pints and crafts

Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem ei est. Eos ei nisl graecis, vix aperiri elit

Get social:

Image Alt

Virtuvės Mitų Griovėjų Receptai

Įsitikinote „Nutriless“ vanilinių ir šokoladinių kokteilių nauda jūsų kūno linijoms, tačiau ilgitės įvairesnių skonių? „Virtuvės mitų griovėjai“ paruošė kokteilių receptus, kuriems negalėsite atsispirti. Skanu, sveika ir, svarbiausia, nekaloringa!

Kokteilių Receptai

  • Šaldytas avietes sutrinkite trintuvu kartu su jogurtu/pasukomis/kefyru.
  • Šaldytas avietes sutrinkite trintuvu, po to sudėkite varškę ir viską kartu dar kartą sutrinkite.

Kiti receptai:

Azijietiškos vištienos salotos

Šį kartą Martynas gamina azijietiškas vištienos salotas. Patiekalui pagaminti reikės: vištienos, morkų, agurkų, čili pipirų, sezamo sėklų, kalendros, acto, skrudintų sezamų sėklų aliejaus, cukraus sirupo, druskos, juodųjų pipirų.

Tinginių salotos su menke

Šį kartą Martynas gamina lengvai paruošiamas tinginių salotas. Patiekalui pagaminti reikės: menkės, alyvuogių aliejaus, bulvių, svogūnų laiškų, druskos, pipirų, citrinos, grietinės, džiovintų jūros kopūstų, kaparėlių, špinatų.

Salotos draugų vakarėliui

Dešimtojoje projekto dalyje Ali gamins salotas su pomidorais confit. Patiekalui pagaminti reikia vyšninių pomidorų, druskos, pomidorų, cukraus, romėninių salotų, fetos sūrio, pipirnių, mėlynųjų svogūnų žiedų, alyvuogių dribsnių ir alyvuogių aliejaus

Sūrio spurgos

Šioje laidoje Ali išmokys Jus pasigaminti sūrio spurgas. Patiekalui pagaminti reikės fermentinio sūrio, grietinėlės, želatinos, kiaušinių, džiūvėsėlių, miltų ir aliejaus.

Triušienos kepenėlių paštetas su slyvų džemu

Martynas šioje laidoje parodys, kaip pasigaminti triušienos kepenėlių paštetą su džiovintų slyvų džemu. Patiekalui pagaminti reikės: triušienos kepenėlių, džiovintų slyvų, šalavijų, raudonojo vyno, svogūnų, sviesto, cukraus sirupo, juodųjų pipirų, druskos, agaro ir grietinėlės.

Varškės sūrelių pyragas

Šioje laidoje Alfas gamins desertą - varškės sūrelių pyragą. Patiekalui pagaminti reikės: varškės sūrelių, kiaušinių, rudojo cukraus, kepimo miltelių, sviesto, miltų, citrinos, rožinių pipirų ir mėlynių uogienės.

Kulinarijos Laidos ir Projektai

ALFO ABRAKADABRA - žodis „abrakadabra“ yra gerai visiems žinomas burtažodis, kuris siejamas su stebuklais ir magija. Šioje laidoje kiekvienas gali tapti kulinarijos magu virtuvėje, kuris paprastai ir greitai pagamins rodomus patiekalus. Keli ingredientai, jų poros ar deriniai bei paruoštukai, su kuriais tikrai lengvai savo virtuvėje kiekvienas padarys „abrakadabra“.

ALFO SUPER ŠOU - čia ne tik nauji skoniai ar klasikinių receptų interpretacijos, kurios tikrai pavyks iš pirmo karto, bet ir augintinių rubrika, kuri „muša“ žiūrimumo rekordus, žymieji patiekalai transformeriai, bandymai bei eksperimentai. Nereikės laukti savaitgalio, be to, rodomi esminiai receptų gamybos etapai, kuriuos yra lengviau atsiminti. Ši laida yra „gyva“, nes joje kaskart kažkas keičiasi - ingredientų deriniai, interjero detalės, kompozicijos vazose, lauko augalai ir nusistovėję įpročiai, įsitikinimai, požiūriai - kurie suteikia dar daugiau džiaugsmo būti savo namuose.

ALFO DIDYSIS ŠOU - tai ilgiausias ir populiariausias kulinarinių laidų ciklas, susidedantis iš 7 savaitinių laidų rodomų jau daugelį metų Lietuvoje populiariausiame portale „Delfi“, feisbuke ir „Delfi TV“ televizijoje. Nauji maisto paruošimo būdai, daugybė virtuvės idėjų, įdomūs ir naudingi patiekalų patiekimo bei stalo dekoro patarimai. Taip pat kiekvieną ketvirtadienį „Bandymų stotyje“ atliekami įvairūs eksperimentai, atskleidžiami triukai, kurie padeda paneigti arba patvirtinti jau įsisenėjus virtuvės mitus. O penktadieniais rodoma pirmoji pasaulyje laida „Alfo Šuo“, kuri skirta šunims ir jų šeimininkams. Ji išsiskiria ne tik tuo, jog čia pateikiami išskirtiniai receptai bei naudingi patarimai, bet taip pat šios laidos metu leidžiami tam tikri garsai, kurie patraukia augintinių dėmesį. Taip pat čia išgirsite daug patarimų ir naudingos informacijos iš veterinarijos gydytojų. Sekmadieniai skirti tvarumui ir jo puoselėjimui laidose „Alfas atsakingai“. Ne tik idėjos, bet ir patiekalai transformeriai, kuriuos savo namuose galite pagaminti kiekvienas.

AŠ IKONA - projektas vienijantis moterims skirtus projektus: leidinius, renginius, TV laidas ir net grožio subtilybes. Viskas kuriama tam, kad gyvenimas būtų įdomesnis ir gražesnis, kad rastumėte atsakymus į Jums rūpimus klausimus. Populiariausias projektas - pokalbių šou laida, kurią veda skirtingos, bet žavios ir drąsios moterys - TV laidų kūrėja ir vedėja Asta Stašaitytė-Masalskienė; dainininkė, dizainerė bei verslininkė Simona Nainė; dainininkė Nijolė Pareigytė bei televizijos laidų vedėja ir nuomonės formuotoja Indrė Stonkuvienė.

VMGonline.lt

VMGonline.lt - pirmasis ir vienintelis specializuotas maisto naujienų tinklalapis, skirtas visiems, kurie domisi gastronominėmis naujienomis bei receptais. Čia aktuali bei išsami informacija apie Lietuvos restoranų kultūrą, maisto produktus, gastronomines tendencijas, įvairios žinomų žmonių bei šefų nuomonės ir skaitiniai, tinklaraštininkų patarimai, video reportažai, specializuoti turinio projektai, didžiausia unikali VMG receptų bazė, konkursai, paieškos sistema, informacija apie naujausias maisto vietas, stalo dekorą, kiną, knygas ir kita naudinga informacija.

Gegužės 3 - birželio 3 dienomis Alfas Ivanauskas ir VMG komanda „Vilnius Outlet“ centre surengė pirmąjį tokį Lietuvoje trumų festivalį. Festivalį vainikavo išskirtinis nemokamas renginys. Jame visi norintieji - jau pažįstantys trumus ar naujai juos atradę - galėjo šiuos grybus pamatyti, paliesti, pačiupinėti, padegustuoti ar net pajausti išskirtinį šių metų vasarinių trumų kvapą. Virtuvės šefas Alfas Ivanauskas pristatė kursus, kuriuose atskleidė ne tik savo laidose ar prieš tai vykusiuose mokymuose aptartus, bet daugiausia, dar negirdėtus ir nerodytus kulinarinius triukus.