pints and crafts

Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem ei est. Eos ei nisl graecis, vix aperiri elit

Get social:

Image Alt

Privatumo politika

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Žarnos parduodamos jau išplautos ir pasūdytos, tačiau jas rekomenduojame papildomai perplauti ir pamirkyti ne tiek dėl švaros, kiek nuplaunant druskos perteklių.

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Editos Mildažytės Garsusis Agurkų Receptas Žiemai

Editos Mildažytės Garsusis Agurkų Receptas Žiemai

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Grybai, perpus perpjauti Briuselio kopūstai, kąsnio dydžio gabalėliais supjaustytos kukurūzų burbuolės, storos cukinijų monetos, šparagai, raudonojo svogūno ir raudonųjų paprikų gabalėliai gražiai karamelizuosis ir suteiks naujų skonių.

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Kaip Teisingai ir Kiek Laiko Virti Šaldytus Cepelinus?

Kaip Teisingai ir Kiek Laiko Virti Šaldytus Cepelinus?

Naminės Vyšnių Trauktinės Receptas: Žingsnis po Žingsnio Gidas

Naminės Vyšnių Trauktinės Receptas: Žingsnis po Žingsnio Gidas

Žuvis kapitonas: Atraskite naujus skonius

Žuvis kapitonas: Atraskite naujus skonius

Tobuli varškės kukuliai: paslaptis – krakmolas!

Tobuli varškės kukuliai: paslaptis – krakmolas!

Kepta žuvis: klasikinis receptas

Kepta žuvis: klasikinis receptas

Cepelinų receptas orkaitėje: gardus ir paprastas būdas mėgautis tradiciniu patiekalu

Cepelinų receptas orkaitėje: gardus ir paprastas būdas mėgautis tradiciniu patiekalu

Kruasanai su sluoksniuota tešla ir saldainiais: receptas ir gaminimo paslaptys

Kruasanai su sluoksniuota tešla ir saldainiais: receptas ir gaminimo paslaptys

Migdolų Pieno Desertas su Chia Sėklomis ir Mangu: Lengvas ir Sveikas Receptas

Migdolų Pieno Desertas su Chia Sėklomis ir Mangu: Lengvas ir Sveikas Receptas

Granatų Sėklų Aliejus: Savybės ir Nauda

Granatų Sėklų Aliejus: Savybės ir Nauda

Mano Receptų Užrašai: Kaip Sukurti ir Tvarkyti Asmeninę Kulinarijos Knygą

Mano Receptų Užrašai: Kaip Sukurti ir Tvarkyti Asmeninę Kulinarijos Knygą

Atlasinių kedrų žievės aliejaus nauda

Atlasinių kedrų žievės aliejaus nauda

Tortai, Kurių Nereikia Kepti: Puikūs Receptai Be Vargo

Tortai, Kurių Nereikia Kepti: Puikūs Receptai Be Vargo

Moliūgų Aliejus: Nauda ir Vartojimas

Moliūgų Aliejus: Nauda ir Vartojimas

Grilio Sezono Hitai: Nuo Mėsos Iki Daržovių

Grilio Sezono Hitai: Nuo Mėsos Iki Daržovių

Alytaus duonos kepykla: tradicijos ir kokybė

Alytaus duonos kepykla: tradicijos ir kokybė

Sveiki Sumuštiniai: Kalorijų Skaičiavimas ir Liesesnės Idėjos

Sveiki Sumuštiniai: Kalorijų Skaičiavimas ir Liesesnės Idėjos

Kaip naudoti grietinėlės standiklį pyragui

Kaip naudoti grietinėlės standiklį pyragui

Jūros Lydeka: Skanūs ir Lengvi Receptai

Jūros Lydeka: Skanūs ir Lengvi Receptai