pints and crafts

Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem ei est. Eos ei nisl graecis, vix aperiri elit

Get social:

Image Alt

Privatumo politika

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Žarnos parduodamos jau išplautos ir pasūdytos, tačiau jas rekomenduojame papildomai perplauti ir pamirkyti ne tiek dėl švaros, kiek nuplaunant druskos perteklių.

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Editos Mildažytės Garsusis Agurkų Receptas Žiemai

Editos Mildažytės Garsusis Agurkų Receptas Žiemai

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Bet neseniai įsigytas stiklainis labai nuvylė, jau etiketė pasirodė kitokia, o supylus padažą į puodą, nemaloniai nustebau trintais pomidorais net nekvepėjo, saulėje džiovintų įtariu ten taip pat nebuvo Atrodė, kad ten tiesiog konservuoti smulkinti pomidorai su prieskoniais.

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Kaip Teisingai ir Kiek Laiko Virti Šaldytus Cepelinus?

Kaip Teisingai ir Kiek Laiko Virti Šaldytus Cepelinus?

Naminės Vyšnių Trauktinės Receptas: Žingsnis po Žingsnio Gidas

Naminės Vyšnių Trauktinės Receptas: Žingsnis po Žingsnio Gidas

Žuvis kapitonas: Atraskite naujus skonius

Žuvis kapitonas: Atraskite naujus skonius

Vegetariškas avinžirnių troškinys: lengvas ir skanus receptas

Vegetariškas avinžirnių troškinys: lengvas ir skanus receptas

Salotos sergant skrandžio ligomis

Salotos sergant skrandžio ligomis

Aviena su raugintais kopūstais - skanūs receptas ir tradicija

Dedame į greitpuodį, supilame vandenį, supjaustome vieną svogūną, česnakus, druskos, lapelius, uždarome puodą ir troškiname, kol mėsa taps visai minkšta aš 50 minučių troškinau, kai atidariau jau mėsa narstėsi nuo kauliukų, nes buvo keli gabaliukai su kauliukais.

Aviena su raugintais kopūstais - skanūs receptas ir tradicija

Kvapnūs imbieriniai sausainiai: receptai ir patarimai

Kvapnūs imbieriniai sausainiai: receptai ir patarimai

Kaip dažnai valgyti sveikam žmogui: subalansuotos mitybos principai

Kaip dažnai valgyti sveikam žmogui: subalansuotos mitybos principai

Žiedinis kopūstas: 10+ receptų kiekvienai dienai

Žiedinis kopūstas: 10+ receptų kiekvienai dienai

Traškios agurkų ir morkų salotos žiemai: lengvai pagaminami receptai

Traškios agurkų ir morkų salotos žiemai: lengvai pagaminami receptai

Kaip dažnai valgyti sveikam žmogui: subalansuotos mitybos principai

Kaip dažnai valgyti sveikam žmogui: subalansuotos mitybos principai

Tradicinės silkės salotos su obuoliais: geriausi receptai ir patarimai

Tradicinės silkės salotos su obuoliais: geriausi receptai ir patarimai

Skaniausi Blynai su Cukinija: Tobulas Receptas

Skaniausi Blynai su Cukinija: Tobulas Receptas

Vengriškas kepsnys: receptas su grybais ir vynu

Vengriškas kepsnys: receptas su grybais ir vynu