Vištienos krūtinėlė su pievagrybiais
Vištienos mėsa labai dera su pievagrybiais, o jei dar verdate švelnų kreminį padažą, tai apskritai - gardumėlis! Patiekalas tinka pietų stalui ar vakarienei. Paprasta ir labai skanu! Namuose pasigaminkite vištienos krūtinėlę su pievagrybiais. Atskirai pakepinkite svogūną, grybus ir vištienos krūtinėlę. Kad padažas būtų skanus, sausoje keptuvėje reikia pakepinti miltus, tada supilti sviestą ir grietinėlę. Visus paruoštus ingredientus sujungiame į puodą ir troškiname ant silpnos ugnies 15 minučių. Garnyrui išvirkite ryžius. Sėkmės!
Paskirtis: Pietų receptai
Receptai pagal ingredientus: # Pieno produktai / # Paukštiena
Reklama
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.Vištienos šlauneles supjaustyti nedideliais gabalėliais, pabarstyti druska ir pipirais. Brokolį supjaustyti žiedynais, svogūną susmulkinti, morkas ir bulves supjaustyti nedideliais gabalėliais, o pievagrybius griežinėliais.
Į puodą pilti aliejų, dėti sviestą ir ištirpinti. Sudėti vištieną ir pakepti porą minučių, tuomet sudėti svogūną ir kepti iki kol vištiena nebebus rožinės spalvos, sudėti bulves, morkas ir išmaišyti. Supilti sultinį (sultinys neturi visiškai padengti ingredientų), užvirti. Kai užvirs, sumažinti kaitrą, sudėti pievagrybius ir uždengti dangčiu, taip palikti 10 minučių.
Į paruoštą padažą įpilti samtį skysčio nuo verdamo troškinio ir gerai permaišyti, tuomet maišant visą padažą supilti į puodą su troškiniu.
Suberti smulkiai sutarkuotą sūrį, sudėti brokolį ir maišant dar pakaitinti 2-3 min iki sūris išsilydys. Paragauti, ar patinka skonis. Jei norisi, papildomai pagardinti druska ir/ar pipirais.

Vistienos krutineles troskinys su pievagrybiais
Tandoori vištienos iešmeliai karšto oro gruzdintuvėje (arba orkaitėje)Brokolių, kalafiorų ir šoninės salotosAtsiųsk savo receptąPatiekalo tipasValentino dienaiValgome sveikiau!ApkepaiBlynai, vafliaiDesertaiGėrimaiGėrimai su alkoholiuKaršti patiekalaiKonservuoti patiekalaiKošės, tyrėsKremai ir padažaiPicosPyragai, kepiniaiSalotos, mišrainėsGarnyraiSriubosSumuštiniaiTroškiniaiUžkandžiaiPagr. ingredientasAvienaBulvėsDaržovėsGrybaiJautienaKiaulienaKiaušiniai ir pieno produktaiMiltai ir kruoposSojaVeršienaVaisiai ir uogosŽvėrienaPaukštienaMakaronaiŠokoladasŽuvis ir jūros gėrybėsRiešutaiProgaUžgavėnių idėjosMamos dienos skanėstaiTėvelių dienaiVelykiniai patiekalaiValentino dienaiKalėdų patiekalaiKūčių patiekalaiGimtadienio patiekalaiJoninių skanėstaiHelovinasNaujiesiems MetamsVestuviniai patiekalaiPyragų dienaPasaulio virtuvėAirijos virtuvėAmerikos virtuvėAnglijos virtuvėArgentinos virtuvėArmėnijos virtuvėAustrijos virtuvėBaltarusijos virtuvėBrazilijos virtuvėBulgariška virtuvėDanijos virtuvėGraikijos virtuvėGruzijos virtuvėIndijos virtuvėIspanijos virtuvėItalijos virtuvėJaponijos virtuvėKinijos virtuvėKorėjiečių virtuvėLenkijos virtuvėLietuvos virtuvėMaroko virtuvėMeksikos virtuvėNorvegiška virtuvėOlandijos virtuvėPrancūzijos virtuvėRusijos virtuvėŠvedijos virtuvėŠveicarijos virtuvėSlovakijos virtuvėSuomių virtuvėTailando virtuvėTibeto virtuvėTotorių virtuvėTurkijos virtuvėUkrainos virtuvėVengrijos virtuvėVokietijos virtuvėLatvijos virtuvėČekų virtuvėPagal paiešką: “vistienos krutineles troskinys” rasta receptų 1000Vištienos krūtinėlė, troškinta su pomidorų padažuVištienos krūtinėlė keptuvėje su citrina ir medumi
Greita vištienos krūtinėlė su pievagrybiais ir grietinėle
Autorius apie receptą: Taip iškepta vištienos krūtinėlė nebus sausa ir prie viryklės nesugaišite daug laiko, o pietūs ar vakarienė bus tikrai nuostabi. Taip iškepta vištienos krūtinėlė nebus sausa ir prie viryklės nesugaišite daug laiko, o pietūs ar vakarienė bus tikrai nuostabi. Edita, Oditėlės blogas
AKCIJOS:Rodyti akcijas
TAIPPaspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymąINGREDIENTAI:Porcijų skaičius: 63 vienetai | vištienos krūtinėlės |
400 gramų | rudųjų pievagrybių (arba paprastų pievagrybių) |
60 mililitrų | balto sauso vyno |
60 mililitrų | vištienos sultinio |
50 mililitrų | grietinėlės |
3 šaukštai | sviesto |
2 šaukštai | alyvuogių aliejaus |
1 šaukštas | čiobrelių (šviežių, smulkintų) |
pagal poreikį | miltų |
pagal skonį | druskos |
šiek tiek | petražolių (šviežių, smulkintų) |