pints and crafts

Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem ei est. Eos ei nisl graecis, vix aperiri elit

Get social:

Image Alt

Kiaulienos guliašas su pupelėmis - skanus ir sotus receptas

Klasikinis kiaulienos guliašas

Sotus ir aštrus klasikinis guliašas su sultinga kiauliena ir prieskoniais – šiam patiekalui neatsispirs niekas! Šį klasikinį kiaulienos guliašo receptą rekomenduoju visiems, kurie vertina skanius mėsos patiekalus! Dažniausiai guliašas gaminamas iš jautienos, bet ruošiamas ir iš kiaulienos. Bene svarbiausias ingredientas – paprika. Ruošdami klasikinį kiaulienos guliašą, atsiminkite porą pagrindinių savybių: pakepinkite svogūną ant stiprios ugnies, tada jis suteiks mėsai daugiau skonio. Ir naudokite žąsų riebalus, o ne augalinį aliejų.

Paskirtis: Vakarienės receptaiReceptai pagal ingredientus: # Mėsa / # DaržovėsReklama

Leave a Comment Atšaukti atsakymą

Šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies). Jei sutinkate spauskite "Sutinku". Sutikimą bet kada galite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.

Manage consent
Privacy Overview
NecessaryVisada įjungta
SlapukasTrukmėAprašymas
cookielawinfo-checbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
FunctionalPerformanceAnalyticsAdvertisementOthers

Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.

Reikalingi ingredientai:
Kiauliena1.5 kilogramoSvogūnai3 vntPomidorų padažas1 stiklinėPrieskoniai mėsaipagal skonįDruskapagal skonįReklama
Gaminimo eiga
1. Supjaustykite kiaulieną gana dideliais gabalėliais.

2. Svogūnus nulupkite ir taip pat supjaustykite pusžiedžiais. Svogūnus geriau imti didelius, kad jie guliaše per daug nesuvirtų.

Reklama

3. Į keptuvę supilkite augalinį aliejų, įkaitinkite. Karštoje keptuvėje apkepkite mėsą iš visų pusių.

4. Sudėkite stambiai supjaustytą svogūną.Reklama

5. Pakepinkite svogūną, kol suminkštės. Supilkite pomidorų padažą. Įdėkite druskos ir prieskonių pagal skonį. Viską troškinkite ant silpnos ugnies, kol mėsa iškeps. Retkarčiais pamaišykite, kad nesudegtų. Jei reikia skysčio, galite įpilti verdančio vandens.

6. Sudėkite į lėkštes ir patiekite. Dažniausiai patiekiu su bulvėmis arba ryžiais. Tiks bet koks garnyras.

Aprašymas

Guliašui panaudosime vakar gamintus parūkytus kiaulienos šonkaulius (aliejus,druska,pipirai. Porą valandų rūkėm su cukrinio klevo kaladėlėmis).

Servings
  • Svogūnai - 400 g
  • Morkos - 2 pcs
  • Bulvės - 500 g
  • Kiaulienos sprandinė - 1.1 kg
  • Parūkyti kiaulienos šonkauliai (juosta) - 1 pcs
  • Aliejus - 150 ml
  • Paprikos prieskoniai - 2 tbsp
  • Čili prieskoniai - 0.5 tbsp
  • Kmynai - 0.5 tbsp
  • Lauro lapeliai - 2 pcs
  • Durska -
  • Švž. malti pipirai - 1.5 tbsp
  • Daržoviniai Prieskoniai (Vegeta ar kiti džiovintų daržovių prieskoniai) - 0.5 tbsp
  • Vanduo -
  • Svogūnų laiškai -
  • Česnakai - 8 clove
  • Baltosoios konservuotos pupelės - 400 g
  • Kiaušiniai - 1 pcs
  • Miltai -