Populiariausi prieskoniai arbatoms
O kokie gi prieskoniai tinka ir yra patys populiariausi arbatoms ruošti ir / arba pagardinti?
- Imbieras – vienas populiariausių ir efektyviausių prieskonių arbatai. Jis puikiai šildo, gerina kraujotaką, padeda kovoti su uždegimais ir mažina peršalimo simptomus. Taip pat imbieras gerina virškinimą ir sumažina pykinimą.
- Ciberžolė žinoma kaip stiprus priešuždegiminis ir antioksidacinis prieskonis. Šis auksinis prieskonis padeda kovoti su infekcijomis, mažina sąnarių skausmus ir pagerina odos būklę.
- Cinamonas ne tik puikiai kvepia, bet ir pasižymi antibakterinėmis bei priešuždegiminėmis savybėmis. Jis padeda reguliuoti cukraus kiekį kraujyje ir šildo kūną iš vidaus.
- Kardamonas puikiai dera su imbieru ir cinamonu prieskonių arbatoje. Jis gerina virškinimą, mažina pilvo pūtimą ir suteikia arbatoms išskirtinį skonį bei aromatą.
- Anyžius ir pankolis. Šie prieskoniai gerina virškinimą, mažina dujų susidarymą žarnyne ir turi švelnų, malonų skonį, kuris puikiai papildo kitas arbatas.
Prieskoniai
Imbieras - vienas populiariausių prieskonių. Jis lengvina maisto įsisavinimą, suteikia jam aštraus skonio.
Yra sandėlyjeEkologiška malta ciberžolė AMRITA, 100 g
Ši ekologiška malta ciberžolė - švelniai aitraus ir kartaus skonio prieskonis, patiekalams suteikiantis gelsvą atspalvį.
IšparduotaSmulki Himalajų rožinė druska indelyje AMRITA, 300g
Ši druska gaunama iš Himalajų kalnų papėdės. Visiškai natūrali, neapdorota ir chemiškai nevalyta.Yra sandėlyjePrieskonių mišinys "Kitchen King" MDH, 100 g
Universalus prieskonių mišinys, puikiai tinkantis picoms, sumuštiniams, salotoms, užkandžiams. Puikiai tinka patiekalams su sūriu ir varške. Be konservantų. Be skonio stipriklių. Be dirbtinių dažiklių.
IšparduotaSmulki Himalajų rožinė druska AMRITA, 500 g
Ši druska gaunama iš Himalajų kalnų papėdės. Visiškai natūrali, neapdorota ir chemiškai nevalyta.Yra sandėlyjeAsafetida (kvapioji ferula) VANDEVI, 50 g
Specifinio skonio ir kvapo. Naudojama nedideliais kiekiais dėl itin stipraus kvapo. Patiekalams suteikia pikantiško skonio, dažnai pakeičia svogūnus ir česnakus. Ypač tinka ankštinių ir bulvių patiekalams.
Yra sandėlyje
Kokie prieskoniai labiausiai tinka įvairiai mėsai: patarimai ir naminių mišinių receptai
Mėsos patiekalų mėgėjai žino, kad tinkamai parinkti prieskoniai ne tik suteikia mėsai minkštumo, bet ir gali sukurti išties unikalų skonį. Tačiau kaip žinoti, kokiais jų geriausia gardinti skirtingos rūšies mėsos patiekalus?
Šaltinis:Jautiena su prieskoniais / Vida Press nuotr.A a A + A - AtstatytiSkaitykite vėliauPranešti klaidąPatarimais ir namų gamybos prieskonių mišinių receptais pranešime žiniasklaidai dalijasi prekybos tinklo „Iki“ maisto ekspertė Vilma Juodkazienė.

Chia (Čija) sėklos (Ispaniškas šalavijas)
1,00 € – 19,00 €Pasirinkti savybes This product has multiple variants. The options may be chosen on the product page Greita peržiūra
1,50 € – 29,00 € Pasirinkti savybes This product has multiple variants. The options may be chosen on the product page

Prieskonių arbata – natūralus šilumos ir sveikatos šaltinis, garantuojantis gerą nuotaiką
Rudenį ir žiemą, kai orai tampa vėsūs, o organizmas jautriau reaguoja į peršalimus, ieškome būdų, kaip natūraliai sušilti ir stiprinti imunitetą. Vienas iš senų ir veiksmingų būdų – prieskonių arbata. Šis gėrimas ne tik šildo, bet ir padeda kovoti su peršalimo ligomis, gerina virškinimą bei stiprina imuninę sistemą. Leiskimės į pažintį su prieskonių arbatos nauda, sudėtimi ir paruošimo būdais.

