
Norint išvirti dešreles, jas reikia įdėti į puodą su verdančių vandenių ir virti 2 -5 minutes priklausomai nuo rūšies, virimo laikas dažniausiai nurodomas ant pakuotės.
Bet neseniai įsigytas stiklainis labai nuvylė, jau etiketė pasirodė kitokia, o supylus padažą į puodą, nemaloniai nustebau trintais pomidorais net nekvepėjo, saulėje džiovintų įtariu ten taip pat nebuvo Atrodė, kad ten tiesiog konservuoti smulkinti pomidorai su prieskoniais.
Pavyzdžiui, Ukrainoje garsusis vištienos sultinys dažnai patiekiamas su makaronais ir žolelėmis, o meksikiečių virtuvėje galima rasti vištienos sriubos su prieskoniais bei kukurūzais.
Keptuvės turinį perkėliau į puodą, supyliau vištienos sultinį puikiai tiks ir vištienos sultinio kubelis , subėriau perplautus ryžius, viską užkaičiau iki virimo, tada sumažinau ugnį iki nedidelės ir viriau apie 5 min.