Kalėdinis punšas 8 asm.
Vytaras Radzevičius: Punšas – žiemiškas ir šildantis gėrimas. Pats žodis kilo iš hindi kalbos ir reiškia skaičių „penki“ („panch“), todėl šio gėrimo recepte dažniausiai naudojami penki ingredientai – skirtingos sultys ir prieskoniai. Punšą galima patiekti tiek šiltą, tiek atvėsusį. Kuo ilgiau punšas stovės, tuo daugiau turės skonio ir tuo geriau atsiskleis įdėtų prieskonių savybės. Prieskoniai punšui suteikia išties puikų aromatą, todėl šis gėrimas puikiai sušildo ilgais žiemos vakarais, o svarbiausia – jį išties nesunku pasigaminti.
Žymės: gėrimas, prieskoniai, kalėdinis, punšas, kalėdinis receptasVieno kąsnio užkandžiai
- Parašė Maisto mėgėja
- gruodžio 4, 2024
Pažymėdami šį laukelį patvirtinate, kad perskaitėte ir sutinkate su mūsų privatumo politika dėl šioje formoje pateiktų duomenų saugojimo.
Mes naudojame slapukus, kad užtikrintume Jums geriausią naudojimosi svetaine patirtį. Paspaudę „Sutinku“ išreiškiate sutikimą su visų slapukų naudojimu. Daugiau informacijos rasite mūsų privatumo politikoje.
Manage consentPrivacy Overview
NecessaryAlways EnabledCookie | Duration | Description |
---|---|---|
cookielawinfo-checkbox-analytics | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics". |
cookielawinfo-checkbox-functional | 11 months | The cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional". |
cookielawinfo-checkbox-necessary | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary". |
cookielawinfo-checkbox-others | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other. |
cookielawinfo-checkbox-performance | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance". |
viewed_cookie_policy | 11 months | The cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data. |
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.

Karpis su grikiais, daržovėmis ir grybų padažu 4 asm.
Karpis puikiai dera ne tik su daržovėmis bei grybais, bet ir grikiais. Pats metas išbandyti!
Žymės: grybai, grikiai, daržovės, karpis, žuvies patiekalai , grikiai su daržovėmisKaip gaminti:
2kg agurkų nuplaunu.
Agurkus supjaustau griežinėliais.
Pjaustytus agurkus verčiu į didesnį puodą (jame virsiu).
Prie pjaustytų agurkėlių beriu 300g cukraus.
Pilu 250ml obuolių acto.
Beriu 1 šaukštą druskos.
Dedu 100g grūdėtųjų garstyčių.
Viską gerai sumaišau, puodą su agurkais nešu ant viryklės.
Kaitinu ant didesnės ugnies, kol užvirs.
Kuomet puodas užverda, ugnį sumažinu iki vidutinės.
Verdu vis pamaišydama ~7-10min (beverdant agurkai pakeičia spalvą, suminkštėja).
Atvėsusius stiklainius su agurkais laikau tamsioje, vėsioje vietoje per žiemą.
Šie marinuoti agurkėliai su garstyčiomis ir ciberžole mūsų mėgstamiausi.
Tokių tikrai niekur nenupirksite 😉…
KATEGORIJA:
- Atsargos žiemai
- Daržovių patiekalai
- maistomegeja
Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą
Peržiūrėti visus komentarus (0)Taip pat gali patikti
- 56,3K views
- 1 m. skaitymo
- Kalėdų patiekalai
- Pagrindiniai patiekalai
- Pietūs
- Tėvo diena
- Velykų patiekalai