pints and crafts

Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem ei est. Eos ei nisl graecis, vix aperiri elit

Get social:

Image Alt

Privatumo politika

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Shimeji grybai: receptas, kuris nustebins jūsų skonių receptorius!

Shimeji grybai: receptas, kuris nustebins jūsų skonių receptorius!

Naminė degtinė: kaip pasigaminti kokybišką gėrimą namuose?

Naminė degtinė: kaip pasigaminti kokybišką gėrimą namuose?

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Žarnos parduodamos jau išplautos ir pasūdytos, tačiau jas rekomenduojame papildomai perplauti ir pamirkyti ne tiek dėl švaros, kiek nuplaunant druskos perteklių.

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Prieš pat jai baigiant virti pora šaukštų pomidorų pastos sodresniam skoniui, indelis mažesnio riebumo Philadelphia Light kreminio sūrio ir stiklinė grietinėlės maloniam sriubos švelnumui, kremiškumui ir skonio pilnumui.

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Lašišinės žuvys: kokias žinote?

Lašišinės žuvys: kokias žinote?

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Tobulas anties krūtinėlės marinatas: švelnus ir sultingas skonis

Tobulas anties krūtinėlės marinatas: švelnus ir sultingas skonis

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Kiek Laiko Virti Brokolius Garuose: Patarimai ir Rekomendacijos

Kiek Laiko Virti Brokolius Garuose: Patarimai ir Rekomendacijos

Kepimo indai iš keramikos: privalumai ir trūkumai

Kepimo indai iš keramikos: privalumai ir trūkumai

Juoda duona su sausu raugu: receptas ir patarimai

Juoda duona su sausu raugu: receptas ir patarimai

Simondsijų Aliejus: Nauda ir Naudojimas

Simondsijų Aliejus: Nauda ir Naudojimas

Geriausi pusryčiai ir vakarienė kelionėse: patarimai turistams

Geriausi pusryčiai ir vakarienė kelionėse: patarimai turistams

Keptas Tinginys su Bananais: Paprastas ir Skanus Receptas

Keptas Tinginys su Bananais: Paprastas ir Skanus Receptas

Diskiniai Peiliai Mėsos Pjaustymui: Priežiūra ir Galandimas

Diskiniai Peiliai Mėsos Pjaustymui: Priežiūra ir Galandimas

Gardūs Mėsos Kukulių Patiekalai: Receptai ir Idėjos

Gardūs Mėsos Kukulių Patiekalai: Receptai ir Idėjos

Sveika mityba: kaip susikurti efektyvią dietą?

Sveika mityba: kaip susikurti efektyvią dietą?

Šaltalankių aliejus: Altai serija ir sudėtis – nauda odai ir ne tik

Šaltalankių aliejus: Altai serija ir sudėtis – nauda odai ir ne tik

Maltos Jautienos Troškinys: Receptas Šiltiems Rudens Vakarams

Maltos Jautienos Troškinys: Receptas Šiltiems Rudens Vakarams

Elnienos Išpjova: Kaloringumas ir Istorinis Kontekstas

Elnienos Išpjova: Kaloringumas ir Istorinis Kontekstas

Brandintas Jautienos Antrekotas - Tobula Gurmaniško Patyrimo Paslaptis

Standartiniam 2,5 cm storio steikui kepimo laikas yra maždaug toks medium rare vidutiniškai iškepęs kiekvienai pusei skiriame 3-4 minutes, jei norim geriau iškepusio 5 minutes.

Brandintas Jautienos Antrekotas - Tobula Gurmaniško Patyrimo Paslaptis

Kepti Obuoliai: Receptai, Nauda ir Panaudojimo Būdai

Kepti Obuoliai: Receptai, Nauda ir Panaudojimo Būdai

Beatos graikinių riešutų pyragas – receptas

Beatos graikinių riešutų pyragas – receptas

Kalakutienos medalionai – receptas

Kalakutienos medalionai – receptas

Linų Sėmenų Aliejus: Maistinė Vertė ir Nauda

Linų Sėmenų Aliejus: Maistinė Vertė ir Nauda

Ylang Ylang Eterinis Aliejus: Nauda, Savybės ir Panaudojimas

Ylang Ylang Eterinis Aliejus: Nauda, Savybės ir Panaudojimas