinimui, kadangi lėtas troškinimas suskaido jungiamąsias medžiagas ir mėsa tampa trapi bei suyra vos prilietus šakute.