Orkaitėje kepti sprandinės kepsniai
Įkaitinkite orkaitę iki 250 °C. Sudėkite susmulkintas bulves į dubenį ir sumaišykite su 1 šaukštu rapsų aliejumi ir bulvių prieskoniais.
Supilkite bulves į kepimo indą ir tolygiai paskirstykite, kepkite orkaitėje, kol jos suminkštės ir gražiai apskrus (apie 30 min).
Apibarstykite kepsnius mėsos prieskoniais.Įkaitinkite 1 šaukštą rapsų aliejų didelėje keptuvėje.Sudėkite kepsnius į keptuvę ir kepkite, kol pradės ruduoti, apie 2 min. kiekvieną pusę.Sudėkite kepsnius į karščiui atsparų indą ir baikite kepti orkaitėje apie 8 minutes.Sudėkite visus padažo ingredientus į virtuvinį kombainą ir sumaišykite. Laikykite šaldytuve tol, kol reikės patiekti.
Patiekite kartu su pomidorų salotomis.Daugiau „Santa Maria“ receptų rasite čia.AUTORIUS: Santa MariaRašyti komentarąSpausdintiDalintis šiuo receptuIšbandykite!Krevetės toskanietiškame grietinėlės padažePati geriausia koldūnų tešla - nelimpanti ir lengvai kočiojamaMakaronai su malta mėsa ir sūriuSkanieji balandėliai pagal NeringąKomentaraiAtsakytiNuotrauka pasirinkta sėkmingai!Tik JPG, PNG arba JPEG formatai yra leistini!Romantiški užkandžiai Valentino dienai - 29 nesudėtingos, bet įspūdingos idėjosReceptai Valentino dienai - 34 gardžios idėjos nuo vakarienių iki desertųKam pirkti, jei gali pasigaminti? 37 idėjos nuo sūrio iki vytintos mėsos!Kiaulienos kepsniai orkaitėje
Šis receptas yra absoliučiai fantastiškas ir aš dalinuosi juo su jumis todėl, kad esu tikras, jog jis jums tikrai patiks.
Visų pirma – jis be galo paprastas, jam nereikia jokių ypatingų įgūdžių. Jeigu žmogus moka įjungti orkaitę ir ja naudotis – jam tikrai pavyks pagaminti šį patiekalą.
Antra – jis paruošiamas vos per kelias minutes, tai suprasite perskaitę receptą. Žinoma, kepimas trunka ilgiau nei kelias minutes, tačiau aš šio laiko neskaičiuoju. Na kepa ir kepa – už rankos laikyti nereikia.
Ir trečia – jis paruošiamas iš tų produktų, kuriuos jūs greičiausiai tiesiog turite namuose. Tiesa, mėsą nusipirkti reikės.
Taigi, nusipirkite kiaulienos pjausnių su kauliuku. Nesvarbu kuri dalis – tai gali būti sprandinė, tai gali būti nugarinė. Imkite tai, kas bus – pjausniai atrodo taip, kaip nuotraukoje viršuje ir aš esu tikras, kad matėte juos parduotuvėje. Nebūtina čia pačiam vargi su stambiais gabalais, tegul mėsininkas paruošia gabalus ir tiesiog pasveria jums. Kiek pirkti? Mano praktika rodo, kad perkant su kaulu vienai porcijai reikia 200g. Valgysite penkiese? Na ir imkite kilogramą. Greičiausiai tai kaip tik bus 5 dailūs gabalėliai mėsos.
Paruošimas
Mėsos gabalus išdėliokite kepimo inde vienu sluoksniu. Jie gali būti susiglaudę, čia nėra bėdos, bet turi tilpti vienu sluoksniu.
Visų pirma mėsą pašlakstykite citrinos sultimis – tiesiog perpjaukite citriną pusiau ir vieną puselę šlakstydami išspauskite virš mėsos.
Tada mėsą pabarstykite druska ir maltais pipirais. Iš akies, tikiu, kad mokate sūdyti.
Ir jau visai pabaigoje ant mėsos užpilkite šiek tiek medaus. Saikingai, bet kad kliūtų visiems gabalėliams.
Dabar švariomis rankomis pavartykite mėsą nutekėjusiame skystyje, kad ji pasidengtų tolygiai iš abiejų pusių ir vėl sudėliokite kepsnius inde.
Kepimas
Orkaitę iš anksto įkaitinkite iki +180C
Įdėkite indą su kepsniais į orkaitę ir palikite kepti 45min.
Tada tiesiog nuimkite foliją ir kepkite dar ~20min. paskrudinimui.
Viskas. Išimkite kepimo indą, sudėkite kepsnius į lėkštes, pašlakstykite juos inde likusiu padažu ir pateikite su norimu garnyru.

Sprandinės kepsnys orkaitėje - minkštutis ir sultingas
Autorius apie receptą: Tai mėgstamiausias mūsų šeimos būdas kepti sprandinę. Tiekiame kaip karštą patiekalą su orkaitėje keptomis bulvytėmis, o atvėsintą tiekiame kaip užkandį su krienų Tai mėgstamiausias mūsų šeimos būdas kepti sprandinę. Tiekiame kaip karštą patiekalą su orkaitėje keptomis bulvytėmis, o atvėsintą tiekiame kaip užkandį su krienų padažu! (. daugiau) (. mažiau) Veronika
AKCIJOS:Rodyti akcijas
TAIPPaspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymąINGREDIENTAI:Porcijų skaičius: 6
Orkaitėje kepti kiaulienos kepsniai: fantastiškas maistas, tinkamas įprastai dienai ir šventiniam stalui!
Ypatingai skanūs virėjo pietūs pagal „YouTube“ kanalo receptą, kuriems nereikės neįprastų ingredientų. Šie pietūs tinkami įprastai dienai, o taip pat ir šventiniam stalui.
Gaminimo eiga:
Kiaulienos gabaliukus sudėkite vienas šalia kito, jų viršų supjaustykite tinklelio tipo įpjovomis.
Įberkite druskos, pagardinkite, apverskite ir supjaustykite tinklelio tipo įpjovomis kitoje mėsos pusėje. Dar kartą pagardinkite druska ir sudėkite ant kepimo popieriumi padengtos skardos.
Sumaišykite majonezą su grūdėtomis garstyčiomis ir įtrinkite kiekvieną mėsos pusę.
Marinuotus agurkus supjaustykite griežinėliais.
Nulupkite svogūną ir jį taip pat supjaustykite griežinėliais.
Ant kiekvieno mėsos gabalėlio uždėkite svogūno ir agurkų griežinėlių, ir pabarstykite tarkuotu sūriu.
Kepkite 180 ° C temperatūroje apie 30 minučių. Pabarstykite smulkintais krapais ir patiekite.
Taip pat galite pasigaminti kiaulienos kepsnių su parmezanu!
Gaminimo eiga:
- Kad būtų skaniau, smulkiai supjaustykite česnaką ir sumaišykite su džiūvėsiais ir parmezanu.
- Ant kiekvienos mėsos riekelės uždėkite po gabalėlį kietojo sūrio, uždenkite kita mėsos riekele ir patepkite aliejumi.
- Kepsnius apibarstykite mišiniu su džiūvėsiais ir parmezanu, ir dėkite ant kepimo popieriumi padengtos skardos.
- Kitą pusę patepkite aliejumi ir vėl apibarstykite paruoštu mišiniu.
- Įberkite šiek tiek druskos ir kepkite iki 190 ° C įkaitintoje orkaitėje.
- Kepkite apie 20 min.
