pints and crafts

Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem ei est. Eos ei nisl graecis, vix aperiri elit

Get social:

Image Alt

Privatumo politika

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Shimeji grybai: receptas, kuris nustebins jūsų skonių receptorius!

Shimeji grybai: receptas, kuris nustebins jūsų skonių receptorius!

Naminė degtinė: kaip pasigaminti kokybišką gėrimą namuose?

Naminė degtinė: kaip pasigaminti kokybišką gėrimą namuose?

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Norint išvirti dešreles, jas reikia įdėti į puodą su verdančių vandenių ir virti 2 -5 minutes priklausomai nuo rūšies, virimo laikas dažniausiai nurodomas ant pakuotės.

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Ar vištiena išvirusi ganėtinai paprasta nustatyti šitaip jeigu mėsa lengvai atsiskiria nuo kaulų arba filė lengvai praduriame šakute - vištiena jau yra paruošta.

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Lašišinės žuvys: kokias žinote?

Lašišinės žuvys: kokias žinote?

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Tobulas anties krūtinėlės marinatas: švelnus ir sultingas skonis

Tobulas anties krūtinėlės marinatas: švelnus ir sultingas skonis

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Benedikto Kiaušinių Virimo Laikas: Tobulas Receptas

Benedikto Kiaušinių Virimo Laikas: Tobulas Receptas

Kaip paruošti gruzdintą vištieną: receptas ir patarimai

Kaip paruošti gruzdintą vištieną: receptas ir patarimai

Purios ir minkštos varškės spurgos: greitas receptas

Purios ir minkštos varškės spurgos: greitas receptas

Kaip skaniai pagaminti balandėlius: patarimai ir receptai

Kaip skaniai pagaminti balandėlius: patarimai ir receptai

Mielinis Kopūstų Pyragas: Tradicinis Receptas

Mielinis Kopūstų Pyragas: Tradicinis Receptas

Midijos Grietinėlės Padaže: Lengvas ir Prabangus Patiekalas

Midijos Grietinėlės Padaže: Lengvas ir Prabangus Patiekalas

Kukurūzų Kondensuoto Pieno Receptas

Kukurūzų Kondensuoto Pieno Receptas

Orkaitėje kepti idaryti makaronai su faršu: paprastas ir skanus receptas

Orkaitėje kepti idaryti makaronai su faršu: paprastas ir skanus receptas

Kikkoman sojų padažas: istorija, rūšys ir panaudojimas

Kikkoman sojų padažas: istorija, rūšys ir panaudojimas

Alaus Kalorijos: Ar Verta Nerimauti Dėl Figūros?

Alaus Kalorijos: Ar Verta Nerimauti Dėl Figūros?

Vistienos troškinys su šaldytomis daržovėmis

Šis troškinys dar ir puikus būdas pradėti valgyti naminę paukštieną, gerai iškepti orkaitėje kaimiškai augintą vištaitę retam pavyksta, o štai garuose ji tampa minkšta ir sultinga.

Vistienos troškinys su šaldytomis daržovėmis

Duonos kepimas Lietuvoje tarpukariu

Duonos kepimas Lietuvoje tarpukariu

Saldžiųjų apelsinų eterinio aliejaus nauda odai

Saldžiųjų apelsinų eterinio aliejaus nauda odai